![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eaiser totry му и да я reformating
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| не е необходимо да преформатирате да пазят вашите данни / файлове.
| |||
| |||
| Цитат:
Аз ви намеря "stickies" много полезен благодаря! Въпреки това по отношение на преместването на страницата на файла. Имам извършват това, но не знам дали имам това право. Аз създадох потребителски размер pagefile ми "D" резервна шофиране от 3000 MB и ще намали "С" шофиране размер на файла до 1000 MB. Вашите инструкции не се изяснят, ако е необходимо да се създаде / промяна или преместване на всички папки, в която и да е от дискове. Искате това се извършва автоматично от Windows, когато създавате памет разстояние? Windows автоматично ще открие D шофиране настройка и работа с това? Или ще го ползва C Drive pagefile размер? Бих ви за съвет, ако това действие е вярна. Гео |
|
| |||
| |||
| За подробен списък на услугите работи на вашия персонален компютър Google "черната ехидна". Той има изчерпателен списък на услугите, които можете да изключите безопасно в XP и Vista. Бъдете внимателни, все пак! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Можете да проверите за грешки, като пуснете диска Chkdsk в "БЕЗОПАСНАТА MODE", Или от Възстановяване на конзолата. За още съвети за подобряване на ефективността - прочетете следните: Почит Джейсън |
|
| |||
| |||
| Търси се комунални 2008! Google настоящия му страхотно, тя tweaks всичко, което искам обувка / вход екрани с размери регистър е напреднал defrager и много повече Ползвал съм го за 2 години сега очевидно използвани 07 също и аз не намерих нищо полезно е още, но му с 30 дни пробен .... причината Ползвал съм го за 2 години не мога да кажа, не искам да се насърчи нищо но аз силно препоръчваме опитвате това. |
|
| |||
| |||
| И само говори за него тук няма да ти забранява бързо. Ние не подкрепят пиратството дори и в случаен разговор. |
|
| |||
| |||
| OK, свикнал съм да се случи отново, |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Въпреки това, тъй като вашата страница файл е по обем с файлове на него той може да получи фрагментиран. Най-добре е да има дял, посветена entilely към страницата файл и да се отърве от една от C:, но май OS сила да имат много малка там. Налице е Пипнах те! След като създадете своя суап дяла, на OS измъква и щеки своята "Система Том информация" папка в Неудобната място, като по този начин segmenting наличното пространство! Можете да изключите System Restore изключване на този дял, сами определяте правата на достъп с cacls и да влезете и нападки, но тя е доста проклет глупак все пак! Linux използва отделен дял и файловата система за размяна на файлове и това е друг начин да се ускори вашето PC: Пусни Linux!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ускоряване PC - Предложения за това какво програми за премахване и др | im407 | Общи Софтуер Чат | 16 | 13 Юли 2009 13:59 |
| Ускоряване на моите 98 | PyroTails | Общи Хардуер Чат | 5 | 24 ноември 2007 14:56 |
| Ускоряване на Vista | Donwalker | Windows операционни системи | 4 | 8 октомври 2007 11:27 |
| Ускоряване на зареждане? | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 2 | 2-ро октомври 2006 08:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |