![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kendi eaiser totry ve tamir reformating olmadan
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| size yeniden biçimlendirmek için veri tutmak gerekmez / dosyaları.
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben senin 'stickies çok yararlı teşekkür bulmak! Ancak Sayfa Dosya hareket getirmedi. Ben yapılan bu çıkışı ama emin değilim eğer doğru var. Ben 3000 MB benim 'D' yedek sürücü özel bir boyutu pagefile oluşturduk ve 1000 MB için 'C' sürücüsüne dosya boyutunu azaltmak. Eğer oluşturmak için gerekli talimatları Sizin açıklık didn't / değiştirmek veya sürücüleri ve herhangi bir klasör taşımak. Bu otomatik olarak Windows zaman hafıza boşluk yaratarak yapılabilir misiniz? Windows otomatik olarak D sürücü ayar ve kullanımı tespit bu? Yoksa C Sürücü pagefile boyutu varsayılan olacak? Eğer bu işlem doğruysa senin tavsiye olur. Coğrafi |
|
| |||
| |||
| Servisler için PC Google "siyah yılan çalışan detaylı bir listesi için. O XP ve Vista ile olan kapsamlı listeler hizmetleri güvenle devre dışı bırakabilirsiniz vardır. Ancak dikkatli olun! |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ayrıca çalıştırarak diski hatalara karşı kontrol edebilirsiniz CHKDSK in "Güvenli Mod"Veya gelen Kurtarma Konsolu. Performansını artırmakla ilgili daha fazla ipucu için - aşağıdaki okuyun: Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Araçlar 2008 kadar Dinle! Google bu da harika, bu size ve kadar 2 yıldır artık çok açık ve i şey bulunamadı henüz yararlı, ancak 07 kullanılır kullanan daha gelişmiş bir defrager sahip kayıt boyutuna / giriş ekranları açılış istediğiniz herşeyi tweaks onun bir 30 günlük deneme .... Ben 2 yıl i can't say kullanmıştım nedeni, bir şey ama güçlü bu denediğiniz öneririz teşvik etmek istemiyorum. |
|
| |||
| |||
| Ve sadece bu konuda burada hızla yasaklı olacaktır konuşuyorum. Biz geçici oturum bile korsanlığı desteklemez. |
|
| |||
| |||
| tamam alışkanlık tekrarlanamaz |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ancak, sayfanızda bu dosya üzerinde parçalanmış alabilirsiniz dosyaları bir ses açık. En iyisi ve bir bölümü entilely sayfa dosya adamış olması c üzerindeki bir kurtulacaksınız, ama OS orada çok küçük bir olması kuvvet Mayıs almak için. Bir yakaladım olduğunu! As soon as you in OS sneaks ve zahmetli yerde kendi "System Volume Information" klasörü sopalarla, böylece mevcut alan segmentlere ayırmayı için takas bölümü oluşturun! Sen, cacls ile erişim hakları ve ayarlamak ve vurmak, ama bu çok lanet aptal olduğunu zaten git sistem bölümünde kapalı geri çevirebilirsiniz! Linux ayrı bir bölüm kullanır ve takas dosyaları için dosya sistemi ve PC: Linux çalıştırmak hızlandırmak için başka bir yolu!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
![]() |
|
| Bookmarks |