![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| својим еаисер тотры и поправити без реформатинг
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| не морате реформатизовати како би се подаци / картотека.
| |||
| |||
| Куоте:
Сам пронаћи свој 'стицкиес' врло корисна хвала! Међутим с обзиром на померање Паге Филе. Ја сам носио ово, али не сигуран да ЈА је добио то право. Ја сам створио персонализовану величину пагефиле у мом 'Д' бацкуп диск од 3000 мб и смањити 'Ц' погон величине до 1000 МБ. Ваш упутства није појаснити да ли је потребно за израду / измјену било које фасцикле или преместити у једну од Погони. Да ли би то бити учињено за Уиндоус аутоматски приликом израде меморијску размак? Уиндоус ће аутоматски показати Д диск и користити поставку да? Или ће то подразумевано у Ц диска пагефиле величине? Ја би својим саветима ако ову радњу је исправан. Гео |
|
| |||
| |||
| За детаљан списак услуга изводи на рачунару гоогле "црна гуја". Он је свеобухватно спискове које услуге можете сигурно онемогућити унутар КСП па Видик. Будите пажљиви кад! |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Такође можете проверити за грешке на диску тако да покренете Цхкдск у "Сафе МОДЕ", Или из Рецоверы Цонсоле. За више савета о побољшању перформанси - прочитајте следеће: Регардс Јасон |
|
| |||
| |||
| Подешавање режије 2008! Гоогле овој својој Ауесоме, то је све туеакс желите боот / логин сцреен у регистру има величини напредних дефрагер и још много тога сам се за 2 године је сада очигледно превише користи 07 и нисам пронашао ништа што је корисно, али њен од 30 дана триал .... разлог сам га користити за 2 године не могу рећи, не желим ништа, али и подстаћи снажно сугеришу тежак данашји вањска страна. |
|
| |||
| |||
| А управо о томе говоримо овде ће вас убрзо забрањен. Ми не подржава пиратерије чак и у повремени разговор. |
|
| |||
| |||
| ок навика поновити |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Међутим, као своју презентацију датотека на волумен са датотекама на њу она мај добити фрагментирано. То је најбоље да имате партицију херем ентилелы на презентацију датотеку и да бисте добили ослободити од оног на ц:, али је снага ОС мај да има врло мале једном тамо. Ту је и готцха! Чим направите свој суап партицију, ОС снеакс у штапићима и његове "Сыстем Волуме Информатион" фолдер у незгодно место, овако сегментирање расположиви простор! Можете претворити офф Сыстем Ресторе на тој партицији, постављате права приступа са цацлс и отићи и убити, али то је прилично глупо осудити Аныуаы! Линукс користи засебну партицију и датотека систем за суап датотека и који је још један начин да се убрза рачунару: да покреће Линукс!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |