![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a eaiser totry és javítás nélkül reformating
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Önnek nem kell újra, hogy a data / files.
| |||
| |||
| Idézet:
Találom meg a "stickies" nagyon hasznos köszönöm! Azonban tekintettel a mozgás Page File. Van ez a sor, de nem biztos, ha-nak igaza van. Van létre egyéni méretű lapozófájl az én "D" backup drive 3000 MB, és csökkenti a "C" meghajtó fájl mérete 1000 MB. Ön utasítást nem tette egyértelművé, ha szükség ahhoz, hogy / változás vagy áthelyezni a mappák be vagy a meghajtók. Szeretne-e automatikusan a Windows amennyiben a memória távolság? Majd a Windows automatikusan felismeri a D meghajtón a beállítás, és azzal? Vagy ez az alapértelmezett a C meghajtó lapozófájl mérete? Nagyra értékelném, ha a tanácsadás: ez a fellépés helyes. Geo |
|
| |||
| |||
| A részletes listát a szolgáltatás fut a számítógépen google "Fekete Vipera". Ő átfogó jegyzékét, amelyeket a szolgáltatások is biztonságosan letiltani az XP és Vista. Legyen óvatos, ha! |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Azt is ellenőrizze a lemez hibák futtatásával CHKDSK A "Csökkentett mód"Vagy a Helyreállítási konzol. További tippek a teljesítmény növelésével - olvassa el az alábbiakat: Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Tune up utilities 2008! A Google ezt a fantasztikus, hogy mindent Tweaks kívánt boot / bejelentkezési képernyőn a rendszerleíró adatbázis méretét, hogy egy fejlett defrager, és sokkal több, amit használnak, hogy a 2 év most nyilván használt 07 is, és én nem találtam semmit még hasznos is, de annak a 30 napos próbaverzió .... az oka, amit használnak, hogy 2 évig nem tudok mondani, nem akarom, hogy ösztönözze semmit, de arra próbálta meg ezt. |
|
| |||
| |||
| És csak beszélünk róla itt lesz akkor betiltották gyorsan. Nem támogatjuk a kalózkodás akár alkalmi beszélgetést. |
|
| |||
| |||
| OK szokás elõfordulni |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ugyanakkor, mivel az oldal fájl a jelig kép ez is kap töredezett. A legjobb, ha egy partíció szentelt entilely az oldal fájlt, és megszabadulni az egyik a C:, de az OS arra kényszerítheti, hogy van egy nagyon kicsi van. Van egy megvagy! Amint létre a swap partíciót, az OS sneaks, és ragaszkodunk a "System Volume Information" mappát egy kellemetlen hely, szegmentálni így a rendelkezésre álló helyet! Akkor viszont a rendszer-visszaállítás kikapcsolása az adott partíció meg magad hozzáférési jogok cacls majd és Zap, ez azonban elég rohadt hülye anyway! Linux külön partíciót használ a fájlrendszer és a swap fájl, és hogy egy másik módja, hogy gyorsítsák fel a számítógépre: run Linux!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Felgyorsításáról PC - javaslatokat Mi Programok eltávolítása, stb | im407 | General Chat szoftver | 16 | 13. július 2009 13:59 |
| Felgyorsításáról én 98 | PyroTails | Általános fémáru Chat | 5 | 24. november 2007 14:56 |
| Felgyorsításáról Vista | Donwalker | A Windows operációs rendszerek | 4 | 8. október 2007 11:27 |
| Felgyorsításáról indítást? | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 2 | 2. október 2006 08:08 |
| Téma eszközök | |
| |