![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את eaiser totry ולתקן אותו ללא reformating
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין צורך לאתחל מחדש לשמור את הנתונים / קבצים.
| |||
| |||
| ציטוט:
אני מוצא את 'stickies' מאוד מועיל תודה! עם זאת לגבי העברת קובץ. אני חייב לבצע את זה אבל לא בטוח אם הבנתי נכון. אני יצרתי את גודל מותאם אישית pagefile שלי 'ד' גיבוי של כונן 3000 MB ולהקטין את 'c' קובץ גודל הכונן ל 1000 MB. את ההוראות לברר אם לא הייתי צריכה ליצור / לשנות או להעביר בכל תיקיות לתוך אחד הכוננים. האם זה להתבצע באופן אוטומטי על ידי Windows בעת יצירת זיכרון רווחים? האם Windows מזהה אוטומטית את הכונן D הגדרה ושימוש זה? או שמא זה ברירת המחדל של כונן C pagefile גודל? הייתי מעריך את העצה, אם פעולה זו היא נכונה. גיאו |
|
| |||
| |||
| לקבלת רשימה מפורטת של שירותי מפעיל במחשב Google "פתן שחור". יש לו רשימות מקיפה של שירותים אשר תוכל להשבית בבטחה בתוך XP and Vista. אך היזהר! |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אתה יכול גם לבדוק שגיאות בדיסק על ידי הפעלת Chkdsk ב "מצב בטוח"או מ השחזור. לקבלת עצות לשיפור הביצועים - לקרוא את הדברים הבאים: בברכה ג 'ייסון |
|
| |||
| |||
| כלי עזר לכונן 2008! גוגל את זה מדהים, זה כל מה שאתה רוצה tweaks boot / התחברות הרישום גודל מסך כדי שהיא מתקדמת defrager ועוד שהשתמשתי בו עבור 2 שנים ברור המשמש גם 07 ואני עדיין לא מצאו שום דבר עדיין יש שימושי, אבל את הניסיון של 30 יום .... הסיבה שהשתמשתי בו עבור 2 שנים אני לא יכול להגיד, לא רוצה שום דבר אבל אני ממליץ בחום מנסה מציעים את זה. |
|
| |||
| |||
| ורק לדבר על זה כאן תקבלו אתה מגורש במהירות. אנו לא תומכים פירטיות גם מקרי השיחה. |
|
| |||
| |||
| אישור wont יקרה שוב |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
עם זאת, ככל שהדף שלך הוא קובץ עם אמצעי אחסון קבצים על זה שהוא עשוי לקבל מקוטעת. זה הכי טוב שיש מחיצה מוקדש entilely לדף הקובץ להיפטר אחד ב-C:, אבל את מערכת ההפעלה, אתה עלול להיתקל בכוח קטן מאוד שם אחד. יש תפסתי אותך! ברגע שאתה יוצר את המחיצה להחליף, את מערכת ההפעלה ואת sneaks ב מקלוני שלה "System Volume Information" התיקייה של המקום לא נוח, ולכן הזמינות segmenting שטח! אתה יכול להפעיל את שחזור המערכת על אותה מחיצה, להגדיר את עצמך עם זכויות גישה cacls וללכת ואילו zap, אבל זה זה די טיפשי, בכל מקרה, לעזאזל! לינוקס משתמשת במחיצה נפרדת עבור מערכת הקבצים ו להחליף קבצים וכי היא דרך נוספת כדי לזרז את המחשב: להריץ לינוקס!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| זרוז מחשב - הצעות על מה כדי הסרה של תוכניות, וכו ' | im407 | כללי תוכנות צ 'אט | 16 | 13 יולי 2009 13:59 |
| זרוז אזור 98 | PyroTails | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 24 נובמבר 2007 14:56 |
| זרוז Vista | Donwalker | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 8 אוקטובר 2007 11:27 |
| זרוז באתחול? | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 2nd אוקטובר 2006 08:08 |
| שרשרת כלים | |
| |