![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeho eaiser totry a opraviť ho bez toho, aby reformating
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nemusíte preformátovať, aby vaše dáta / súbory.
| |||
| |||
| Citácia:
Tvoje 'stickies' veľmi užitočná poďakovať! Avšak pokiaľ ide o presunutie stránkovacieho súboru. Mám na to ale nie sú istí, či mám pravdu. Vytvoril som si vlastné stránkovacej veľkosť v mojej 'D' záložný disk 3000 mb a znížiť 'C' disk veľkosti až 1000 MB. Vaša usmernenia neuviedol, keď som potreboval vytvoriť / zmeniť alebo presunúť všetky zložky do jednej z oboch diskov. By to byť vykonané automaticky systémom Windows pri vytváraní pamäti medzery? Bude systém Windows automaticky rozpozná D riadiť nastavenia a používania, že? Alebo to bude predvolený pre C Drive stránkovacej veľkosť? Já bych ocenil vašu radu, ak je táto akcia je v poriadku. Geo |
|
| |||
| |||
| Pre podrobný zoznam služieb bežiacich na vašom počítači google "čierna vretenica". Má komplexný zoznam služieb, ktoré môžete bezpečne vypnúť v XP a Vista. Buďte opatrní, keď! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Môžete tiež skontrolovať chyby disku za chodu Nástroj Chkdsk v "Núdzový režim"Alebo z Konzoly na obnovenie. Ďalšie tipy na zlepšenie výkonu - prečítajte si nasledujúce: Ide Jason |
|
| |||
| |||
| Naladit utilit 2008! Google tento svoj desivé, to všetko Tweak chcete boot / prihlasovacej obrazovky do registra veľkosti má pokročilého defrager a oveľa viac som použil na 2 roky teraz samozrejme používa 07 a taky som nenašiel nič je užitočný, ale jeho 30 dňovú skúšobnú verziu .... Preto som použil na 2 roky nemôžem povedať, nechcú podporovať čokoľvek, ale aj silne naznačujú zkouším to. |
|
| |||
| |||
| A rovnako hovorí o tom tu bude vám zakázaný rýchlo. My nepodporujeme pirátstva iv príležitostné konverzáciu. |
|
| |||
| |||
| ok zvyknutý opakovať |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Avšak, ako vaša stránka je súbor na zväzku so súbormi na nej môže získať roztrieštené. Najlepšie je mať oddiely venované entilely na stránku obrázok a zbaviť sa jednej na c:, ale OS môže nútiť, aby ste mali veľmi malé tam. Je ťa! Akonáhle si vytvoríte svoje odkladací, OS plíží a palice svoje "System Volume Information" zložku v nevhodné miesto, teda segmentácia dostupných priestor! Sa môžete obrátiť obnovenia systému z oddielu na tom, nastavíte prístupové práva s cacls a vejdouce, zap, ale to je docela zatraceně hlúpy rovnako! Linux používa samostatný oddiel a súborový systém pre swap súbory, a to je ďalší spôsob, ako urýchliť vaše PC: spustiť Linux!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |