menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Urýchlenie PC

Reply

Thread Tools
Old 15 január 2008, 19:32
Banned Skupina

Default Urýchlenie PC

jeho eaiser totry a opraviť ho bez toho, aby reformating

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 15 január 2008, 19:58
Banned Skupina

Default Urýchlenie PC

nemusíte preformátovať, aby vaše dáta / súbory.

Môj systém: Cohen

Processor (s):
Duálny Core 2.11GHZ
Základná doska:
Asus - M2N X SE
Pamäť RAM:
2 GB
Grafické karty (s):
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
320gb Sata
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Shaw
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Benq
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 3 februára 2008, 05:26
Geo
Nový člen skupiny

Default Urýchlenie PC

Citácia:
Pôvodne Poslal alex View Post
Zaznamenali niekoľko poznámok týkajúcich sa poslední dobou PC 'ísť pomaly', tak som myslel bych zadajte nižšie.

MOVE VAŠE STRÁNKY FILE:
Vzhľadom k tomu, že XP je veľmi hladný zdroj (ram v tomto prípade) postavený do okien je zariadenie nazývané stránkovacej. To je v podstate kde okná alokuje miesto na vašom disku ako skopci na použitie, ako a kedy (aj tie 2gb ram užívateľov tam bude prekvapený, ako často sa používa stránkovacej).

Teraz stránkovacej automaticky pridelená z primárnej pevný disk (C), ale pretože tieto môžu byť fragmentované môže tiež spomaliť, pretože stránkovacej nadol (pozri vyššie) disky prečítať sekvenčná dát rýchlejší ako bitov tu a tam bitov.

Je to dobrý nápad presťahovať svoje primárne stránkovacej na náhradné inštalované hdd ak máte jeden, pretože sa bude používať menej. (Ale to môže byť myšlienka mať menšie, stredné stránkovacej na C: disku len zapouzdřit ostatných disku vyskytne chyba)
Tiež preto, že okná spravuje stránkovacej automaticky ho môže zvýšiť a pokles vo veľkosti, ako a kedy, ktorý môže spomaliť veci nadol.

Takže by som tiež odporučiť ručne výberom najväčších stránkovacej veľkosť (niečo cez 3000 megabajt), takže sa pomaly vyprázdňuje-viac zriedka. Ale len vtedy, ak budete mať priestor pre náhradný na váš pevný disk.

Ak chcete zmeniť alebo presunúť / vytvoriť stránkovacej:
-Click 'start;
-kliknite 'ovládacieho panelu'
-kliknite 'výkon a údržba'
-kliknite 'systému'
-kliknite na 'Advanced' záložka
-V hornej časti tejto záložky, kde sa hovorí, 'predstavenie' kliknite 'nastavenia'
-kliknite na tento stránky 'Advanced' záložka
-V spodnej časti tejto záložky uvidíte 'virtuálnu pamäť' kliknite 'úprava' a idete ďalej.

To je nádej, je to užitočné. : D
Ahoj Alex

Tvoje 'stickies' veľmi užitočná poďakovať! Avšak pokiaľ ide o presunutie stránkovacieho súboru. Mám na to ale nie sú istí, či mám pravdu.

Vytvoril som si vlastné stránkovacej veľkosť v mojej 'D' záložný disk 3000 mb a znížiť 'C' disk veľkosti až 1000 MB.

Vaša usmernenia neuviedol, keď som potreboval vytvoriť / zmeniť alebo presunúť všetky zložky do jednej z oboch diskov. By to byť vykonané automaticky systémom Windows pri vytváraní pamäti medzery? Bude systém Windows automaticky rozpozná D riadiť nastavenia a používania, že? Alebo to bude predvolený pre C Drive stránkovacej veľkosť?

Já bych ocenil vašu radu, ak je táto akcia je v poriadku.

Geo
Old 9.února 2008, 19:31
Nový člen skupiny

Default Urýchlenie PC

Pre podrobný zoznam služieb bežiacich na vašom počítači google "čierna vretenica". Má komplexný zoznam služieb, ktoré môžete bezpečne vypnúť v XP a Vista. Buďte opatrní, keď!
Old 9.února 2008, 19:58
Banned Skupina

Default Urýchlenie PC

Citácia:
Pôvodne Poslal cheesewheels99 View Post
dont zabudnúť Registry clearner použitie ccleaner a niektoré Registry rozsekává ho urýchli tiež mám vypnutie scritte že niečo vymaže alebo iného na zvýšenie rýchlosti štarte choďte na TweakXP
Nemali by ste používať naozaj Registry čističe, ak si nie ste absolútne istí, že vieš, čo ste zmazanie.

Môžete tiež skontrolovať chyby disku za chodu Nástroj Chkdsk v "Núdzový režim"Alebo z Konzoly na obnovenie.

Ďalšie tipy na zlepšenie výkonu - prečítajte si nasledujúce:
Ide Jason
Old 7.března 2008, 10:56
Darcu Skupina

Default Urýchlenie PC

Naladit utilit 2008! Google tento svoj desivé, to všetko Tweak chcete boot / prihlasovacej obrazovky do registra veľkosti má pokročilého defrager a oveľa viac som použil na 2 roky teraz samozrejme používa 07 a taky som nenašiel nič je užitočný, ale jeho 30 dňovú skúšobnú verziu .... Preto som použil na 2 roky nemôžem povedať, nechcú podporovať čokoľvek, ale aj silne naznačujú zkouším to.
Old 7.března 2008, 11:12
Moderátor skupiny

Default Urýchlenie PC

Citácia:
Pôvodne Poslal kanoakavirus View Post
Preto som použil na 2 roky nemôžem povedať, nechcú podporovať čokoľvek
A rovnako hovorí o tom tu bude vám zakázaný rýchlo. My nepodporujeme pirátstva iv príležitostné konverzáciu.

Old 7.března 2008, 12:22
Darcu Skupina

Default Urýchlenie PC

ok zvyknutý opakovať
Old 23. apríla 2008, 08:01
Darcu Skupina

Default Urýchlenie PC

Citácia:
Pôvodne Poslal Geo View Post
Ahoj Alex

... pokiaľ ide o presunutie stránkovacieho súboru. Mám na to ale nie sú istí, či mám pravdu.

Vytvoril som si vlastné stránkovacej veľkosť v mojej 'D' záložný disk 3000 mb a znížiť 'C' disk veľkosti až 1000 MB.

Vaša usmernenia neuviedol, keď som potreboval vytvoriť / zmeniť alebo presunúť všetky zložky do jednej z oboch diskov. By to byť vykonané automaticky systémom Windows pri vytváraní pamäti medzery? Bude systém Windows automaticky rozpozná D riadiť nastavenia a používania, že? Alebo to bude predvolený pre C Drive stránkovacej veľkosť?

Geo
Nemusíte vytvárať súbory na d: aj keď sa vlastne pomocou tohto súboru hodně počítači bude rovnako pomalá!

Avšak, ako vaša stránka je súbor na zväzku so súbormi na nej môže získať roztrieštené. Najlepšie je mať oddiely venované entilely na stránku obrázok a zbaviť sa jednej na c:, ale OS môže nútiť, aby ste mali veľmi malé tam.

Je ťa! Akonáhle si vytvoríte svoje odkladací, OS plíží a palice svoje "System Volume Information" zložku v nevhodné miesto, teda segmentácia dostupných priestor! Sa môžete obrátiť obnovenia systému z oddielu na tom, nastavíte prístupové práva s cacls a vejdouce, zap, ale to je docela zatraceně hlúpy rovnako!

Linux používa samostatný oddiel a súborový systém pre swap súbory, a to je ďalší spôsob, ako urýchliť vaše PC: spustiť Linux!

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.