μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Η επιτάχυνση της PC σας

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 19:32
Banned Ομάδα

Default Η επιτάχυνση της PC σας

την eaiser totry και να το διορθώσουμε ΧΩΡΙΣ reformating

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 19:58
Banned Ομάδα

δεν χρειάζεται να ξανά να διατηρούν τα δεδομένα σας / αρχεία.

Το σύστημά μου: Cohen

Processor (s):
Dual Core 2.11GHZ
Motherboard:
Asus - M2N X SE
Μνήμες:
2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
320GB Sata
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Shaw
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Benq
Operating System (s):
Windows XP
Old 3 Φεβρουαρίου 2008, 05:26
Geo
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Παρατηρήσαμε μια σειρά από ενδείξεις τα τελευταία χρόνια όσον αφορά το PC "θα αργή», οπότε σκέφτηκα να θέσω τον παρακάτω τύπο.

MOVE YOUR ΣΕΛΙΔΑ ΑΡΧΕΙΟ:
Επειδή XP είναι πολύ πόρος πεινασμένος (ram στην προκειμένη περίπτωση), τα παράθυρα είναι χτισμένο σε μια εγκατάσταση που ονομάζεται σελιδοποίησης. Αυτό είναι βασικά παράθυρα όπου διαθέτει χώρο για σκληρούς δίσκους σας ως μνήμη RAM για να χρησιμοποιηθούν ως και όταν (ακόμα και σας 2GB RAM χρήστες εκεί έξω θα ήταν έκπληξη το πόσο συχνά χρησιμοποιείται σελιδοποίησης).

Τώρα είναι η σελιδοποίησης που χορηγείται αυτόματα από την πρωτοβάθμια σκληρό δίσκο (C), αλλά δεδομένου ότι αυτά μπορεί να κατατμηθεί, μπορεί επίσης να επιβραδύνει τη λειτουργία του σελιδοποίησης επειδή (όπως παραπάνω) harddrives διαβάστε ακολουθία bits δεδομένων ταχύτερα από ό, τι εδώ και δυφία εκεί.

Είναι μια καλή ιδέα να μετακινήσετε το πρωτογενές σελιδοποίησης σε ανταλλακτικά hdd εγκατασταθεί αν έχετε έναν, όπως αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιούνται λιγότερο. (Αλλά μπορεί να είναι μια ιδέα για να έχουμε μια μικρότερη, για τη δευτεροβάθμια σελιδοποίησης C: drive μόνο εγκλείω σε θήκη η άλλη σκληρούς δίσκους αναπτύσσει ένα σφάλμα)
Επίσης, επειδή τα Windows διαχειρίζεται αυτόματα την σελιδοποίησης μπορεί να αυξήσει και να μειώσει το μέγεθος, όπως και κατά την οποία μπορεί να επιβραδύνει τα πράγματα κάτω.

Γι 'αυτό θα ήθελα επίσης να συστήσει το χέρι επιλέγοντας το μεγαλύτερο σελιδοποίησης μεγέθους (μόλις πάνω από 3000mb) τόσο το αργό-Downs είναι πιο σπάνια. Αλλά μόνο αν έχετε το δωμάτιο για τα ανταλλακτικά για σκληρούς δίσκους σας.

Για την τροποποίηση / μετακίνηση / δημιουργία ενός σελιδοποίησης:
-Πατήστε 'αρχίσουν?
κλικ "πίνακα ελέγχου"
κλικ απόδοση και συντήρηση »
κλικ "σύστημα"
κλικ στο "προχωρημένη" καρτέλα
-Κοντά στην κορυφή αυτής της καρτέλας, όπου αναφέρεται "επιδόσεις" κάντε κλικ "Ρυθμίσεις"
-κάντε κλικ σε αυτήν τη σελίδα της "προχωρημένη" καρτέλα
-Κοντά στο κάτω μέρος αυτής της καρτέλας θα δείτε "εικονική μνήμη" κάντε κλικ 'με αλλαγή' και πάτε μακριά.

Thats αυτό, ελπίζω ότι είναι χρήσιμο. : D
Γεια σου Alex

Θα βρείτε το "stickies" πολύ χρήσιμη Ευχαριστώ! Ωστόσο, όσον αφορά την μετακίνηση του Page File. Αυτό που έχω, αλλά δεν σίγουρος αν έχω δίκιο.

Έχω δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη στο μέγεθος σελιδοποίησης μου "D" εφεδρική μονάδα δίσκου 3000 MB και να μειώσουν το "Γ" μονάδα_δίσκου μέγεθος αρχείου έως 1000 mb.

Οδηγίες σας δεν έχει διευκρινίσει αν χρειάζεται για να δημιουργήσετε / αλλάξετε ή να μετακινήσετε φακέλους σε κάθε μία από τις μονάδες δίσκου. Θα μπορούσε αυτό να γίνει αυτόματα από τα Windows κατά τη δημιουργία της μνήμης απόσταση; Θα εντοπίσει αυτόματα τα παράθυρα Δ οδήγησης και τη χρήση αυτή; Ή θα είναι αρχικά προς το Γ Drive σελιδοποίησης μεγέθους;

Θα εκτιμούσα τη συμβουλή σας και αν η δράση αυτή είναι σωστή.

Geo
Old 9 Φεβρουαρίου 2008, 19:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Για μια αναλυτική λίστα των υπηρεσιών που εκτελούνται στον υπολογιστή σας google "μαύρη οχιά". Έχει συνολική καταλόγους των υπηρεσιών που μπορείτε να απενεργοποιήσετε με ασφάλεια μέσα σε XP και Vista. Προσέξτε όμως!
Old 9 Φεβρουαρίου 2008, 19:58
Banned Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας cheesewheels99 View Post
DONT ξεχνάμε μητρώου clearner χρήση ccleaner και κάποια hacks μητρώου θα την επιταχύνει, επίσης, έχω μια shutdown scrit ότι διαγράφει ή κάτι άλλο για την αύξηση της ταχύτητας εκκίνησης μεταβείτε στο TweakXP
Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν πραγματικά μητρώου καθαρισμού αν δεν είναι απολύτως βέβαιοι ότι γνωρίζετε τι είναι η διαγραφή.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε για σφάλματα δίσκου, εκτελώντας CHKDSK σε "Safe Mode"Ή από την Recovery Console.

Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με τη βελτίωση των επιδόσεων - διαβάστε τα εξής:
Regards Jason
Old 7η Μαρτίου 2008, 10:56
Ομάδα Δωρητών

Συντονιστείτε βοηθητικά προγράμματα μέχρι 2008! Google αυτό το φοβερό, είναι πάντα tweaks θέλετε εκκίνησης / σύνδεση του μητρώου μεγέθους οθόνες να έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο defrager και έχω χρησιμοποιήσει για 2 χρόνια τώρα προφανώς χρησιμοποιείται πολύ 07 και δεν έχω βρεθεί κάτι χρήσιμο έχει ακόμα, αλλά τις 30 ημέρες δίκη .... ο λόγος που έχω χρησιμοποιήσει για 2 χρόνια και δεν μπορώ να πω, δεν θέλουν να ενθαρρύνουν τα πάντα, αλλά προσπαθούμε i υποδεικνύουν έντονα αυτό.
Old 7 Μάρτη 2008, 11:12
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας kanoakavirus View Post
ο λόγος που έχω χρησιμοποιήσει για 2 χρόνια και δεν μπορώ να πω, δεν θέλουν να ενθαρρύνουν τα πάντα
Και μιλάμε για αυτό εδώ θα σας απαγορευτεί γρήγορα. Δεν υποστηρίζουμε την πειρατεία ακόμα και σε χαλαρές συζητήσεις.

Old 7 Μάρτη 2008, 12:22
Ομάδα Δωρητών

ok συνηθίζει να ξανασυμβεί
Old 23 Απρ. 2008, 08:01
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Geo View Post
Γεια σου Alex

... σε σχέση με τη μετακίνηση του αρχείου Page. Αυτό που έχω, αλλά δεν σίγουρος αν έχω δίκιο.

Έχω δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη στο μέγεθος σελιδοποίησης μου "D" εφεδρική μονάδα δίσκου 3000 MB και να μειώσουν το "Γ" μονάδα_δίσκου μέγεθος αρχείου έως 1000 mb.

Οδηγίες σας δεν έχει διευκρινίσει αν χρειάζεται για να δημιουργήσετε / αλλάξετε ή να μετακινήσετε φακέλους σε κάθε μία από τις μονάδες δίσκου. Θα μπορούσε αυτό να γίνει αυτόματα από τα Windows κατά τη δημιουργία της μνήμης απόσταση; Θα εντοπίσει αυτόματα τα παράθυρα Δ οδήγησης και τη χρήση αυτή; Ή θα είναι αρχικά προς το Γ Drive σελιδοποίησης μεγέθους;

Geo
Δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί κανένα αρχείο για d: και αν είναι όντως χρησιμοποιούν αυτή τη σελίδα αρχείου πολλά PC σας θα είναι αργός ούτως ή άλλως!

Ωστόσο, η σελίδα σας ως αρχείο σε έναν τόμο με τα αρχεία για αυτό που μπορεί να κατακερματισμένη. Είναι καλύτερα να έχετε μια κατάτμηση αφιερωμένη entilely φάκελο με τη σελίδα και να απαλλαγεί από τη μία για C:, αλλά το λειτουργικό σύστημα μπορεί να αναγκάσει να έχετε μια πολύ μικρή εκεί.

Υπάρχει πέτυχα! Μόλις δημιουργήσετε το swap, το OS sneaks σε ράβδους και τα "System Volume Information" φάκελο σε άβολη θέση, έτσι segmenting τον διαθέσιμο χώρο! Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα αποκατάσταση off σε αυτό το διαμέρισμα, που έχει τα δικαιώματα πρόσβασης με τον εαυτό σας και πηγαίνετε στο cacls και ZAP, αυτό όμως είναι πολύ ανόητο δεκάρα έτσι κι αλλιώς!

Linux χρησιμοποιεί ένα ξεχωριστό διαμέρισμα και το σύστημα αρχείων για αρχεία και ότι είναι ένας άλλος τρόπος για να επιταχυνθεί το PC σας: τρέχει Linux!

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.