kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Felgyorsítása a PC

Reply

Téma eszközök
Old Január 15, 2008, 19:32
Tiltott Group

Default Felgyorsítása a PC

a eaiser totry és javítás nélkül reformating

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Január 15, 2008, 19:58
Tiltott Group

Önnek nem kell újra, hogy a data / files.

My System: Cohen

Processzor (ok):
Dual Core 2.11GHZ
Alaplap:
ASUS - M2N X SE
RAM memória:
2GB
Grafikus kártya (k):
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
320GB Sata
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Shaw
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Benq
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Február 3, 2008, 05:26
Geo
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by alex View Post
Észrevettem a beutazások száma az utóbbi időben a számítógép "lassan megy" úgy gondoltam típus az alábbiakban.

MOVE YOUR PAGE FILE:
Mert XP nagyon éhes erőforrás (ram ebben az esetben) beépített Windows létesítményben úgynevezett lapozófájl. Ez alapvetően Windows helyet juttat el a merevlemez ram használni, és ha (még akkor 2GB RAM felhasználók ott lenne meglepve, hogy milyen gyakran használják a lapozófájl).

Most a lapozófájl automatikusan kiosztott az elsődleges merevlemezt (C), de mivel ezek válhatnak töredezett is lassú a lapozófájl meg, mert (lásd fent) merevlemezt read sequential adatok gyorsabb, mint az itt-bit bit van.

Ez egy jó ötlet, hogy az elsődleges lapozófájl egy tartalék beépített HDD, ha egy-egy, mert ez lesz használva kevesebb. (De lehet, hogy egy ötlet, hogy egy kisebb, másodlagos lapozófájl a C: meghajtón csak beládáz a merevlemez fejleszti a hiba)
Emellett, mivel a Windows automatikusan kezeli a lapozófájl is növeli, és csökkenti a méretet, és amikor a dolgok, amelyek lassan lefelé.

Tehát én is ajánlom manuálisan kiválasztja a legnagyobb lapozófájl mérete (több mint 3000mb), így a lassú downs inkább ritkán. De csak akkor, ha van a szobában, hogy kímélje meg harddrive.

Módosítására / Áthelyezés / létre lapozófájl:
Kattints "start;
-click "Control Panel"
-click "Teljesítmény és karbantartás"
-click "rendszer"
egérgombbal kattintson a "Advanced" lap
-Közel a tetején ezt a lapot, ha azt mondja "teljesítmény" click "Beállítások"
kattintson ezen az oldalon van "Advanced" lap
-Alján a lapra fog látni "virtuális memória" click megváltoztatott és el is van.

Amit azt remélem, hogy ez segíthet. : D
Szia Alex

Találom meg a "stickies" nagyon hasznos köszönöm! Azonban tekintettel a mozgás Page File. Van ez a sor, de nem biztos, ha-nak igaza van.

Van létre egyéni méretű lapozófájl az én "D" backup drive 3000 MB, és csökkenti a "C" meghajtó fájl mérete 1000 MB.

Ön utasítást nem tette egyértelművé, ha szükség ahhoz, hogy / változás vagy áthelyezni a mappák be vagy a meghajtók. Szeretne-e automatikusan a Windows amennyiben a memória távolság? Majd a Windows automatikusan felismeri a D meghajtón a beállítás, és azzal? Vagy ez az alapértelmezett a C meghajtó lapozófájl mérete?

Nagyra értékelném, ha a tanácsadás: ez a fellépés helyes.

Geo
Old Február 9, 2008, 19:31
Új tag Csoport

A részletes listát a szolgáltatás fut a számítógépen google "Fekete Vipera". Ő átfogó jegyzékét, amelyeket a szolgáltatások is biztonságosan letiltani az XP és Vista. Legyen óvatos, ha!
Old Február 9, 2008, 19:58
Tiltott Group

Idézet:
Originally Posted by cheesewheels99 View Post
ne felejtsd clearner rendszerleíró adatbázis használata ccleaner és néhány registry hack gyorsítható is van egy shutdown scrit, amely törli valamit, vagy más indítási sebesség növelése menni TweakXP
Akkor nem igazán rendszerleíró tisztítószerek használatát, kivéve akkor, ha teljesen biztos benne, mit is törli.

Azt is ellenőrizze a lemez hibák futtatásával CHKDSK A "Csökkentett mód"Vagy a Helyreállítási konzol.

További tippek a teljesítmény növelésével - olvassa el az alábbiakat:
Regards Jason
Old Március 7, 2008, 10:56
Donor Group

Tune up utilities 2008! A Google ezt a fantasztikus, hogy mindent Tweaks kívánt boot / bejelentkezési képernyőn a rendszerleíró adatbázis méretét, hogy egy fejlett defrager, és sokkal több, amit használnak, hogy a 2 év most nyilván használt 07 is, és én nem találtam semmit még hasznos is, de annak a 30 napos próbaverzió .... az oka, amit használnak, hogy 2 évig nem tudok mondani, nem akarom, hogy ösztönözze semmit, de arra próbálta meg ezt.
Old Március 7, 2008, 11:12
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
az oka, amit használnak, hogy 2 évig nem tudok mondani, nem akarom, hogy ösztönözze semmit
És csak beszélünk róla itt lesz akkor betiltották gyorsan. Nem támogatjuk a kalózkodás akár alkalmi beszélgetést.

Old Március 7, 2008, 12:22
Donor Group

OK szokás elõfordulni
Old Április 23 2008, 08:01
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Geo View Post
Szia Alex

... tekintettel a mozgó Page File. Van ez a sor, de nem biztos, ha-nak igaza van.

Van létre egyéni méretű lapozófájl az én "D" backup drive 3000 MB, és csökkenti a "C" meghajtó fájl mérete 1000 MB.

Ön utasítást nem tette egyértelművé, ha szükség ahhoz, hogy / változás vagy áthelyezni a mappák be vagy a meghajtók. Szeretne-e automatikusan a Windows amennyiben a memória távolság? Majd a Windows automatikusan felismeri a D meghajtón a beállítás, és azzal? Vagy ez az alapértelmezett a C meghajtó lapozófájl mérete?

Geo
Nem kell, hogy minden kép: D: ha valóban használja az oldal sok fájlt a PC lesz lassú anyway!

Ugyanakkor, mivel az oldal fájl a jelig kép ez is kap töredezett. A legjobb, ha egy partíció szentelt entilely az oldal fájlt, és megszabadulni az egyik a C:, de az OS arra kényszerítheti, hogy van egy nagyon kicsi van.

Van egy megvagy! Amint létre a swap partíciót, az OS sneaks, és ragaszkodunk a "System Volume Information" mappát egy kellemetlen hely, szegmentálni így a rendelkezésre álló helyet! Akkor viszont a rendszer-visszaállítás kikapcsolása az adott partíció meg magad hozzáférési jogok cacls majd és Zap, ez azonban elég rohadt hülye anyway!

Linux külön partíciót használ a fájlrendszer és a swap fájl, és hogy egy másik módja, hogy gyorsítsák fel a számítógépre: run Linux!

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Felgyorsításáról PC - javaslatokat Mi Programok eltávolítása, stb im407 General Chat szoftver 16 13. július 2009 13:59
Felgyorsításáról én 98 PyroTails Általános fémáru Chat 5 24. november 2007 14:56
Felgyorsításáról Vista Donwalker A Windows operációs rendszerek 4 8. október 2007 11:27
Felgyorsításáról indítást? Számítógép-Spec Általános fémáru Chat 2 2. október 2006 08:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.