manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Ubrzavanjem računalu

Reply

Thread Tools
Old 15 siječanj 2008, 19:32
Zabranjen Group

Default Ubrzavanjem računalu

svojim eaiser totry i popraviti bez reformating

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 15 siječanj 2008, 19:58
Zabranjen Group

ne morate reformatizovati kako bi se podaci / kartoteka.

My System: Cohen

Procesor (i):
Dual Core 2.11GHZ
Matične ploče:
Asus - M2N X SE
RAM memorija:
2GB
Grafička kartica (e):
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
320GB Sata
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Shaw
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Benq
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 3. veljače 2008, 05:26
Geo
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Primijetili broja stavki u zadnje vrijeme u vezi sa pc-a ide sporo 'pa sam pomislio bih upišite ispod.

Premjestiti svoje datoteku stranice:
XP, jer je jako gladna resursa (ram u ovom slučaju) izgrađen u Windows je objekt naziva pagefile. To je u osnovi gdje windows alocira prostor na tvoj harddrive kao ovna na korištenje kao i kada (čak 2GB RAM-a vam korisnike tamo će biti iznenađeni kako često se koristi pagefile).

Sada je pagefile automatski dodijeljene od primarnog tvrdog diska (C), ali kako ti može postati fragmentirati može usporiti pagefile dolje, jer (kao gore) harddrives redoslijedni pročitati podatke brže od bitova ovdje i bitovi tamo.

To je dobra ideja za kretanje vašeg primarnog pagefile na rezervni instaliran HDD ako ga imate jer će se koristiti manje. (No možda ideju da su manji, sekundarna pagefile na C: voziti samo obložiti drugim harddrive razvija fault)
Isto tako, jer windows pagefile automatski upravlja to može povećati i smanjenje veličine kao i kad koja može usporiti stvari dolje.

Pa ja bih isto tako preporučiti ručno odabirom najveće pagefile veličine (nešto preko 3000mb) tako sporo-padovi su rijetko. Ali samo ako imate sobu na pretek na tvoj harddrive.

Dopuniti / premjestiti / stvoriti pagefile:
Kliknite - 'start;
klik "Control Panel"
klik izvedbe i održavanja '
klik 'sustav'
kliknite na 'Advanced' tab
-Pri vrhu ovu karticu, gdje se kaže izvedbe ' klikni 'Postavke'
-klik na ovu stranicu je 'Advanced' tab
-Pri dnu ove kartice vidjet ćete 'virtualne memorije' klikni 'promjenu' i dalje idete.

Taj je, nadamo se pomoglo. : D
Hi Alex

Sam pronaći svoj 'stickies' vrlo korisna hvala! Međutim s obzirom na pomicanje Page File. Ja sam nosio ovo, ali ne siguran ako JA je dobio Internet pravo.

Ja sam stvorio prilagođenu veličinu pagefile u mom 'D' backup disk od 3000 mb i smanjiti 'C' pogon veličine do 1000 MB.

Vaš upute nije pojasniti da li je potrebno za izradu / izmjenu bilo koje mape ili premjestiti u jednu od Pogoni. Da li bi to biti učinjeno za Windows automatski prilikom izrade memorijsku razmak? Windows će automatski otkriti D disk i koristiti postavku da? Ili će to zadano u C diska pagefile veličine?

Ja bi svojim savjetima ako ovu radnju je ispravan.

Geo
Old 9. veljače 2008, 19:31
Novi član grupe

Za detaljan popis usluga izvodi na računalu google "crna guja". On je sveobuhvatno popise koje usluge možete sigurno onesposobiti unutar XP i Vidik. Budite pažljivi kad!
Old 9. veljače 2008, 19:58
Zabranjen Group

Quote:
Originally Posted by cheesewheels99 View Post
dont zaboraviti clearner registra ccleaner koristiti i neki Registry hacks će ga ubrzati i imam shutdown scrit koja briše Nešto ili druge za povećanje brzine pokretanja idite na TweakXP
Ne biste trebali koristiti stvarno registra čistača osim ako ste apsolutno sigurni da znate što brisanja.

Također možete provjeriti za pogreške na disku tako da pokrenete Chkdsk u "SAFE MODE", Ili iz Recovery Console.

Za više savjeta o poboljšanju performansi - pročitajte sljedeće:
Regards Jason
Old 7. ožujka 2008, 10:56
Donatorska Grupa

Podešavanje režije 2008! Google ovoj svojoj Awesome, to je sve tweaks želite boot / login screen u registru ima veličini naprednih defrager i još mnogo toga sam se za 2 godine je sada očito previše koristi 07 i nisam pronašao ništa što je korisno, ali njen od 30 dana trial .... razlog sam ga koristiti za 2 godine ne mogu reći, ne želim ništa, ali i potaknuti snažno sugeriraju težak ovaj vanjska strana.
Old 7. ožujka 2008, 11:12
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
razlog sam ga koristiti za 2 godine ne mogu reći, ne želim poticati ništa
A upravo o tome govorimo ovdje će vas ubrzo zabranjen. Mi ne podržava piratstvo čak iu povremeni razgovor.

Old 7. ožujka 2008, 12:22
Donatorska Grupa

ok navika ponoviti
Old 23 tra 2008, 08:01
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Geo View Post
Hi Alex

... s obzirom na pomicanje Page File. Ja sam nosio ovo, ali ne siguran ako JA je dobio Internet pravo.

Ja sam stvorio prilagođenu veličinu pagefile u mom 'D' backup disk od 3000 mb i smanjiti 'C' pogon veličine do 1000 MB.

Vaš upute nije pojasniti da li je potrebno za izradu / izmjenu bilo koje mape ili premjestiti u jednu od Pogoni. Da li bi to biti učinjeno za Windows automatski prilikom izrade memorijsku razmak? Windows će automatski otkriti D disk i koristiti postavku da? Ili će to zadano u C diska pagefile veličine?

Geo
Ne morate da kreirate bilo koje datoteke na d: i ako ste zaista koristeći tu stranicu datoteku puno vaše računalo će se ionako sporo!

Međutim, kao svoju stranicu datoteka na volumen s datotekama na nju ona svibanj dobiti fragmentirano. To je najbolje da imate particiju herem entilely na stranicu datoteku i da biste dobili osloboditi od onog na c:, ali je snaga OS svibanj imati vrlo male jednom tamo.

Tu je i gotcha! Čim izradite svoj swap particiju, OS sneaks u štapićima i njegove "System Volume Information" folder u nezgodno mjesto, ovako segmentiranje raspoloživi prostor! Možete pretvoriti off System Restore na toj particiji, postavljate prava pristupa s cacls i otići i ubiti, ali to je prilično glupo osuditi anyway!

Linux koristi zasebnu particiju i datotečni sustav za swap datoteka i koji je još jedan način da se ubrza računalu: pokretati Linux!

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ubrzavanjem PC - prijedlozi o tome što se ukloni programe, itd. im407 Općenito Software Chat 16 13. srpnja 2009 13:59
Ubrzavanjem moj 98 PyroTails General Hardware Chat 5 24. studeni 2007 14:56
Ubrzavanjem Vista Donwalker Windows Operating Systems 4 8. listopad 2007 11:27
Ubrzavanjem booting? Computer Izvanred General Hardware Chat 2 2 listopad 2006 08:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.