az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

PC'nizi hızlandırmak

Reply

Konu Araçları
Old 15 Ocak 2008, 19:32
Yasak Grubu

Default PC'nizi hızlandırmak

kendi eaiser totry ve tamir reformating olmadan

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 15 Ocak 2008, 19:58
Yasak Grubu

size yeniden biçimlendirmek için veri tutmak gerekmez / dosyaları.

Benim Sistemi: Cohen

İşlemci (ler):
Çift Çekirdekli 2.11GHZ
Anakart:
Asus - M2N X SE
RAM hafıza:
2GB
Grafik Kartı (ler):
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
320GB Sata
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Shaw
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Benq
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 3 Şubat 2008, 05:26
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Alex View Post
Giriş sayısı son ben ediyorum yazın aşağıya düşünce PC 'devam' yavaş ilgili fark ettim.

MOVE YOUR PAGE Resim:
Çünkü XP çok kaynak aç bu durumda (RAM) Windows yerleşik bir tesis bir pagefile denir. Bu temelde nerede sabitdisk pencerelerin tahsis alanı olarak koç ve kullanımı olduğu (hatta 2GB RAM kullanıcılarına ne sıklıkta pagefile kullanılır sürpriz olur).

Şimdi pagefile otomatik olarak birincil sabit disk (C), ancak ayrılan bu da aşağı çünkü (yukarıda) harddrives olarak hızlı bit burada bit orada daha ardışık veri okuyun pagefile yavaş olabilir parçalanmış olabilir.

Bu iyi bir fikir eğer bir bu daha az kullanılan olacak bir yedek HDD yüklü için birincil pagefile taşımak için. (Ama bir fikir C daha küçük, orta pagefile sahip olabilir: bir hata geliştirir) diğer sabitdisk örtmek sürücü
Ayrıca, pencere otomatik olarak artırabilir ve boyutunda azalma ve hangi aşağı şeyler yavaş yapabilirsiniz pagefile yönetir.

Ben de el 3000mb (sadece) üzerinden yavaş çıkışlar daha nadiren bu yüzden en büyük pagefile boyut seçerek tavsiye ediyoruz. Ama sadece eğer sabitdisk üzerinde yedek için oda var.

Değişiklik için / taşımak / a pagefile oluşturun:
Tıklama başlangıç;
tıklayın 'denetim masası'
tıklayın performans ve bakım '
tıklayın 'Sistem'
tıklatın 'ileri sekmesi
Bu sekmede, üst-Yakın nereye diyor 'performans' tıklayın 'ayarlar'
-tıklayın Bu sayfanın 'ileri sekmesi
Bu sekmesinin alt-Yakın siz görürsünüz 'sanal bellek' tıklayın 'değiştir' ve defol git.

Bu da, bu's helpful umuyoruz. : D
Merhaba Alex

Ben senin 'stickies çok yararlı teşekkür bulmak! Ancak Sayfa Dosya hareket getirmedi. Ben yapılan bu çıkışı ama emin değilim eğer doğru var.

Ben 3000 MB benim 'D' yedek sürücü özel bir boyutu pagefile oluşturduk ve 1000 MB için 'C' sürücüsüne dosya boyutunu azaltmak.

Eğer oluşturmak için gerekli talimatları Sizin açıklık didn't / değiştirmek veya sürücüleri ve herhangi bir klasör taşımak. Bu otomatik olarak Windows zaman hafıza boşluk yaratarak yapılabilir misiniz? Windows otomatik olarak D sürücü ayar ve kullanımı tespit bu? Yoksa C Sürücü pagefile boyutu varsayılan olacak?

Eğer bu işlem doğruysa senin tavsiye olur.

Coğrafi
Old 9 Şubat 2008, 19:31
yuh
Yeni Üye Grubu

Servisler için PC Google "siyah yılan çalışan detaylı bir listesi için. O XP ve Vista ile olan kapsamlı listeler hizmetleri güvenle devre dışı bırakabilirsiniz vardır. Ancak dikkatli olun!
Old 9 Şubat 2008, 19:58
Yasak Grubu

Alıntı:
Originally Posted by cheesewheels99 View Post
dont ccleaner ve kayıt defteri clearner kullanmak unutma bazı kayıt defteri Hacks de i hızlı bir kapatma scrit bu siler şey veya başlangıç hızını arttırmak için diğer gitmek var TweakXP
Sürece kesinlikle ne silme olduğunu biliyorum eminseniz Gerçekten kayıt temizleyiciler kullanmak gerekir.

Ayrıca çalıştırarak diski hatalara karşı kontrol edebilirsiniz CHKDSK in "Güvenli Mod"Veya gelen Kurtarma Konsolu.

Performansını artırmakla ilgili daha fazla ipucu için - aşağıdaki okuyun:
Regards Jason
Old 7 Mart 2008, 10:56
Bağış Grubu

Araçlar 2008 kadar Dinle! Google bu da harika, bu size ve kadar 2 yıldır artık çok açık ve i şey bulunamadı henüz yararlı, ancak 07 kullanılır kullanan daha gelişmiş bir defrager sahip kayıt boyutuna / giriş ekranları açılış istediğiniz herşeyi tweaks onun bir 30 günlük deneme .... Ben 2 yıl i can't say kullanmıştım nedeni, bir şey ama güçlü bu denediğiniz öneririz teşvik etmek istemiyorum.
Old 7 Mart 2008, 11:12
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Ben 2 yıl i can't say kullanmıştım nedeni, her şey teşvik etmek istemiyorum
Ve sadece bu konuda burada hızla yasaklı olacaktır konuşuyorum. Biz geçici oturum bile korsanlığı desteklemez.

Old 7 Mart 2008, 12:22
Bağış Grubu

tamam alışkanlık tekrarlanamaz
Old 23 Nisan 2008, 08:01
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Coğrafi View Post
Merhaba Alex

... ile Sayfa Dosya hareket getirmedi. Ben yapılan bu çıkışı ama emin değilim eğer doğru var.

Ben 3000 MB benim 'D' yedek sürücü özel bir boyutu pagefile oluşturduk ve 1000 MB için 'C' sürücüsüne dosya boyutunu azaltmak.

Eğer oluşturmak için gerekli talimatları Sizin açıklık didn't / değiştirmek veya sürücüleri ve herhangi bir klasör taşımak. Bu otomatik olarak Windows zaman hafıza boşluk yaratarak yapılabilir misiniz? Windows otomatik olarak D sürücü ayar ve kullanımı tespit bu? Yoksa C Sürücü pagefile boyutu varsayılan olacak?

Coğrafi
Sen D herhangi bir dosya oluşturmak gerek yok: Eğer gerçekten bilgisayarınızda zaten yavaş olacak birçok dosyayı sayfa kullanıyorsunuz!

Ancak, sayfanızda bu dosya üzerinde parçalanmış alabilirsiniz dosyaları bir ses açık. En iyisi ve bir bölümü entilely sayfa dosya adamış olması c üzerindeki bir kurtulacaksınız, ama OS orada çok küçük bir olması kuvvet Mayıs almak için.

Bir yakaladım olduğunu! As soon as you in OS sneaks ve zahmetli yerde kendi "System Volume Information" klasörü sopalarla, böylece mevcut alan segmentlere ayırmayı için takas bölümü oluşturun! Sen, cacls ile erişim hakları ve ayarlamak ve vurmak, ama bu çok lanet aptal olduğunu zaten git sistem bölümünde kapalı geri çevirebilirsiniz!

Linux ayrı bir bölüm kullanır ve takas dosyaları için dosya sistemi ve PC: Linux çalıştırmak hızlandırmak için başka bir yolu!

Reply

Register

Bookmarks