![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| svojim eaiser totry i popraviti bez reformating
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne morate reformatizovati kako bi se podaci / kartoteka.
| |||
| |||
| Quote:
Sam pronaći svoj 'stickies' vrlo korisna hvala! Međutim s obzirom na pomicanje Page File. Ja sam nosio ovo, ali ne siguran ako JA je dobio Internet pravo. Ja sam stvorio prilagođenu veličinu pagefile u mom 'D' backup disk od 3000 mb i smanjiti 'C' pogon veličine do 1000 MB. Vaš upute nije pojasniti da li je potrebno za izradu / izmjenu bilo koje mape ili premjestiti u jednu od Pogoni. Da li bi to biti učinjeno za Windows automatski prilikom izrade memorijsku razmak? Windows će automatski otkriti D disk i koristiti postavku da? Ili će to zadano u C diska pagefile veličine? Ja bi svojim savjetima ako ovu radnju je ispravan. Geo |
|
| |||
| |||
| Za detaljan popis usluga izvodi na računalu google "crna guja". On je sveobuhvatno popise koje usluge možete sigurno onesposobiti unutar XP i Vidik. Budite pažljivi kad! |
|
| |||
| |||
| Quote:
Također možete provjeriti za pogreške na disku tako da pokrenete Chkdsk u "SAFE MODE", Ili iz Recovery Console. Za više savjeta o poboljšanju performansi - pročitajte sljedeće: Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Podešavanje režije 2008! Google ovoj svojoj Awesome, to je sve tweaks želite boot / login screen u registru ima veličini naprednih defrager i još mnogo toga sam se za 2 godine je sada očito previše koristi 07 i nisam pronašao ništa što je korisno, ali njen od 30 dana trial .... razlog sam ga koristiti za 2 godine ne mogu reći, ne želim ništa, ali i potaknuti snažno sugeriraju težak ovaj vanjska strana. |
|
| |||
| |||
| A upravo o tome govorimo ovdje će vas ubrzo zabranjen. Mi ne podržava piratstvo čak iu povremeni razgovor. |
|
| |||
| |||
| ok navika ponoviti |
|
| |||
| |||
| Quote:
Međutim, kao svoju stranicu datoteka na volumen s datotekama na nju ona svibanj dobiti fragmentirano. To je najbolje da imate particiju herem entilely na stranicu datoteku i da biste dobili osloboditi od onog na c:, ali je snaga OS svibanj imati vrlo male jednom tamo. Tu je i gotcha! Čim izradite svoj swap particiju, OS sneaks u štapićima i njegove "System Volume Information" folder u nezgodno mjesto, ovako segmentiranje raspoloživi prostor! Možete pretvoriti off System Restore na toj particiji, postavljate prava pristupa s cacls i otići i ubiti, ali to je prilično glupo osuditi anyway! Linux koristi zasebnu particiju i datotečni sustav za swap datoteka i koji je još jedan način da se ubrza računalu: pokretati Linux!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ubrzavanjem PC - prijedlozi o tome što se ukloni programe, itd. | im407 | Općenito Software Chat | 16 | 13. srpnja 2009 13:59 |
| Ubrzavanjem moj 98 | PyroTails | General Hardware Chat | 5 | 24. studeni 2007 14:56 |
| Ubrzavanjem Vista | Donwalker | Windows Operating Systems | 4 | 8. listopad 2007 11:27 |
| Ubrzavanjem booting? | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 2 | 2 listopad 2006 08:08 |
| Thread Tools | |
| |