![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sa eaiser totry şi repara fără reformating
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nu trebuie să reformat, pentru a vă menţine date / fişiere.
| |||
| |||
| Citat:
Am să vă găsească "stickies" de foarte mare ajutor multumesc! Cu toate acestea, în ceea ce priveşte mutarea de pagini de fişiere. I-au transportat la asta, dar nu sunt sigur dacă am luat-o la dreapta. Mi-am creat o dimensiune personalizat pagefile în "D" disc de rezervă de 3000 MB şi de a reduce "C" unitate de dimensiune a fişierului la 1000 MB. Instrucţiunile de dvs. nu a clarifica dacă am nevoie pentru a crea / modifica sau muta orice dosare în una din unităţile. Ar fi făcut acest lucru în mod automat de Windows atunci când se creează o spaţiere de memorie? Windows va detecta automat D unitate de stabilire şi de a folosi asta? Sau va implicit la C Drive pagefile size? Aş aprecia sfatul dumneavoastră, dacă această acţiune este corectă. Geo |
|
| |||
| |||
| Pentru o listă detaliată de servicii care rulează pe PC-ul Google "vipera neagra". El are liste complete de servicii pe care puteţi să dezactivaţi în XP şi Vista. Fii atent insa! |
|
| |||
| |||
| Citat:
De asemenea, puteţi verifica de erori de pe disc prin rularea CHKDSK în "Safe Mode"Sau de la Consola de recuperare. Pentru mai multe sfaturi privind îmbunătăţirea performanţei - citiţi următoarele: Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Tune up Utilities 2008! Google acest minunat sale, este tot ceea ce doriţi dumneavoastră trucurile boot / login ecrane la dimensiuni de registry care le-a avansat defrager şi mult mai mult m-am folosit-o timp de 2 ani acum 07 de asemenea utilizat în mod evident, şi nu am găsit nimic util are încă, dar sale de 30 de zile, .... motivul pentru care am folosit-o timp de 2 ani nu pot să spun, nu vreau nimic pentru a încuraja, dar am încercat insistent sugera acest lucru. |
|
| |||
| |||
| Şi doar vorbesc despre asta aici va vor face mai rapid interzis. Noi nu suport piraterie chiar în casual conversaţie. |
|
| |||
| |||
| ok obiceiul întâmpla din nou |
|
| |||
| |||
| Citat:
Cu toate acestea, după cum este pagina dvs. de fişiere pe un volum cu fişierele de pe el s-ar putea obţine fragmentate. Cel mai bine este să aveţi o partiţie dedicată entilely la pagina de fişier şi de a scăpa de cea de pe c:, dar mai OS vigoare tine pentru a avea un foarte mic o acolo. Există o Te-am prins! În momentul în care a crea partiţia dvs. swap, OS sneaks în oasele sale şi "System Volume Information" dosar într-un loc incomod, astfel segmenting de spaţiu disponibil! Puteţi activa Restabilire sistem de pe partiţia de pe care, pentru a stabili drepturile de acces cu tine şi du-te în cacls şi zap, dar aceasta este destul de al naibii de prost, oricum! Linux foloseşte o partiţie separată şi sistemul de fişiere de imagini de swap şi că este un alt mod de a accelera PC-ul: ruleze Linux!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |