mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Pagreitinti savo PC

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 15, 2008, 19:32
Banned Group

Default Pagreitinti savo PC

jo eaiser totry ir nustatyti be reformating

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 15, 2008, 19:58
Banned Group

Jūs neturite performatuoti kad jūsų duomenys / failai.

Mano sistema: Cohen

Procesorius (-iai):
Dual Core 2.11GHZ
Pagrindinė plokštė:
Asus - M2N X SE
RAM atmintis:
2GB
Graphics Card (-ai):
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
320GB Sata
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Shaw
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
BenQ
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old 3 vasaris 2008, 05:26
Geo
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Alex View Post
Pastebėjome įrašų skaičius pastaruoju metu dėl PC "vyksta lėtai", taigi aš maniau aš tipo žemiau.

MOVE YOUR puslapio failo:
Nes XP yra labai šaltinį alkanas (RAM šiuo atveju), įmontuota į langus įrenginys vadinamas pagefile. Tai iš esmės reiškia, kad Windows priskiria vietos savo kietajame diske kaip avinas naudoti kaip ir kada (net tu 2 GB RAM vartotojai ten būtų stebisi, kaip dažnai pagefile yra naudojamas).

Dabar pagefile yra automatiškai perkeliami iš pirminių kietąjį diską (C), tačiau jie gali tapti susiskaldžiusios ji taip pat gali lėtai pagefile nustatyta, nes (kaip nurodyta pirmiau) harddrives skaityti nuosekliųjų duomenų greičiau nei bitai čia ir ten bitai.

Tai gera idėja perkelti savo pagrindinę pagefile į atsarginių įdiegta HDD, jei turite kaip jis bus naudojamas mažiau. (Bet tai gali būti idėja, kad mažesnės, vidurinio pagefile ant disko C: tik uždengti kitų kietajame diske atsiranda kaltės)
Be to, kadangi Windows valdo pagefile automatiškai jį galima padidinti ir sumažinti dydį, kaip ir kai kurie gali sulėtinti dalykų žemyn.

Taigi aš taip pat rekomenduojame rankiniu būdu pasirinkti didžiausių pagefile dydis (šiek tiek daugiau nei 3000mb), todėl lėtai nesėkmės yra labiau retai. Bet tik jei turite galimybių atsarginės jūsų kietajame diske.

Norėdami pakeisti / perkelti / sukurti pagefile:
-Click "pradžioje
spustelėkite "Control Panel"
spustelėkite "Performance and Maintenance"
spustelėkite "sistema"
spustelėkite "Advanced" Skirtuke
-Prie šio skirtuko, viršuje, kur ji sako "efektyvumo" Spauskite "Parametrai"
paspauskite ant šio puslapio "Advanced" Skirtuke
-Prie šio skirtuko apačioje pamatysite "virtualią atmintį" Spauskite "Keisti" ir toli jums eiti.

Thats it, hope it's helpful. : D
Labas Alex

Rasti jūsų "stickies" labai naudinga Thankyou! Tačiau Kalbant judančių puslapio failo. Aš atlikau tai atlikti, bet nežinote, jei aš teisingai.

Aš sukūriau Custom size pagefile mano "D" atsarginę diske 3000 MB ir mažinti "C" disko failo dydis iki 1000 MB.

Jūsų instrukcijos nepaaiškino, jei man reikia sukurti / keisti ar perkelti visus katalogus į vieną iš diskų. Ar tai bus padaryta automatiškai Windows kuriant atminties tarpai? Ar "Windows" automatiškai aptinka "D diske nustatyti ir naudoti, kad? Ar jis pagal nutylėjimą diską C pagefile dydis?

Norėčiau vertiname jūsų patarimus, jei šis veiksmas yra teisingas.

Geo
Old Vasaris 9, 2008, 19:31
Naujas Narys

Išsamus sąrašas paslaugų, veikia kompiuteryje, "Google" Black Viper ". Jis išsamiai sąrašai, kokias paslaugas galima saugiai išjungti per XP ir Vista. Būkite atsargūs, though!
Old Vasaris 9, 2008, 19:58
Banned Group

Citata:
Originally Posted by cheesewheels99 View Post
Nereikia pamiršti, registro clearner naudotis CCleaner ir kai registro hacks bus pagreitinti šį procesą taip pat turiu išjungti scrit kad ištrina Somethin arba kitą paleisties padidinti greitį eiti į TweakXP
Nereikėtų tikrai naudojate registro valymo, jei nesate įsitikinę, jūs žinote, ką išbraukti.

Taip pat galite patikrinti, ar disko klaidų rodyti CHKDSK į "Imu"Arba Atkūrimo konsolę.

Norite gauti daugiau patarimų, kaip pagerinti rezultatus - skaityti taip:
Dėl Jason
Old Kovas 7, 2008, 10:56
Donorų grupės

Tune Up Utilities 2008! "Google" Tai jo nuostabus, jis tweaks viską, ką nori boot / Login ekranus registrų dydžio ji Išplėstinė defrager ir daug daugiau I've used to 2 metus dabar akivaizdžiai naudojama per 07 ir neradau nieko buvo naudinga, tačiau, tačiau jos 30 day trial .... Todėl aš jį naudojo 2 metus aš negaliu pasakyti, nenoriu skatinti nieko, bet aš primygtinai rekomenduojame bando tai atlikti.
Old Kovas 7, 2008, 11:12
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Todėl I've used to 2 metus aš negaliu pasakyti, nenoriu nieko skatinti
Ir tik kalbėti apie tai čia bus jums uždrausta greitai. Mes nepalaiko piratavimo net atsitiktinis pokalbis.

Old Kovas 7, 2008, 12:22
Donorų grupės

Gerai papratimas nepasikartotų
Old Balandis 23, 2008, 08:01
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Geo View Post
Labas Alex

... Kalbant judančių puslapio failo. Aš atlikau tai atlikti, bet nežinote, jei aš teisingai.

Aš sukūriau Custom size pagefile mano "D" atsarginę diske 3000 MB ir mažinti "C" disko failo dydis iki 1000 MB.

Jūsų instrukcijos nepaaiškino, jei man reikia sukurti / keisti ar perkelti visus katalogus į vieną iš diskų. Ar tai bus padaryta automatiškai Windows kuriant atminties tarpai? Ar "Windows" automatiškai aptinka "D diske nustatyti ir naudoti, kad? Ar jis pagal nutylėjimą diską C pagefile dydis?

Geo
Jums nereikia kurti jokių d rinkmenų, ir jeigu jūs iš tikrųjų yra naudojant šį puslapį failas aikštelė kompiuterį bus lėtas anyway!

Tačiau, kaip jūsų puslapis failas yra su failais tai ji gali gauti suskaldyta apimtis. Tai geriausiai yra pertvara, skirta entilely į puslapio failo ir atsikratyti dėl vieno C:, o KT gali priversti jus buvo labai mažas ten.

Yra Didi! Kaip tik jums sukurti swap skirsnį, OS Gyvatės ir lazdos jo "System Volume Information" kataloge nepatogi vieta, todėl segmentus laisvos vietos! Jūs galite įjungti System Restore išjungti tą skyrių, nustatyti sau teises su cacls ir eiti ir Zap, tai bet tai pretty damn stupid anyway!

Linux naudoja atskirą skirsnį ir failų sistema apsikeitimo failais ir kad yra dar vienas būdas pagreitinti savo PC: Linux!

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Paspartinti PC - Pasiūlymai dėl kokias programas reikia pašalinti, ir tt im407 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 16 13 liepa 2009 13:59
Paspartinti mano 98 PyroTails General Hardware Chat 5 Lapkritis 24, 2007 14:56
Paspartinti Vista Donwalker Windows "operacinės sistemos 4 8 spalis 2007 11:27
Paspartinti paleidimo? Kompiuterių Spec General Hardware Chat 2 2 spalis, 2006 08:08
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.