![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eaiser totry i jej naprawić bez reformating
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie trzeba sformatować, aby zachować swoje dane / pliki.
| |||
| |||
| Cytat:
Znaleźć swoje "stickies" bardzo pomocne thankyou! Jednakże w odniesieniu do ruchu Page pliku. Mam to przeprowadzone, ale nie mam pewności, czy to prawo. Mam utworzony niestandardowy rozmiar pliku stronicowania w moim "D" zapasowej dysku 3000 mb oraz zmniejszenia "C" drive rozmiar pliku do 1000 MB. Twoja instrukcji nie wyjaśnić, jeśli potrzebne do tworzenia / zmiany lub przeniesienia wszelkich folderów do jednego z dysków. Czy jest to dokonywane automatycznie przez system Windows podczas tworzenia odstępów pamięci? Czy system Windows automatycznie wykryje dysk D ustawienie i użyć tego? Albo będzie domyślnie C Drive rozmiar pliku stronicowania? Chciałbym za poradę, jeśli to działanie jest poprawne. Geo |
|
| |||
| |||
| Aby uzyskać szczegółową listę usług uruchomionych na komputerze google "czarna żmija". Posiada wszechstronne listy usług, które można bezpiecznie wyłączyć w XP i Vista. Uważaj jednak! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Możesz również sprawdzić błędy na dysku za pomocą polecenia CHKDSK w "Tryb awaryjny"Lub od Konsola odzyskiwania. Aby uzyskać więcej wskazówek na temat podnoszenia skuteczności - przeczytaj, co następuje: Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Tune up utilities 2008! Google tego jej niesamowite, to wszystko tweaks chcesz boot / logowania do rejestru wielkości ekranów posiada zaawansowane defrager i wiele więcej I've ją do 2 lat teraz oczywiście używane zbyt 07 i nie znaleziono nic ma jeszcze przydatne, ale jej 30-dniowy okres próbny .... powód Użyłwałem go na 2 lata i nie można powiedzieć, nie chcę niczego zachęcać, ale i zdecydowanie wskazują na to próbuje. |
|
| |||
| |||
| I tylko mówić o tym tutaj będzie Ci szybko zakazane. Nie wsparcia piractwa nawet dorywczo rozmowę. |
|
| |||
| |||
| ok wont powtórzy |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jednakże, jak na stronie plik jest na objętość plików na to może dostać fragmentaryczny. Najlepiej jest mieć partycji poświęcone entilely do pliku strony i aby pozbyć się z jednej na c:, ale OS może zmusić się do bardzo małej jeden nie. Istnieje Gotcha! Tak szybko, jak utworzyć partycji wymiany, OS sneaks w kije i jego "System Volume Information" w folderze niewygodne miejsce, a tym samym na segmenty wolnego miejsca! Możesz włączyć przywracanie systemu wyłączone na tej partycji, należy ustawić prawa dostępu się i przechodzą z cacls i zap, to jednak jest całkiem damn stupid anyway! Linux używa oddzielnej partycji i systemu plików dla partycji wymiany plików oraz że to kolejny sposób, aby przyspieszyć swój komputer: uruchomić Linuksa!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |