mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Paātrināt jūsu pc

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 15, 2008, 19:32
Banned Group

Default Paātrināt jūsu pc

tā eaiser totry un salabot bez reformating

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old Janvāris 15, 2008, 19:58
Banned Group

Jums nav pārformatēt saglabāt jūsu datus / failus.

Mana sistēma: Cohen

Processor (s):
Dual Core 2.11GHZ
Motherboard:
Asus - M2N X SE
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB
Graphics Card (s):
Sound Card:
Hard Drive (s):
320GB Sata
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Shaw
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Benq
Operating System (s):
Windows XP
Old Februāris 3, 2008, 05:26
Geo
New Member Group

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Pamanīja ierakstu skaits pēdējā laikā attiecībā uz pc's "notiek lēni", tāpēc es domāju, ka man tipa zemāk.

MOVE YOUR PAGE FILE:
Jo XP ir ļoti resurss izsalcis (RAM šajā gadījumā), iebūvēti logi ir iespēja sauc pagefile. Tas ir pamatā, kur logi piešķir brīvas vietas savā Harddrive kā ram izmantot kā un kad (pat tu 2gb ram lietotāji, kas tur varētu būt pārsteigts, cik bieži pagefile tiek izmantots).

Tagad pagefile tiek automātiski piešķir no primārā cietā diska (C), bet tie var kļūt sadrumstalots tā var arī palēnināt pagefile uz leju, jo (kā iepriekš) harddrives lasīt kārtas datus ātrāk nekā bitiem šeit un biti tur.

Tā ir laba ideja, lai pārvietotu savu primāro pagefile uz rezerves uzstādīts hdd ja jums tāds ir, jo tas tiks izmantots mazāk. (Bet tas varētu būt ideja ir mazāks, vidējās pagefile uz C: diska tikai incase citi Harddrive attīstās ļaunumu)
Arī tāpēc, ka logi pārvalda pagefile automātiski, tā var palielināt un samazināt apjomu, kā un kad kas var palēnināt lietas leju.

Tāpēc es arī ieteiktu manuāli, izvēloties lielāko pagefile izmēru (vairāk 3000mb) tā lēni Downs ir daudz reti. Bet tikai tad, ja ir istabas rezerves jūsu Harddrive.

Grozīt / pārvietot / izveidot pagefile:
-Click 'start;
klikšķi 'Control Panel'
klikšķi sniegumu un uzturēšana "
klikšķi "sistēma"
klikšķi 'Advanced' tab
-Blakus augšpusē šo cilni, ja to saka "rādītājiem" noklikšķiniet uz "Iestatījumi"
pogu noklikšķiniet šajā lapā ir 'Advanced' tab
-Blakus apakšā šo cilni, jūs redzēsiet "virtuāla atmiņa" noklikšķiniet uz "veikt izmaiņas" un prom jums iet.

Tas ir tas, ceru, ka tas ir noderīgi. : D
Hi Alex

Man jūsu "stickies" ļoti noderīga thankyou! Tomēr attiecībā uz kustīgiem Page File. Man ir veikuši šo out, bet nav pārliecināts, vai Man tas labi.

I have created custom izmērs pagefile manā "D" disku ar 3000 mb un samazināt "C" diska faila izmēru līdz 1000 MB.

Jūsu instrukcijas nebija noskaidrot, vai man vajadzēja izveidot / mainīt vai pārvietot mapes nevienā no diskus. Vai to var izdarīt automātiski ar Windows, ja tā rada atmiņas atstarpes? Vai Windows automātiski atklāt D diska izstrādi un izmantošanu, ka? Vai arī tas noklusējuma C Drive pagefile izmērs?

Es augstu vērtēju jūsu padomu, ja šī prasība ir pareiza.

Geo
Old Februāris 9, 2008, 19:31
New Member Group

Uz sīki izstrādātu sarakstu ar pakalpojumiem, kas darbojas jūsu pc Google "melna odze". Viņš ir visaptverošu sarakstu, kurām pakalpojumus, Jūs droši varat atspējot, kas xp un vista. Esi uzmanīgs, lai gan!
Old Februāris 9, 2008, 19:58
Banned Group

Quote:
Originally Posted by cheesewheels99 View Post
dont aizmirsis reģistra clearner izmantot CCleaner un dažu reģistra hacks būs to paātrinātu arī man shutdown scrit kas svītro Somethin vai citas palielināt starta ātrumu iet uz TweakXP
Jūs nedrīkstat patiešām lieto reģistra tīrītāji, ja esat pilnīgi pārliecināts, ka jūs zināt, ko jūs izdzēst.

Jūs varat arī pārbaudīt disku kļūdu, palaižot Komanda CHKDSK in "SAFE MODE"Vai no Recovery Console.

Lai saņemtu vairāk ieteikumu uzlabot veiktspēju - lasīt šādi:
Regards Jason
Old 7 marts 2008, 10:56
Donors Group

Tune up Utilities 2008! Google tas tā awesome, tas tweaks visu, ko vēlaties boot / login sieti reģistra izmērs ir uzlabotas defrager un daudz Esmu izmantojis to 2 gadus acīmredzot izmanto 07 pārāk un man nav atrasts kaut kas ir noderīgi vēl, bet tā 30 dienu izmēģinājuma .... iemesls Esmu izmantojis to 2 gadus es nevaru pateikt, nevēlos, lai veicinātu visu, bet es ļoti iesakām mēģina šo uzskatu apstiprina.
Old 7 marts 2008, 11:12
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
iemesls Esmu izmantojis to 2 gadus es nevaru pateikt, nevēlos, lai veicinātu neko
Un tikai runā par to šeit kļūs jums aizliegta ātri. Mēs neatbalstām pirātismu, pat nejauša saruna.

Old 7 marts 2008, 12:22
Donors Group

ok paradis neatkārtosies
Old Aprīlis 23, 2008, 08:01
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Geo View Post
Hi Alex

... attiecībā uz kustīgiem Page File. Man ir veikuši šo out, bet nav pārliecināts, vai Man tas labi.

I have created custom izmērs pagefile manā "D" disku ar 3000 mb un samazināt "C" diska faila izmēru līdz 1000 MB.

Jūsu instrukcijas nebija noskaidrot, vai man vajadzēja izveidot / mainīt vai pārvietot mapes nevienā no diskus. Vai to var izdarīt automātiski ar Windows, ja tā rada atmiņas atstarpes? Vai Windows automātiski atklāt D diska izstrādi un izmantošanu, ka? Vai arī tas noklusējuma C Drive pagefile izmērs?

Geo
Jums nav nepieciešams radīt jebkādus d faili: un ja Jūs tiešām izmanto šo lapu failu daudz datora būs lēns vienalga!

Tomēr, kā lapas fails ir par apjomu ar failiem uz to tā var kļūt sadrumstalots. Vislabāk ir būt partition veltīts entilely uz lapas failu un atbrīvoties no viena uz c:, bet OS var likt jums ir ļoti neliela tur.

Ir gotcha! Tiklīdz Jūs izveidojat savu swap partīciju, OS sneaks un spieķi savā "System Volume Information" mapē neizdevīgā vietā, tādējādi segmentēšana pieejamo vietu! Jūs varat vērsties System Restore off šajā nodalījumā, kas sevi piekļuves tiesības cacls un iet un sakaut, tas taču ir diezgan damn stulba anyway!

Linux izmanto atsevišķu nodalījumu un failu sistēma swap failus un ka ir vēl viens veids, kā paātrināt sava PC: palaist Linux!

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.