![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Giriş sayısı son ben ediyorum yazın aşağıya düşünce PC 'devam' yavaş ilgili fark ettim. Defrag, sabit diskinizde: Eğer genellikle rahatsız size söyler bu pencereler yaptık gibi, ama göreceğiz arkasında Theres nedenler: -Eğer mevcut kapasitenin büyük bir yüzdesi kullanmıyorsunuzdur. - Eğer dosyaları parçalanmış sadece belirli bir yüzdesini's. Sadece bir kez 'için seekout' veri olan sabitdisk anlamına gelir Ancak herhangi bir pc yaparken eğer veri kullanmak istediğiniz bir program için sabitdisk yer hızlı çalışmaya devam etmektedir değer tek bir yerde bulunuyor. Bunun ardından talep edeceğiz ilk açılışında (. Exe) dosyasını, daha sonra bir sonraki bölümü ve arayan gitmeliyiz bulmak parçalanmış's. Kendine el ile haftada bir söylüyorlar bunu yapabilirsiniz: tıklayarak 'başlangıç' tıklayarak 'denetim masası' tıklayarak performans ve bakım ' tıklayarak 'programlarının daha hızlı çalışması için sabit diskinizdeki öğelerin yeniden düzenlemek -tıklatın 'birleştirmek' MOVE YOUR PAGE Resim: Çünkü XP çok kaynak aç bu durumda (RAM) Windows yerleşik bir tesis bir pagefile denir. Bu temelde nerede sabitdisk pencerelerin tahsis alanı olarak koç ve kullanımı olduğu (hatta 2GB RAM kullanıcılarına ne sıklıkta pagefile kullanılır sürpriz olur). Şimdi pagefile otomatik olarak birincil sabit disk (C), ancak ayrılan bu da aşağı çünkü (yukarıda) harddrives olarak hızlı bit burada bit orada daha ardışık veri okuyun pagefile yavaş olabilir parçalanmış olabilir. Bu iyi bir fikir eğer bir bu daha az kullanılan olacak bir yedek HDD yüklü için birincil pagefile taşımak için. (Ama bir fikir C daha küçük, orta pagefile sahip olabilir: bir hata geliştirir) diğer sabitdisk örtmek sürücü Ayrıca, pencere otomatik olarak artırabilir ve boyutunda azalma ve hangi aşağı şeyler yavaş yapabilirsiniz pagefile yönetir. Ben de el 3000mb (sadece) üzerinden yavaş çıkışlar daha nadiren bu yüzden en büyük pagefile boyut seçerek tavsiye ediyoruz. Ama sadece eğer sabitdisk üzerinde yedek için oda var. Değişiklik için / taşımak / a pagefile oluşturun: Tıklama başlangıç; tıklayın 'denetim masası' tıklayın performans ve bakım ' tıklayın 'Sistem' tıklatın 'ileri sekmesi Bu sekmede, üst-Yakın nereye diyor 'performans' tıklayın 'ayarlar' -tıklayın Bu sayfanın 'ileri sekmesi Bu sekmesinin alt-Yakın siz görürsünüz 'sanal bellek' tıklayın 'değiştir' ve defol git. MSCONFIG: Eğer PC Dünya vb olasılığı daha yararsız programların bir yük için (bu zor) kullanabilir pencereleri ile birlikte arka planda çalışan gidiyoruz, o zaman sizi bilgisayar satın aldı. Ve kaynakları kravat var. İlk açılış pencereler Dont açık başka bir şey ve içine: Tıklama 'başlangıç' Tıklama 'koşmak' Türü "MSCONFIG" Tıklama 'OK' Şimdi sekmelerin bir yük görürsünüz görünür: Genel, SYSTEM.INI, BOOT.INI vs Kalış 'Genel' sekmesini -Seçiniz 'Teşhis başlangıç' -TıklayınUygula ' Tıklama 'OK' Sonra bilgisayar yeniden görmek, eğer herhangi bir fark yaratıyor. Eğer bu sadece yeniden ama yukarıdaki talimatları başlatmak zaman 'Genel' sekmesinde 'seçeneğini Normal başlangıç ve yeniden başlatın ve sistemin tekrar olacak doesnt nasıl teşhis başlangıç çalıştırmadan önce oldu. Ne 'Teşhis başlangıç' sadece Windows çalıştırmak için süreçleri sağlar gelmez. Bu çalıştırmak ve pencereler bir hızlı önyükleme görmek ve diğer uygulamaları daha sonra ne yapabilirim hızlı çalıştırmak bakın: -Msconfig sekmeler halinde geri gidin () yukarıdaki yönergeleri kullanarak bu hizmetleri 'sekmesine tıklayın -daha sonra 'kene' kutuya "Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle" belirten (Bu inadvertantly herhangi bir işlem pencereleri ihtiyaçlarını durak) sizi durduracak Her şey şu olasılığı sadece daha iTunes veya sponsor reklamları bu üretici önceden vardır sisteminizde yüklü gibi uygulamalarda'3 üncü taraf 'hızlandırmak için daha sola. Çünkü eğer bir işlemini durdurmak yapmak için bilgisayar biraz her zaman yukarıdaki adımları tekrarlayın ve yeniden komik-sürecini etkinleştirmek giden bir şey kırma konusunda endişelenmeyin. Burada (manuel seçmek koç-timings, yapabileceğiniz başka şeyler pencereler için işlemci ikinci çekirdek, kapatma anakart bağlantı noktalarını tespit yaparlar BIOS vb) ama insanlar questionning çoğunluğu gibi ben onları geçmek olacak değilim yeniler 'vardır olarak biraz daha ulaşmak zor sürece istedi. Bu da, bu's helpful umuyoruz. : D
|
| |||
| |||
| Ayrıca `bellek uprgrade için unutma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu iyi bir read, seçici başlangıç gerçekten bir tedavi çalışır. Ayrıca bellek yükseltmeleri kadar, sistem artırmak ve en yararlı kolay yolu ucuz tarafından.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ben bilgisayar birleştirme için SmartDefrag kullanın. Bu mucizeler çalışır. Ayrıca Advanced WindowsCare V2 Kişisel bir sorun olduğu gösterilir temizlemek için kullanın. :) |
|
| |||
| |||
| merhaba ben sadece ve sadece kadar oldukça nicley artık benim bilgisayar sped olması ile okudum, ancak ilgili tüm pencereleri CPU ikinci çekirdek, iş bu konuda biraz bilgi herhangi bir şans tespit yapmak ben merak ediyorum? Windows bu otomatik yaptım düşündüm? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont ccleaner ve kayıt defteri clearner kullanmak unutma bazı kayıt defteri Hacks de i hızlı bir kapatma scrit bu siler şey veya başlangıç hızını arttırmak için diğer gitmek var TweakXP
| |||
| |||
| Merhaba Burada yeni duyuyorum. Birkaç gün önce benim bilgisayar berbat serveral yıkıcı yeniden yükler yapıyor ise, çok başarılı çalışma ile elde edebilirsiniz. Norton ilk (Compaq içinde gelir var kaldırmak / w) Windows güncellemeleri, yük KIS ve diğer programlar yapmak. serveral yeniden doğmuş sonra CD-ROM, bu nedenle kayıt ve 0 olarak değiştirmek allocateallcdrom halinde 1 git otomatik yüklenmesini durdurmak (bu otomatik yük tekrar) yapar. Ben kayıt defteri mechnic veya cccleaner ve perfectdisk8 kullandık. Şimdi perfectdisk8 zaman önce veya parçaları ve çevrimdışı birleştirme sonunda desteği geri geliyor ve bir sonraki sefer tekrar tekrar söylüyor (takıp sürücü) sonra yapmak ister 100 gösterir diski tarama meta parçaları, taşıyabilirsiniz pencereler ve geri dur dedi çalıştı. Ama ya sonra sonra CD-ROM, onların gücü ancak benim bilgisayar görüntülenmez var gevşek Ben birkaç yeniden doğmuş perfectdisk8 kullanarak cccleaner. Eğer başka bir yeniden yıkıcı geri olduğunu yüklerim. Bu sefer Ben geri gelmek değil kayıt mechnic veya cccleaner veya perfectdisk ve şimdiye kadar sorun yüklediyseniz, ben bu programların Windows tarafından, ne zaman donanımda CD bulmak kadar oynamayı olduğunu biliyordum istiyorsanız, şöyle diyor sürücü eksik veya bozuk. Ben 6 ay ve 1 yıl için kayıt mekanik için, ya da bir güncelleme falan perfectdisk8 kullandığından farklı saygılar krishan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| neden sadece yeniden değil windiws - Anladım tüm bok kurtulmak ve veya devam etmek için sadece Windows onarım istiyorsanız çok hızlı sadece dosyaları destektir.