![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeho eaiser totry a opravit jej, aniž reformating
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nemusíte přeformátovat, aby vaše data / soubory.
| |||
| |||
| Citace:
Tvoje 'stickies' velmi užitečná poděkovat! Avšak pokud jde o přesunutí stránkovacího souboru. Mám prováděné na to ale nejsou jisti, zda mám pravdu. Vytvořil jsem si vlastní stránkovací velikost v mé 'D' záložní disk 3000 mb a snížit 'C' disk velikosti až 1000 MB. Vaše pokyny neupřesnil, když jsem potřeboval vytvořit / změnit nebo přesunout všechny složky do jedné z obou disků. By to být provedeno automaticky systémem Windows při vytváření paměti mezery? Bude systém Windows automaticky rozpozná D řídit nastavení a používání, že? Nebo to bude výchozí pro C Drive stránkovací velikost? Já bych ocenil vaši radu, pokud je tato akce je v pořádku. Geo |
|
| |||
| |||
| Pro podrobný seznam služeb běžících na vašem počítači google "černá zmije". Má ucelený seznam služeb, které můžete bezpečně vypnout v XP a Vista. Buďte opatrní, když! |
|
| |||
| |||
| Citace:
Můžete také zkontrolovat chyby disku za chodu Nástroj Chkdsk v "Nouzový režim"Nebo z Konzoly pro zotavení. Další tipy na zlepšení výkonu - přečtěte si následující: Jde Jason |
|
| |||
| |||
| Naladit utilit 2008! Google tento svůj děsivý, to vše Tweaky chcete boot / přihlašovací obrazovky do registru velikosti má pokročilého defrager a mnohem víc jsem použil na 2 roky nyní samozřejmě používá 07 a taky jsem nenalezl nic je užitečný, ale jeho 30 denní zkušební verzi .... důvodu jsem použil na 2 roky nemohu říct, nechtějí podporovat cokoliv, ale i silně naznačují zkouším to. |
|
| |||
| |||
| A stejně mluví o tom zde bude vám zakázán rychle. My nepodporujeme pirátství iv příležitostné konverzaci. |
|
| |||
| |||
| ok zvyklý opakovat |
|
| |||
| |||
| Citace:
Nicméně, jak vaše stránka je soubor na svazku se soubory na ní může získat roztříštěné. Nejlepší je mít oddíly věnované entilely na stránku obrázek a zbavit se jedné na c:, ale OS může nutit, abyste měli velmi malé tam. Je tě! Jakmile si vytvoříte své odkládací, OS plíží a hole své "System Volume Information" složku v nevhodné místo, tedy segmentace dostupných prostor! Se můžete obrátit obnovení systému z oddílu na tom, nastavíte přístupová práva s cacls a vejdouce, zap, ale to je docela zatraceně hloupý stejně! Linux používá samostatný oddíl a souborový systém pro swap soubory, a to je další způsob, jak urychlit vaše PC: spustit Linux!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |