![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| την eaiser totry και να το διορθώσουμε ΧΩΡΙΣ reformating
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δεν χρειάζεται να ξανά να διατηρούν τα δεδομένα σας / αρχεία.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θα βρείτε το "stickies" πολύ χρήσιμη Ευχαριστώ! Ωστόσο, όσον αφορά την μετακίνηση του Page File. Αυτό που έχω, αλλά δεν σίγουρος αν έχω δίκιο. Έχω δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη στο μέγεθος σελιδοποίησης μου "D" εφεδρική μονάδα δίσκου 3000 MB και να μειώσουν το "Γ" μονάδα_δίσκου μέγεθος αρχείου έως 1000 mb. Οδηγίες σας δεν έχει διευκρινίσει αν χρειάζεται για να δημιουργήσετε / αλλάξετε ή να μετακινήσετε φακέλους σε κάθε μία από τις μονάδες δίσκου. Θα μπορούσε αυτό να γίνει αυτόματα από τα Windows κατά τη δημιουργία της μνήμης απόσταση; Θα εντοπίσει αυτόματα τα παράθυρα Δ οδήγησης και τη χρήση αυτή; Ή θα είναι αρχικά προς το Γ Drive σελιδοποίησης μεγέθους; Θα εκτιμούσα τη συμβουλή σας και αν η δράση αυτή είναι σωστή. Geo |
|
| |||
| |||
| Για μια αναλυτική λίστα των υπηρεσιών που εκτελούνται στον υπολογιστή σας google "μαύρη οχιά". Έχει συνολική καταλόγους των υπηρεσιών που μπορείτε να απενεργοποιήσετε με ασφάλεια μέσα σε XP και Vista. Προσέξτε όμως! |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μπορείτε επίσης να ελέγξετε για σφάλματα δίσκου, εκτελώντας CHKDSK σε "Safe Mode"Ή από την Recovery Console. Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με τη βελτίωση των επιδόσεων - διαβάστε τα εξής: Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Συντονιστείτε βοηθητικά προγράμματα μέχρι 2008! Google αυτό το φοβερό, είναι πάντα tweaks θέλετε εκκίνησης / σύνδεση του μητρώου μεγέθους οθόνες να έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο defrager και έχω χρησιμοποιήσει για 2 χρόνια τώρα προφανώς χρησιμοποιείται πολύ 07 και δεν έχω βρεθεί κάτι χρήσιμο έχει ακόμα, αλλά τις 30 ημέρες δίκη .... ο λόγος που έχω χρησιμοποιήσει για 2 χρόνια και δεν μπορώ να πω, δεν θέλουν να ενθαρρύνουν τα πάντα, αλλά προσπαθούμε i υποδεικνύουν έντονα αυτό. |
|
| |||
| |||
| Και μιλάμε για αυτό εδώ θα σας απαγορευτεί γρήγορα. Δεν υποστηρίζουμε την πειρατεία ακόμα και σε χαλαρές συζητήσεις. |
|
| |||
| |||
| ok συνηθίζει να ξανασυμβεί |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ωστόσο, η σελίδα σας ως αρχείο σε έναν τόμο με τα αρχεία για αυτό που μπορεί να κατακερματισμένη. Είναι καλύτερα να έχετε μια κατάτμηση αφιερωμένη entilely φάκελο με τη σελίδα και να απαλλαγεί από τη μία για C:, αλλά το λειτουργικό σύστημα μπορεί να αναγκάσει να έχετε μια πολύ μικρή εκεί. Υπάρχει πέτυχα! Μόλις δημιουργήσετε το swap, το OS sneaks σε ράβδους και τα "System Volume Information" φάκελο σε άβολη θέση, έτσι segmenting τον διαθέσιμο χώρο! Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα αποκατάσταση off σε αυτό το διαμέρισμα, που έχει τα δικαιώματα πρόσβασης με τον εαυτό σας και πηγαίνετε στο cacls και ZAP, αυτό όμως είναι πολύ ανόητο δεκάρα έτσι κι αλλιώς! Linux χρησιμοποιεί ένα ξεχωριστό διαμέρισμα και το σύστημα αρχείων για αρχεία και ότι είναι ένας άλλος τρόπος για να επιταχυνθεί το PC σας: τρέχει Linux!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |