![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo eaiser totry ir nustatyti be reformating
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs neturite performatuoti kad jūsų duomenys / failai.
| |||
| |||
| Citata:
Rasti jūsų "stickies" labai naudinga Thankyou! Tačiau Kalbant judančių puslapio failo. Aš atlikau tai atlikti, bet nežinote, jei aš teisingai. Aš sukūriau Custom size pagefile mano "D" atsarginę diske 3000 MB ir mažinti "C" disko failo dydis iki 1000 MB. Jūsų instrukcijos nepaaiškino, jei man reikia sukurti / keisti ar perkelti visus katalogus į vieną iš diskų. Ar tai bus padaryta automatiškai Windows kuriant atminties tarpai? Ar "Windows" automatiškai aptinka "D diske nustatyti ir naudoti, kad? Ar jis pagal nutylėjimą diską C pagefile dydis? Norėčiau vertiname jūsų patarimus, jei šis veiksmas yra teisingas. Geo |
|
| |||
| |||
| Išsamus sąrašas paslaugų, veikia kompiuteryje, "Google" Black Viper ". Jis išsamiai sąrašai, kokias paslaugas galima saugiai išjungti per XP ir Vista. Būkite atsargūs, though! |
|
| |||
| |||
| Citata:
Taip pat galite patikrinti, ar disko klaidų rodyti CHKDSK į "Imu"Arba Atkūrimo konsolę. Norite gauti daugiau patarimų, kaip pagerinti rezultatus - skaityti taip: Dėl Jason |
|
| |||
| |||
| Tune Up Utilities 2008! "Google" Tai jo nuostabus, jis tweaks viską, ką nori boot / Login ekranus registrų dydžio ji Išplėstinė defrager ir daug daugiau I've used to 2 metus dabar akivaizdžiai naudojama per 07 ir neradau nieko buvo naudinga, tačiau, tačiau jos 30 day trial .... Todėl aš jį naudojo 2 metus aš negaliu pasakyti, nenoriu skatinti nieko, bet aš primygtinai rekomenduojame bando tai atlikti. |
|
| |||
| |||
| Ir tik kalbėti apie tai čia bus jums uždrausta greitai. Mes nepalaiko piratavimo net atsitiktinis pokalbis. |
|
| |||
| |||
| Gerai papratimas nepasikartotų |
|
| |||
| |||
| Citata:
Tačiau, kaip jūsų puslapis failas yra su failais tai ji gali gauti suskaldyta apimtis. Tai geriausiai yra pertvara, skirta entilely į puslapio failo ir atsikratyti dėl vieno C:, o KT gali priversti jus buvo labai mažas ten. Yra Didi! Kaip tik jums sukurti swap skirsnį, OS Gyvatės ir lazdos jo "System Volume Information" kataloge nepatogi vieta, todėl segmentus laisvos vietos! Jūs galite įjungti System Restore išjungti tą skyrių, nustatyti sau teises su cacls ir eiti ir Zap, tai bet tai pretty damn stupid anyway! Linux naudoja atskirą skirsnį ir failų sistema apsikeitimo failais ir kad yra dar vienas būdas pagreitinti savo PC: Linux!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paspartinti PC - Pasiūlymai dėl kokias programas reikia pašalinti, ir tt | im407 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 16 | 13 liepa 2009 13:59 |
| Paspartinti mano 98 | PyroTails | General Hardware Chat | 5 | Lapkritis 24, 2007 14:56 |
| Paspartinti Vista | Donwalker | Windows "operacinės sistemos | 4 | 8 spalis 2007 11:27 |
| Paspartinti paleidimo? | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 2 | 2 spalis, 2006 08:08 |
| Temos įrankiai | |
| |