мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Убрзавање рачунару

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. Мар 2008, 19:32
Аустин Гроуп

својим еаисер тотры и поправити без реформатинг

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 15. Мар 2008, 19:58
Аустин Гроуп

не морате реформатизовати како би се подаци / картотека.

Мы Сыстем: Цохен

Процесор (и):
Дуал Цоре 2.11ГХЗ
Матичне плоче:
Асус - М2Н Кс СЕ
РАМ меморија:
2ГБ
Графичка картица (е):
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
320ГБ Сата
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Схау
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Бенк
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 3. Мар 2008, 05:26
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы алекс View Post
Приметили броја ставки у последње време у вези са пц-а иде споро 'па сам помислио бих откуцајте испод.

Преместите своје датотеку странице:
КСП, јер је јако гладна ресурса (рам у овом случају) изграђен у Уиндоуси је објекат назива пагефиле. То је у основи где уиндоус додељује простор на твој харддриве као овна на коришћење као и када (чак 2ГБ РАМ-а вам кориснике тамо ће бити изненађени како често се користи пагефиле).

Сада је пагефиле аутоматски додељене од примарног врстог диска (Ц), али како ти може постати фрагментирати може успорити пагефиле доле, јер (као горе) харддривес редослиједни прочитати податке брже од битова овде и битови тамо.

То је добра идеја за кретање вашег примарног пагефиле на резервни инсталиран ХДД ако га имате јер ће се користити мање. (Но можда идеју да су мањи, секундарна пагефиле на Ц: возити само обложити другим харддриве развија? Тите)
Исто тако, јер уиндоус пагефиле аутоматски управља то може повећати и смањење величине као и кад која може успорити ствари доле.

Па ја бих исто тако препоручити ручно одабиром највеће пагефиле величине (нешто преко 3000мб) тако споро-падови су ретко. Али само ако имате собу на претек на твој харддриве.

Допунити / покрет / створити пагефиле:
Кликните -- 'старт;
куцкати "Цонтрол Панел"
куцкати ефикасности и одржавања '
куцкати 'систем'
кликните на 'Адванцед' таб
-При врху ову картицу, где се каже изведбе ' кликни 'Подешавања'
-клик на ову страницу је 'Адванцед' таб
-При дну ове картице видећете 'виртуалне меморије' кликни 'промену' и даље идете.

Тај је, надамо се помогло. : Д
Хи Алекс

Сам пронаћи свој 'стицкиес' врло корисна хвала! Међутим с обзиром на померање Паге Филе. Ја сам носио ово, али не сигуран да ЈА је добио то право.

Ја сам створио персонализовану величину пагефиле у мом 'Д' бацкуп диск од 3000 мб и смањити 'Ц' погон величине до 1000 МБ.

Ваш упутства није појаснити да ли је потребно за израду / измјену било које фасцикле или преместити у једну од Погони. Да ли би то бити учињено за Уиндоус аутоматски приликом израде меморијску размак? Уиндоус ће аутоматски показати Д диск и користити поставку да? Или ће то подразумевано у Ц диска пагефиле величине?

Ја би својим саветима ако ову радњу је исправан.

Гео
Old 9. Јул 2008, 19:31
Нови члан групе

За детаљан списак услуга изводи на рачунару гоогле "црна гуја". Он је свеобухватно спискове које услуге можете сигурно онемогућити унутар КСП па Видик. Будите пажљиви кад!
Old 9. Јул 2008, 19:58
Аустин Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы цхеесеухеелс99 View Post
донт заборавити цлеарнер регистра ццлеанер користити и неки Регистры хацкс ће га убрзати и имам обустава рада сцрит која брише Нешто или друге за повећање брзине покретања идите на ТуеакКСП
Не бисте требали користити стварно регистра чистача осим ако сте апсолутно сигурни да знате шта брисања.

Такође можете проверити за грешке на диску тако да покренете Цхкдск у "Сафе МОДЕ", Или из Рецоверы Цонсоле.

За више савета о побољшању перформанси - прочитајте следеће:
Регардс Јасон
Old 7. Јул 2008, 10:56
Донаторска Група

Подешавање режије 2008! Гоогле овој својој Ауесоме, то је све туеакс желите боот / логин сцреен у регистру има величини напредних дефрагер и још много тога сам се за 2 године је сада очигледно превише користи 07 и нисам пронашао ништа што је корисно, али њен од 30 дана триал .... разлог сам га користити за 2 године не могу рећи, не желим ништа, али и подстаћи снажно сугеришу тежак данашји вањска страна.
Old 7. Јул 2008, 11:12
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы каноакавирус View Post
разлог сам га користити за 2 године не могу рећи, не желим подстицати ништа
А управо о томе говоримо овде ће вас убрзо забрањен. Ми не подржава пиратерије чак и у повремени разговор.

Old 7. Јул 2008, 12:22
Донаторска Група

ок навика поновити
Old 23 тра 2008, 08:01
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Гео View Post
Хи Алекс

... с обзиром на померање Паге Филе. Ја сам носио ово, али не сигуран да ЈА је добио то право.

Ја сам створио персонализовану величину пагефиле у мом 'Д' бацкуп диск од 3000 мб и смањити 'Ц' погон величине до 1000 МБ.

Ваш упутства није појаснити да ли је потребно за израду / измјену било које фасцикле или преместити у једну од Погони. Да ли би то бити учињено за Уиндоус аутоматски приликом израде меморијску размак? Уиндоус ће аутоматски показати Д диск и користити поставку да? Или ће то подразумевано у Ц диска пагефиле величине?

Гео
Не морате да креирате било које датотеке на д: и ако сте заиста користећи ту презентацију датотеку пуно ваше рачунар ће се ионако споро!

Међутим, као своју презентацију датотека на волумен са датотекама на њу она мај добити фрагментирано. То је најбоље да имате партицију херем ентилелы на презентацију датотеку и да бисте добили ослободити од оног на ц:, али је снага ОС мај да има врло мале једном тамо.

Ту је и готцха! Чим направите свој суап партицију, ОС снеакс у штапићима и његове "Сыстем Волуме Информатион" фолдер у незгодно место, овако сегментирање расположиви простор! Можете претворити офф Сыстем Ресторе на тој партицији, постављате права приступа са цацлс и отићи и убити, али то је прилично глупо осудити Аныуаы!

Линукс користи засебну партицију и датотека систем за суап датотека и који је још један начин да се убрза рачунару: да покреће Линукс!

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц