![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
tā eaiser totry un salabot bez reformating
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jums nav pārformatēt saglabāt jūsu datus / failus.
|
|||
|
|||
|
Quote:
Man jūsu "stickies" ļoti noderīga thankyou! Tomēr attiecībā uz kustīgiem Page File. Man ir veikuši šo out, bet nav pārliecināts, vai Man tas labi. I have created custom izmērs pagefile manā "D" disku ar 3000 mb un samazināt "C" diska faila izmēru līdz 1000 MB. Jūsu instrukcijas nebija noskaidrot, vai man vajadzēja izveidot / mainīt vai pārvietot mapes nevienā no diskus. Vai to var izdarīt automātiski ar Windows, ja tā rada atmiņas atstarpes? Vai Windows automātiski atklāt D diska izstrādi un izmantošanu, ka? Vai arī tas noklusējuma C Drive pagefile izmērs? Es augstu vērtēju jūsu padomu, ja šī prasība ir pareiza. Geo |
|
|
|||
|
|||
|
Uz sīki izstrādātu sarakstu ar pakalpojumiem, kas darbojas jūsu pc Google "melna odze". Viņš ir visaptverošu sarakstu, kurām pakalpojumus, Jūs droši varat atspējot, kas xp un vista. Esi uzmanīgs, lai gan!
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Jūs varat arī pārbaudīt disku kļūdu, palaižot Komanda CHKDSK in "SAFE MODE"Vai no Recovery Console. Lai saņemtu vairāk ieteikumu uzlabot veiktspēju - lasīt šādi: Regards Jason |
|
|
|||
|
|||
|
Tune up Utilities 2008! Google tas tā awesome, tas tweaks visu, ko vēlaties boot / login sieti reģistra izmērs ir uzlabotas defrager un daudz Esmu izmantojis to 2 gadus acīmredzot izmanto 07 pārāk un man nav atrasts kaut kas ir noderīgi vēl, bet tā 30 dienu izmēģinājuma .... iemesls Esmu izmantojis to 2 gadus es nevaru pateikt, nevēlos, lai veicinātu visu, bet es ļoti iesakām mēģina šo uzskatu apstiprina.
|
|
|
|||
|
|||
|
Un tikai runā par to šeit kļūs jums aizliegta ātri. Mēs neatbalstām pirātismu, pat nejauša saruna.
|
|
|
|||
|
|||
|
ok paradis neatkārtosies
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Tomēr, kā lapas fails ir par apjomu ar failiem uz to tā var kļūt sadrumstalots. Vislabāk ir būt partition veltīts entilely uz lapas failu un atbrīvoties no viena uz c:, bet OS var likt jums ir ļoti neliela tur. Ir gotcha! Tiklīdz Jūs izveidojat savu swap partīciju, OS sneaks un spieķi savā "System Volume Information" mapē neizdevīgā vietā, tādējādi segmentēšana pieejamo vietu! Jūs varat vērsties System Restore off šajā nodalījumā, kas sevi piekļuves tiesības cacls un iet un sakaut, tas taču ir diezgan damn stulba anyway! Linux izmanto atsevišķu nodalījumu un failu sistēma swap failus un ka ir vēl viens veids, kā paātrināt sava PC: palaist Linux!