menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Urychlení PC

Reply

Thread Nástroje
Old 15 leden 2008, 19:32
Banned Skupina

jeho eaiser totry a opravit jej, aniž reformating

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 15 leden 2008, 19:58
Banned Skupina

nemusíte přeformátovat, aby vaše data / soubory.

Můj systém: Cohen

Processor (s):
Duální Core 2.11GHZ
Základní deska:
Asus - M2N X SE
Paměť RAM:
2 GB
Grafické karty (s):
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
320gb Sata
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Shaw
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Benq
Operační systém (y):
Windows XP
Old 3 února 2008, 05:26
Geo
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal alex View Post
Zaznamenali řadu poznámek týkajících se poslední dobou PC 'jít pomalu', tak jsem myslel bych zadejte níže.

MOVE VAŠE STRÁNKY FILE:
Vzhledem k tomu, že XP je velmi hladový zdroj (ram v tomto případě) postaven do oken je zařízení zvané stránkovací. To je v podstatě kde okna alokuje místo na vašem disku jako skopce k použití, jak a kdy (i ty 2gb ram uživatelů tam bude překvapen, jak často se používá stránkovací).

Nyní stránkovací automaticky přidělena z primární pevný disk (C), ale protože tyto mohou být roztříštěné může také zpomalit, protože stránkovací dolů (viz výše) disky přečíst sekvenčních dat rychlejší než bitů tu a tam bitů.

Je to dobrý nápad přestěhovat své primární stránkovací na náhradní instalovány hdd pokud máte jeden, protože se bude používat méně. (Ale to může být myšlenka mít menší, střední stránkovací na C: disku jen zapouzdřit ostatních disku vyskytne chyba)
Také proto, že okna spravuje stránkovací automaticky jej může zvýšit a pokles ve velikosti, jak a kdy, který může zpomalit věci dolů.

Takže bych také doporučit ručně výběrem největších stránkovací velikost (něco přes 3000 megabajt), takže se pomalu vyprazdňuje-více zřídka. Ale jen tehdy, pokud budete mít prostor pro náhradní na váš pevný disk.

Chcete-li změnit nebo přesunout / vytvořit stránkovací:
-Click 'start;
-klikněte 'ovládacího panelu'
-klikněte 'výkon a údržba'
-klikněte 'systému'
-klikněte na 'Advanced' záložka
-V horní části této záložky, kde se říká, 'představení' klikněte 'nastavení'
-klikněte na tento stránky 'Advanced' záložka
-Ve spodní části této záložky uvidíte 'virtuální paměť' klikněte 'úprava' a jdete dál.

To je naděje, je to užitečné. : D
Ahoj Alex

Tvoje 'stickies' velmi užitečná poděkovat! Avšak pokud jde o přesunutí stránkovacího souboru. Mám prováděné na to ale nejsou jisti, zda mám pravdu.

Vytvořil jsem si vlastní stránkovací velikost v mé 'D' záložní disk 3000 mb a snížit 'C' disk velikosti až 1000 MB.

Vaše pokyny neupřesnil, když jsem potřeboval vytvořit / změnit nebo přesunout všechny složky do jedné z obou disků. By to být provedeno automaticky systémem Windows při vytváření paměti mezery? Bude systém Windows automaticky rozpozná D řídit nastavení a používání, že? Nebo to bude výchozí pro C Drive stránkovací velikost?

Já bych ocenil vaši radu, pokud je tato akce je v pořádku.

Geo
Old 9.února 2008, 19:31
Nový člen skupiny

Pro podrobný seznam služeb běžících na vašem počítači google "černá zmije". Má ucelený seznam služeb, které můžete bezpečně vypnout v XP a Vista. Buďte opatrní, když!
Old 9.února 2008, 19:58
Banned Skupina

Citace:
Původně Poslal cheesewheels99 View Post
dont zapomenout registru clearner použití ccleaner a některé registru rozsekává ho urychlí také mám vypnutí scrit že něco vymaže nebo jiné na zvýšení rychlosti startu jděte na TweakXP
Neměli byste používat opravdu registru čističe, pokud si nejste absolutně jisti, že víš, co jste smazání.

Můžete také zkontrolovat chyby disku za chodu Nástroj Chkdsk v "Nouzový režim"Nebo z Konzoly pro zotavení.

Další tipy na zlepšení výkonu - přečtěte si následující:
Jde Jason
Old 7.března 2008, 10:56
Dárce Skupina

Naladit utilit 2008! Google tento svůj děsivý, to vše Tweaky chcete boot / přihlašovací obrazovky do registru velikosti má pokročilého defrager a mnohem víc jsem použil na 2 roky nyní samozřejmě používá 07 a taky jsem nenalezl nic je užitečný, ale jeho 30 denní zkušební verzi .... důvodu jsem použil na 2 roky nemohu říct, nechtějí podporovat cokoliv, ale i silně naznačují zkouším to.
Old 7.března 2008, 11:12
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal kanoakavirus View Post
důvodu jsem použil na 2 roky nemohu říct, nechtějí podporovat cokoliv
A stejně mluví o tom zde bude vám zakázán rychle. My nepodporujeme pirátství iv příležitostné konverzaci.

Old 7.března 2008, 12:22
Dárce Skupina

ok zvyklý opakovat
Old 23. dubna 2008, 08:01
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Geo View Post
Ahoj Alex

... pokud jde o přesunutí stránkovacího souboru. Mám prováděné na to ale nejsou jisti, zda mám pravdu.

Vytvořil jsem si vlastní stránkovací velikost v mé 'D' záložní disk 3000 mb a snížit 'C' disk velikosti až 1000 MB.

Vaše pokyny neupřesnil, když jsem potřeboval vytvořit / změnit nebo přesunout všechny složky do jedné z obou disků. By to být provedeno automaticky systémem Windows při vytváření paměti mezery? Bude systém Windows automaticky rozpozná D řídit nastavení a používání, že? Nebo to bude výchozí pro C Drive stránkovací velikost?

Geo
Nemusíte vytvářet soubory na d: i když se vlastně pomocí tohoto souboru hodně počítači bude stejně pomalá!

Nicméně, jak vaše stránka je soubor na svazku se soubory na ní může získat roztříštěné. Nejlepší je mít oddíly věnované entilely na stránku obrázek a zbavit se jedné na c:, ale OS může nutit, abyste měli velmi malé tam.

Je tě! Jakmile si vytvoříte své odkládací, OS plíží a hole své "System Volume Information" složku v nevhodné místo, tedy segmentace dostupných prostor! Se můžete obrátit obnovení systému z oddílu na tom, nastavíte přístupová práva s cacls a vejdouce, zap, ale to je docela zatraceně hloupý stejně!

Linux používá samostatný oddíl a souborový systém pro swap soubory, a to je další způsob, jak urychlit vaše PC: spustit Linux!

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.