פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

זרוז המחשב

Reply

שרשרת כלים
Old 15 ינואר 2008, 19:32
קבוצת מגורש

Default זרוז המחשב

את eaiser totry ולתקן אותו ללא reformating

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 15 ינואר 2008, 19:58
קבוצת מגורש

Default זרוז המחשב

אין צורך לאתחל מחדש לשמור את הנתונים / קבצים.

המערכת שלי: כהן

מעבד (ים):
DUAL CORE 2.11GHZ
לוח האם:
ASUS - M2N-X SE
זיכרון RAM:
2GB
כרטיס מסך (S):
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
320GB SATA
כונן אופטי (S):
Case / PSU:
Shaw
Cooling:
רשת / אינטרנט:
צג (S):
BenQ
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 3 פבואר 2008, 05:26
קבוצת חברות חדשות

Default זרוז המחשב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אלכס View Post
הבחינו מספר כניסות לאחרונה בנוגע PC של 'הולך לאט' אז חשבתי הייתי סוג של מטה.

העבר את קובץ דף:
כי XP הוא מאוד רעב משאבים (ראם במקרה זה) מובנית ב-Windows הוא מתקן שנקרא pagefile. זהו בעצם שבו מקצה שטח החלונות שלך harddrive כפי ראם להשתמש בשם ומתי (גם לך 2GB ראם משתמשים שם יהיה מופתע באיזו תדירות pagefile משמש).

עכשיו pagefile שהוקצו באופן אוטומטי את הכונן הקשיח הראשי (ג '), אלא גם אלה יכולים להיות מקוטעת הוא עלול גם להאט את pagefile מכיוון למטה (כנ"ל) בא כתוצאה harddrives לקרוא נתונים מהירה יותר מ BITS כאן BITS שם.

זה רעיון טוב להעביר את pagefile העיקרי של חילוף מותקן HDD אם יש לכם משהו כמו זה ישמש פחות. (אבל זה יכול להיות רעיון להיות קטן יותר, משני pagefile ב C: הכונן רק incase השני harddrive מפתחת תקלות)
כמו כן, מכיוון ש-Windows מנהלת את pagefile אוטומטית הוא יכול להגדיל או להקטין את גודל של כ וכאשר אשר יכול להאט את הדברים למטה.

אז הייתי גם ממליץ לבחור באופן ידני את גודל הגדולה pagefile (רק מעל 3000mb) כך איטי-downs הם לעתים רחוקות יותר. אבל רק אם יש לך את החדר שלך כדי לחוס על harddrive.

כדי לתקן / להעביר / ליצור pagefile:
קליק 'התחלה;
קליק 'לוח הבקרה'
קליק 'ביצועים ותחזוקה'
קליק 'המערכת'
בלחיצה על 'מתקדם' הכרטיסייה
'סמוך לראש כרטיסייה זו, בו הוא אומר 'ביצועי' לחץ 'הגדרות'
קליק על דף זה של 'מתקדם' הכרטיסייה
'בחלק התחתון של הכרטיסייה תראה 'זיכרון וירטואלי' לחץ 'שינוי' או שאתה הולך מפה.

Thats אותו, מקווה שזה עוזר. : D
היי אלכס

אני מוצא את 'stickies' מאוד מועיל תודה! עם זאת לגבי העברת קובץ. אני חייב לבצע את זה אבל לא בטוח אם הבנתי נכון.

אני יצרתי את גודל מותאם אישית pagefile שלי 'ד' גיבוי של כונן 3000 MB ולהקטין את 'c' קובץ גודל הכונן ל 1000 MB.

את ההוראות לברר אם לא הייתי צריכה ליצור / לשנות או להעביר בכל תיקיות לתוך אחד הכוננים. האם זה להתבצע באופן אוטומטי על ידי Windows בעת יצירת זיכרון רווחים? האם Windows מזהה אוטומטית את הכונן D הגדרה ושימוש זה? או שמא זה ברירת המחדל של כונן C pagefile גודל?

הייתי מעריך את העצה, אם פעולה זו היא נכונה.

גיאו
Old 9 פבואר 2008, 19:31
קבוצת חברות חדשות

Default זרוז המחשב

לקבלת רשימה מפורטת של שירותי מפעיל במחשב Google "פתן שחור". יש לו רשימות מקיפה של שירותים אשר תוכל להשבית בבטחה בתוך XP and Vista. אך היזהר!
Old 9 פבואר 2008, 19:58
קבוצת מגורש

Default זרוז המחשב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cheesewheels99 View Post
dont הרישום clearner לשכוח להשתמש ccleaner וחלק הרישום יהיה Speed hacks זה גם יש לי כיבוי scrit כי מוחק או משהו אחר כדי להגדיל את מהירות ההפעלה ללכת TweakXP
אתה לא ממש צריך להשתמש cleaners הרישום אלא אם אתה בטוח לחלוטין שאתה יודע מה שאתה מוחק.

אתה יכול גם לבדוק שגיאות בדיסק על ידי הפעלת Chkdsk ב "מצב בטוח"או מ השחזור.

לקבלת עצות לשיפור הביצועים - לקרוא את הדברים הבאים:
בברכה ג 'ייסון
Old 7 מרס 2008, 10:56
קבוצת תורמים

Default זרוז המחשב

כלי עזר לכונן 2008! גוגל את זה מדהים, זה כל מה שאתה רוצה tweaks boot / התחברות הרישום גודל מסך כדי שהיא מתקדמת defrager ועוד שהשתמשתי בו עבור 2 שנים ברור המשמש גם 07 ואני עדיין לא מצאו שום דבר עדיין יש שימושי, אבל את הניסיון של 30 יום .... הסיבה שהשתמשתי בו עבור 2 שנים אני לא יכול להגיד, לא רוצה שום דבר אבל אני ממליץ בחום מנסה מציעים את זה.
Old 7 מרס 2008, 11:12
מנהל קבוצת

Default זרוז המחשב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kanoakavirus View Post
הסיבה שהשתמשתי בה במשך 2 שנים, אני לא יכול לומר, לא רוצים לעודד משהו
ורק לדבר על זה כאן תקבלו אתה מגורש במהירות. אנו לא תומכים פירטיות גם מקרי השיחה.

Old 7 מרס 2008, 12:22
קבוצת תורמים

Default זרוז המחשב

אישור wont יקרה שוב
Old 23 אפריל 2008, 08:01
קבוצת תורמים

Default זרוז המחשב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיאו View Post
היי אלכס

... לגבי העברת קובץ. אני חייב לבצע את זה אבל לא בטוח אם הבנתי נכון.

אני יצרתי את גודל מותאם אישית pagefile שלי 'ד' גיבוי של כונן 3000 MB ולהקטין את 'c' קובץ גודל הכונן ל 1000 MB.

את ההוראות לברר אם לא הייתי צריכה ליצור / לשנות או להעביר בכל תיקיות לתוך אחד הכוננים. האם זה להתבצע באופן אוטומטי על ידי Windows בעת יצירת זיכרון רווחים? האם Windows מזהה אוטומטית את הכונן D הגדרה ושימוש זה? או שמא זה ברירת המחדל של כונן C pagefile גודל?

גיאו
אינך צריך ליצור את כל הקבצים ב D: ואם אתה באמת משתמש באותו דף קובץ הרבה המחשב יהיה איטי בכלל!

עם זאת, ככל שהדף שלך הוא קובץ עם אמצעי אחסון קבצים על זה שהוא עשוי לקבל מקוטעת. זה הכי טוב שיש מחיצה מוקדש entilely לדף הקובץ להיפטר אחד ב-C:, אבל את מערכת ההפעלה, אתה עלול להיתקל בכוח קטן מאוד שם אחד.

יש תפסתי אותך! ברגע שאתה יוצר את המחיצה להחליף, את מערכת ההפעלה ואת sneaks ב מקלוני שלה "System Volume Information" התיקייה של המקום לא נוח, ולכן הזמינות segmenting שטח! אתה יכול להפעיל את שחזור המערכת על אותה מחיצה, להגדיר את עצמך עם זכויות גישה cacls וללכת ואילו zap, אבל זה זה די טיפשי, בכל מקרה, לעזאזל!

לינוקס משתמשת במחיצה נפרדת עבור מערכת הקבצים ו להחליף קבצים וכי היא דרך נוספת כדי לזרז את המחשב: להריץ לינוקס!

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
זרוז מחשב - הצעות על מה כדי הסרה של תוכניות, וכו ' im407 כללי תוכנות צ 'אט 16 13 יולי 2009 13:59
זרוז אזור 98 PyroTails כללי חומרה צ 'אט 5 24 נובמבר 2007 14:56
זרוז Vista Donwalker מערכות ההפעלה Windows 4 8 אוקטובר 2007 11:27
זרוז באתחול? מחשב Spec כללי חומרה צ 'אט 2 2nd אוקטובר 2006 08:08
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.