менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Прискорення роботи комп'ютера

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 сiчня 2008, 19:32
Забороненої угруповання

Default Прискорення роботи комп'ютера

своєї totry eaiser і виправити його без форматування

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 15 сiчня 2008, 19:58
Забороненої угруповання

Вам не потрібно переформатувати, щоб зберегти ваші дані / файли.

Моя система: Коен

Процесор (и):
Dual Core 2.11GHZ
Материнська плата:
Asus - M2N X SE
ОЗУ:
2GB
Графічна карта (и):
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
320GB SATA
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Шоу
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Benq
Операційна система (и):
Windows XP
Old 3 лютого 2008, 05:26
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
Помітив деяку кількість записів останнім часом відносно ПК "Іти повільним" Так я думав, що тип нижче.

Move Your File Page:
Тому що XP дуже голодний ресурсів (ОЗУ в даному випадку), вбудовану в Windows є об'єктом званий файл підкачки. Це, в основному, де вікна розподіляє місця на жорсткому диску як баран використовувати як і коли (навіть ви 2GB RAM користувачів там буде дуже здивований, наскільки часто використовується файл підкачки).

Тепер файл підкачки автоматично виділяються з основного жорсткого диска (C), але оскільки вони можуть стати фрагментованими воно також може сповільнити підкачки вниз, тому що (як зазначено вище) жорсткі диски читати послідовного дані швидше, ніж тут біти й біти там.

Це гарна ідея, щоб перемістити файл підкачки на первинні запасні встановлений жорсткий диск, якщо у вас є як це буде використано менше. (Але це може бути ідея мати менший, середнього файл підкачки на диск С: тільки він закінчить іншого жорсткого диска розвивається вини)
Крім того, оскільки Windows управляє автоматичної підкачки може збільшуватися і зменшуватися в розмірі заходи, які можуть сповільнити хід подій.

Тому я хотів би також рекомендувати ручному виборі великим розміром файлу підкачки (трохи більше 3000Mb), тому причин уповільнення більш рідко. Але тільки якщо у вас у кімнаті, щоб заощаджувати на вашому жорсткому диску.

Щоб змінити / перемістити / створити файл підкачки:
Клік 'Start;
кнопка 'Control Panel'
кнопка 'Продуктивність і обслуговування'
кнопка 'Система'
кнопка "Advanced" Вкладка
-У верхній частині цієї вкладки, де він говорить "Виконання" натисніть "Установки"
кнопкою мишки на дану сторінку, "Advanced" Вкладка
-У нижній частині цієї вкладки ви побачите "віртуальної пам'яті" натисніть "зміни" і геть ви йдете.

Thats її, сподіваюся, що це корисно. : D
Привіт Алекса

Я знаходжу ваш 'листки "дуже корисно дякую! Однак щодо переміщення файлу підкачки. Я ношу з цього, але не впевнена, що я отримав це право.

Я створив нестандартного розміру файлу підкачки в моїй "резервний диск D '3000 Мб і зменшити їзди файлу C 'розміром до 1000 Мб.

Ваше доручення не уточнити, якщо я, необхідних для створення / зміни або переносити будь-які папки в один з дисків. Хіба це буде зроблено автоматично при створенні Windows пам'яті відстані? Чи буде Windows автоматично визначить налаштування D диск і використовувати його? Чи він буде за умовчанням C Drive розміру файлу підкачки?

Буду вдячний Вам за порадою, якщо ця дія є правильним.

Гео
Old 9 лютого 2008, 19:31
Нові члени групи

Докладний перелік послуг, що працюють на комп'ютері Google "чорні гадюки". Він має повні списки, які послуги ви можете спокійно відключити в рамках XP і Vista. Будьте обережні!
Old 9 лютого 2008, 19:58
Забороненої угруповання

Цитата:
Спочатку Написав cheesewheels99 View Post
Dont Forget використання реєстру clearner CCleaner і деякі реєстру хакі прискориться у мене є вимикання scrit яка видаляє Somethin або інших для збільшення швидкості завантаження Відразу до TweakXP
Ви не повинні реально використовувати реєстр прибиральників, якщо ви абсолютно впевнені, ви знаєте, що при видаленні.

Ви також можете перевірити диска на наявність помилок, виконавши CHKDSK в "SAFE MODE"Або Консоль відновлення.

Додаткові поради щодо поліпшення продуктивності - читаємо наступне:
Regards Jason
Old 7 березня 2008, 10:56
Донор групи

Tune Up Utilities 2008! Google цю свою Awesome, це всі хитрощі ви хочете завантаження / Логін екранах в реєстрі розмір він має розвинену defrager і багато іншого я використовував її протягом 2 років, очевидно, використовувалися 07, і я теж не знайшли нічого корисного має ще немає, але свій 30-денний випробувальний .... Причиною Я використав його протягом 2 років я не можу сказати, не хочемо заохочувати нічого, але я настійно рекомендую намагатися це.
Old 7 березня 2008, 11:12
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав kanoakavirus View Post
Причиною Я використав його протягом 2 років я не можу сказати, не хочуть нічого для заохочення
І як раз говорили про це тут допоможе вам заборонили швидко. Ми не підтримуємо піратство навіть у випадковій розмові.

Old 7 березня 2008, 12:22
Донор групи

OK звичай повторяться
Old 23 квітня 2008, 08:01
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Гео View Post
Привіт Алекса

... щодо переміщення файлу підкачки. Я ношу з цього, але не впевнена, що я отримав це право.

Я створив нестандартного розміру файлу підкачки в моїй "резервний диск D '3000 Мб і зменшити їзди файлу C 'розміром до 1000 Мб.

Ваше доручення не уточнити, якщо я, необхідних для створення / зміни або переносити будь-які папки в один з дисків. Хіба це буде зроблено автоматично при створенні Windows пам'яті відстані? Чи буде Windows автоматично визначить налаштування D диск і використовувати його? Чи він буде за умовчанням C Drive розміру файлу підкачки?

Гео
Вам не потрібно створювати будь-які файли на D: і якщо ви насправді використання файлу підкачки, що багато що ваш комп'ютер буде повільним в будь-якому разі!

Однак, як ваш файл підкачки знаходиться на тому з файлами на це вона може отримати фрагментований. Краще є розділ присвячений entilely для файлу підкачки і, щоб позбутися від одного на C:, але операційна система може змусити вас є одна з найменших є.

Чи існує Попався! Як тільки ви створили розділ підкачки, операційна система фіскалів і палицями в його "System Volume Information" папки в незручне місце, тим самим сегментації вільного простору! Ви можете відключити відновлення системи на Off, що розділ, встановіть собі права доступу з CACLS і пішли і Зх плоди, але це досить чертовски нерозумно в будь-якому разі!

Linux використовує окремі розділи та файлові системи для обміну файлами, і що це ще один спосіб прискорити роботу ПК: запуск Linux!

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Прискорення ПК - поради з вибору програми для видалення, Etc im407 General Software чат 16 13 липня 2009 13:59
Прискорення мої 98 PyroTails Генеральний обладнання чат 5 24 листопада 2007 14:56
Прискорення Vista Donwalker Операційні системи Windows 4 8 жовтня 2007 11:27
Прискорення завантаження? Комп'ютерні Spec Генеральний обладнання чат 2 2 жовтня 2006 08:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.