![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Помітив деяку кількість записів останнім часом відносно ПК "Іти повільним" Так я думав, що тип нижче. DEFRAG жорсткому диску: Як ви побачите, якщо ви коли-небудь зробив це вікно, як правило, кажу вам: не турбуйтеся, але Theres причинами, що: -Якщо ви не використовуєте значну частину наявних потужностей. - Якщо є тільки певний відсоток фрагментованих файлів. Але варто робити як будь-який комп'ютер буде працювати швидше, якщо дані, що містяться на жорсткому диску для конкретної програми, Ви хочете використовувати все це в одному місці, як це означає, що жорсткий диск має тільки на "seekout 'дані один раз. Якщо він фрагментований вона буде прагнути знайти те первинного завантаження (. EXE-файл), тобто йти шукати наступну частину і так далі. Ви можете зробити це самі вручну, скажімо, раз на тиждень: клацнувши 'Start' клацнувши 'Control Panel' клацнувши 'Продуктивність і обслуговування' клацнувши 'перегрупування пунктів на Вашому жорсткому диску, щоб зробити програми працюють швидше' -натисніть кнопку 'дефрагментації' Move Your File Page: Тому що XP дуже голодний ресурсів (ОЗУ в даному випадку), вбудовану в Windows є об'єктом званий файл підкачки. Це, в основному, де вікна розподіляє місця на жорсткому диску як баран використовувати як і коли (навіть ви 2GB RAM користувачів там буде дуже здивований, наскільки часто використовується файл підкачки). Тепер файл підкачки автоматично виділяються з основного жорсткого диска (C), але оскільки вони можуть стати фрагментованими воно також може сповільнити підкачки вниз, тому що (як зазначено вище) жорсткі диски читати послідовного дані швидше, ніж тут біти й біти там. Це гарна ідея, щоб перемістити файл підкачки на первинні запасні встановлений жорсткий диск, якщо у вас є як це буде використано менше. (Але це може бути ідея мати менший, середнього файл підкачки на диск С: тільки він закінчить іншого жорсткого диска розвивається вини) Крім того, оскільки Windows управляє автоматичної підкачки може збільшуватися і зменшуватися в розмірі заходи, які можуть сповільнити хід подій. Тому я хотів би також рекомендувати ручному виборі великим розміром файлу підкачки (трохи більше 3000Mb), тому причин уповільнення більш рідко. Але тільки якщо у вас у кімнаті, щоб заощаджувати на вашому жорсткому диску. Щоб змінити / перемістити / створити файл підкачки: Клік 'Start; кнопка 'Control Panel' кнопка 'Продуктивність і обслуговування' кнопка 'Система' кнопка "Advanced" Вкладка -У верхній частині цієї вкладки, де він говорить "Виконання" натисніть "Установки" кнопкою мишки на дану сторінку, "Advanced" Вкладка -У нижній частині цієї вкладки ви побачите "віртуальної пам'яті" натисніть "зміни" і геть ви йдете. MSCONFIG: Якщо ви купили свій ПК від PC World і т.д., то ви, швидше за все, буде мати навантаження марними програмами (які ви навряд чи використання) працює у фоновому режимі разом з Windows. А вони пов'язують ресурсів. При першому завантаженні в Windows, не відкриває що-небудь ще й: Клік 'Start' Клік "Виконати" Тип "MSCONFIG" Клік 'OK' Тепер ви будете бачити навантаження вкладками з'явиться: Генеральний SYSTEM.INI, Boot.ini і т.д. Залишайтеся на вкладці "Загальні" -Вибір "Діагностичний" Автозавантаження " -Click '"Застосувати" Клік 'OK' Потім перезавантажте комп'ютер і подивитися, якщо він робить ніякої різниці. Якщо це не то просто запустіть вище інструкцій знову, але коли на вкладці "Загальні" виберіть параметр "Звичайний запуск" та перезавантаження і ваша система буде назад, як це було до запуску діагностичного запуску. Те, що "Діагностичний запуск 'робить це тільки Windows процеси дозволяють виконати. Якщо ви запустите цей, і ви побачите швидше завантажиться в Windows і побачити ваші іншим програмам працювати швидко, що ви можете зробити, це: -Поверніться у MSConfig вкладок (відповідно до інструкцій вище) клацніть на закладці 'послуги' "Тоді поставте галочку вікно з повідомленням" Сховати всі служби Microsoft " (Це не зупинить inadvertantly зупинки будь-якого процесу Windows потреби) Anything Thats лівий більш ніж ймовірно, саме там, щоб прискорити '3-й партії "програм, таких як ITunes або будь-яких авторів-реклами, що виробник попередньо завантажених на вашій системі. Не турбуйтеся про наламати дров, тому що якщо ви зупинити процес і ПК йде трохи смішні ви завжди можете повторити кроки, описані вище і повторно включити цей процес. Є й інші речі можна зробити (вручну вибрати RAM-таймінги, зробити вікна другого основного виявити ваш процесора, материнської плати вимкнення портів в BIOS і т.д.), але оскільки більшість людей questionning є "новачками" Я не буду вдаватися в них якщо не запитав, оскільки вони трохи більш важкою справою. Thats її, сподіваюся, що це корисно. : D
|
| |||
| |||
| Також не забудьте uprgrade у вашій пам'яті. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це гарне читання, Вибірковий запуск дійсно працює лікувати. Крім того, оновлення пам'яті є далеко найдешевший, найпростіший і найвигідніший спосіб збільшити вашу систему.
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Я використовую SmartDefrag дефрагментацію мого комп'ютера. Він творить чудеса. Я також використовую Advanced WindowsCare V2 Публічний для очищення будь-яких проблем, які з'являються. :) |
|
| |||
| |||
| Привіт я щойно прочитав, що і я тільки прискорили мій комп'ютер до цілком nicley зараз, але мені цікаво, про цілий зробити Windows виявити другого ядра вашого процесора, бізнес якийсь шанс на трохи інформації з цього питання? Я думала, Windows б зробити це автоматично? |
|
| |||
| |||
| Та це перевірити Опублікувати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont Forget використання реєстру clearner CCleaner і деякі реєстру хакі прискориться у мене є вимикання scrit яка видаляє Somethin або інших для збільшення швидкості завантаження Відразу до TweakXP
| |||
| |||
| Привіт Я новий тут. Я безлад мій комп'ютер кілька днів тому і робили serveral руйнівної встановлювати заново отримати його роботи, без особливого успіху. Я видалити Нортон перший (входить до Compaq S / W) робити оновлення Windows, завантажити KIS і інші програми. Після перезавантаження serveral мої компакт-диски автоматичної зупинки завантаження, так що я вдаватися в реєстр і зміни allocateallcdrom від 0 до 1 (це робить їх Автозавантаження знову). Я використав реєстр mechnic або cccleaner а також perfectdisk8. Тепер можна рухатися perfectdisk8 метаданих фрагментів, коли я вперше скануванні диска він показує 100 або фрагменти і просить зробити автономну дефрагментацію (розмонтувати диска), то він повертається і каже в наступний раз, знову і знову, врешті-решт сказав зупинки підтримки Windows відновити і що працював. Але ні після cccleaner використання perfectdisk8 я кілька перезавантаження пізніше я вільно моїх компакт-дисків, вони мають владу, але не відображається в моєму комп'ютері. Якщо я іншого руйнівного повторно встановіть їх назад. Цього разу я не завантажений реєстр mechnic або cccleaner або PerfectDisk і до цих пір ця проблема не повертаються, якщо б я знав, яка з цих програм є Мессінг вгору від вікна, коли я знаходжу CDROM на апаратному рівні, вона каже водієві не вистачає або пошкоджено. Я використав perfectdisk8 на 6 місяців і Registry Mechanic на 1 рік, або в його оновленні або щось привіт Крішан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому б просто не перевстановити windiws - це позбутися від усіх лайна та купами швидкий Просто створіть резервну копію ваших файлів, які ви хочете зберегти або просто ремонту вікон.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Прискорення ПК - поради з вибору програми для видалення, Etc | im407 | General Software чат | 16 | 13 липня 2009 13:59 |
| Прискорення мої 98 | PyroTails | Генеральний обладнання чат | 5 | 24 листопада 2007 14:56 |
| Прискорення Vista | Donwalker | Операційні системи Windows | 4 | 8 жовтня 2007 11:27 |
| Прискорення завантаження? | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 2 | 2 жовтня 2006 08:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |