менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Прискорення роботи комп'ютера

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 березня 2007, 10:08
Донор групи

Default Прискорення роботи комп'ютера

Помітив деяку кількість записів останнім часом відносно ПК "Іти повільним" Так я думав, що тип нижче.

DEFRAG жорсткому диску:
Як ви побачите, якщо ви коли-небудь зробив це вікно, як правило, кажу вам: не турбуйтеся, але Theres причинами, що:
-Якщо ви не використовуєте значну частину наявних потужностей.
- Якщо є тільки певний відсоток фрагментованих файлів.

Але варто робити як будь-який комп'ютер буде працювати швидше, якщо дані, що містяться на жорсткому диску для конкретної програми, Ви хочете використовувати все це в одному місці, як це означає, що жорсткий диск має тільки на "seekout 'дані один раз.

Якщо він фрагментований вона буде прагнути знайти те первинного завантаження (. EXE-файл), тобто йти шукати наступну частину і так далі.

Ви можете зробити це самі вручну, скажімо, раз на тиждень:
клацнувши 'Start'
клацнувши 'Control Panel'
клацнувши 'Продуктивність і обслуговування'
клацнувши 'перегрупування пунктів на Вашому жорсткому диску, щоб зробити програми працюють швидше'
-натисніть кнопку 'дефрагментації'

Move Your File Page:
Тому що XP дуже голодний ресурсів (ОЗУ в даному випадку), вбудовану в Windows є об'єктом званий файл підкачки. Це, в основному, де вікна розподіляє місця на жорсткому диску як баран використовувати як і коли (навіть ви 2GB RAM користувачів там буде дуже здивований, наскільки часто використовується файл підкачки).

Тепер файл підкачки автоматично виділяються з основного жорсткого диска (C), але оскільки вони можуть стати фрагментованими воно також може сповільнити підкачки вниз, тому що (як зазначено вище) жорсткі диски читати послідовного дані швидше, ніж тут біти й біти там.

Це гарна ідея, щоб перемістити файл підкачки на первинні запасні встановлений жорсткий диск, якщо у вас є як це буде використано менше. (Але це може бути ідея мати менший, середнього файл підкачки на диск С: тільки він закінчить іншого жорсткого диска розвивається вини)
Крім того, оскільки Windows управляє автоматичної підкачки може збільшуватися і зменшуватися в розмірі заходи, які можуть сповільнити хід подій.

Тому я хотів би також рекомендувати ручному виборі великим розміром файлу підкачки (трохи більше 3000Mb), тому причин уповільнення більш рідко. Але тільки якщо у вас у кімнаті, щоб заощаджувати на вашому жорсткому диску.

Щоб змінити / перемістити / створити файл підкачки:
Клік 'Start;
кнопка 'Control Panel'
кнопка 'Продуктивність і обслуговування'
кнопка 'Система'
кнопка "Advanced" Вкладка
-У верхній частині цієї вкладки, де він говорить "Виконання" натисніть "Установки"
кнопкою мишки на дану сторінку, "Advanced" Вкладка
-У нижній частині цієї вкладки ви побачите "віртуальної пам'яті" натисніть "зміни" і геть ви йдете.

MSCONFIG:
Якщо ви купили свій ПК від PC World і т.д., то ви, швидше за все, буде мати навантаження марними програмами (які ви навряд чи використання) працює у фоновому режимі разом з Windows. А вони пов'язують ресурсів.

При першому завантаженні в Windows, не відкриває що-небудь ще й:
Клік 'Start'
Клік "Виконати"
Тип "MSCONFIG"
Клік 'OK'

Тепер ви будете бачити навантаження вкладками з'явиться: Генеральний SYSTEM.INI, Boot.ini і т.д.
Залишайтеся на вкладці "Загальні"

-Вибір "Діагностичний" Автозавантаження "
-Click '"Застосувати"
Клік 'OK'

Потім перезавантажте комп'ютер і подивитися, якщо він робить ніякої різниці. Якщо це не то просто запустіть вище інструкцій знову, але коли на вкладці "Загальні" виберіть параметр "Звичайний запуск" та перезавантаження і ваша система буде назад, як це було до запуску діагностичного запуску.

Те, що "Діагностичний запуск 'робить це тільки Windows процеси дозволяють виконати. Якщо ви запустите цей, і ви побачите швидше завантажиться в Windows і побачити ваші іншим програмам працювати швидко, що ви можете зробити, це:

-Поверніться у MSConfig вкладок (відповідно до інструкцій вище)
клацніть на закладці 'послуги'
"Тоді поставте галочку вікно з повідомленням" Сховати всі служби Microsoft "
(Це не зупинить inadvertantly зупинки будь-якого процесу Windows потреби)

Anything Thats лівий більш ніж ймовірно, саме там, щоб прискорити '3-й партії "програм, таких як ITunes або будь-яких авторів-реклами, що виробник попередньо завантажених на вашій системі.

Не турбуйтеся про наламати дров, тому що якщо ви зупинити процес і ПК йде трохи смішні ви завжди можете повторити кроки, описані вище і повторно включити цей процес.

Є й інші речі можна зробити (вручну вибрати RAM-таймінги, зробити вікна другого основного виявити ваш процесора, материнської плати вимкнення портів в BIOS і т.д.), але оскільки більшість людей questionning є "новачками" Я не буду вдаватися в них якщо не запитав, оскільки вони трохи більш важкою справою.

Thats її, сподіваюся, що це корисно. : D

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 5 грудня 2007, 15:23
Донор групи

Також не забудьте uprgrade у вашій пам'яті.
Old 5 грудня 2007, 17:28
Донор групи

Це гарне читання, Вибірковий запуск дійсно працює лікувати.

Крім того, оновлення пам'яті є далеко найдешевший, найпростіший і найвигідніший спосіб збільшити вашу систему.

Моя система: = /

Процесор (и):
AMD 64X2 6000 +
Материнська плата:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
ОЗУ:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графічна карта (и):
BFG 8800GTS 320MB ОС2
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптичний привід (и):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Діло / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охолодження:
Залман CNPS9700NT
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit / 20MB Кабельні
Монітор (и):
19 "HannsG
Операційна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 5 грудня 2007, 19:52
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Gazmondo View Post
Це гарне читання, Вибірковий запуск дійсно працює лікувати.

Крім того, оновлення пам'яті є далеко найдешевший, найпростіший і найвигідніший спосіб збільшити вашу систему.
Рада, що це було корисно.

-Kanoakavirus
Old 13 грудня 2007, 08:47
Нові члени групи

Я використовую SmartDefrag дефрагментацію мого комп'ютера. Він творить чудеса. Я також використовую Advanced WindowsCare V2 Публічний для очищення будь-яких проблем, які з'являються. :)
Old 13 грудня 2007, 18:19
Член групи

Привіт я щойно прочитав, що і я тільки прискорили мій комп'ютер до цілком nicley зараз, але мені цікаво, про цілий зробити Windows виявити другого ядра вашого процесора, бізнес якийсь шанс на трохи інформації з цього питання? Я думала, Windows б зробити це автоматично?
Old 30 грудня 2007, 15:50
Нові члени групи

Та це перевірити Опублікувати
Old 1 січня 2008, 15:07
Забороненої угруповання

Dont Forget використання реєстру clearner CCleaner і деякі реєстру хакі прискориться у мене є вимикання scrit яка видаляє Somethin або інших для збільшення швидкості завантаження Відразу до TweakXP

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 4 січня 2008, 17:23
Нові члени групи

Привіт
Я новий тут.
Я безлад мій комп'ютер кілька днів тому і робили serveral руйнівної встановлювати заново отримати його роботи, без особливого успіху. Я видалити Нортон перший (входить до Compaq S / W) робити оновлення Windows, завантажити KIS і інші програми. Після перезавантаження serveral мої компакт-диски автоматичної зупинки завантаження, так що я вдаватися в реєстр і зміни allocateallcdrom від 0 до 1 (це робить їх Автозавантаження знову). Я використав реєстр mechnic або cccleaner а також perfectdisk8. Тепер можна рухатися perfectdisk8 метаданих фрагментів, коли я вперше скануванні диска він показує 100 або фрагменти і просить зробити автономну дефрагментацію (розмонтувати диска), то він повертається і каже в наступний раз, знову і знову, врешті-решт сказав зупинки підтримки Windows відновити і що працював. Але ні після cccleaner використання perfectdisk8 я кілька перезавантаження пізніше я вільно моїх компакт-дисків, вони мають владу, але не відображається в моєму комп'ютері. Якщо я іншого руйнівного повторно встановіть їх назад. Цього разу я не завантажений реєстр mechnic або cccleaner або PerfectDisk і до цих пір ця проблема не повертаються, якщо б я знав, яка з цих програм є Мессінг вгору від вікна, коли я знаходжу CDROM на апаратному рівні, вона каже водієві не вистачає або пошкоджено.

Я використав perfectdisk8 на 6 місяців і Registry Mechanic на 1 рік, або в його оновленні або щось
привіт

Крішан
Old 14 січня 2008, 23:42
Забороненої угруповання

Чому б просто не перевстановити windiws - це позбутися від усіх лайна та купами швидкий Просто створіть резервну копію ваших файлів, які ви хочете зберегти або просто ремонту вікон.

Моя система: Коен

Процесор (и):
Dual Core 2.11GHZ
Материнська плата:
Asus - M2N X SE
ОЗУ:
2GB
Графічна карта (и):
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
320GB SATA
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Шоу
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Benq
Операційна система (и):
Windows XP
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Прискорення ПК - поради з вибору програми для видалення, Etc im407 General Software чат 16 13 липня 2009 13:59
Прискорення мої 98 PyroTails Генеральний обладнання чат 5 24 листопада 2007 14:56
Прискорення Vista Donwalker Операційні системи Windows 4 8 жовтня 2007 11:27
Прискорення завантаження? Комп'ютерні Spec Генеральний обладнання чат 2 2 жовтня 2006 08:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.