![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| своєї totry eaiser і виправити його без форматування
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам не потрібно переформатувати, щоб зберегти ваші дані / файли.
| |||
| |||
| Цитата:
Я знаходжу ваш 'листки "дуже корисно дякую! Однак щодо переміщення файлу підкачки. Я ношу з цього, але не впевнена, що я отримав це право. Я створив нестандартного розміру файлу підкачки в моїй "резервний диск D '3000 Мб і зменшити їзди файлу C 'розміром до 1000 Мб. Ваше доручення не уточнити, якщо я, необхідних для створення / зміни або переносити будь-які папки в один з дисків. Хіба це буде зроблено автоматично при створенні Windows пам'яті відстані? Чи буде Windows автоматично визначить налаштування D диск і використовувати його? Чи він буде за умовчанням C Drive розміру файлу підкачки? Буду вдячний Вам за порадою, якщо ця дія є правильним. Гео |
|
| |||
| |||
| Докладний перелік послуг, що працюють на комп'ютері Google "чорні гадюки". Він має повні списки, які послуги ви можете спокійно відключити в рамках XP і Vista. Будьте обережні! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ви також можете перевірити диска на наявність помилок, виконавши CHKDSK в "SAFE MODE"Або Консоль відновлення. Додаткові поради щодо поліпшення продуктивності - читаємо наступне: Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Tune Up Utilities 2008! Google цю свою Awesome, це всі хитрощі ви хочете завантаження / Логін екранах в реєстрі розмір він має розвинену defrager і багато іншого я використовував її протягом 2 років, очевидно, використовувалися 07, і я теж не знайшли нічого корисного має ще немає, але свій 30-денний випробувальний .... Причиною Я використав його протягом 2 років я не можу сказати, не хочемо заохочувати нічого, але я настійно рекомендую намагатися це. |
|
| |||
| |||
| І як раз говорили про це тут допоможе вам заборонили швидко. Ми не підтримуємо піратство навіть у випадковій розмові. |
|
| |||
| |||
| OK звичай повторяться |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Однак, як ваш файл підкачки знаходиться на тому з файлами на це вона може отримати фрагментований. Краще є розділ присвячений entilely для файлу підкачки і, щоб позбутися від одного на C:, але операційна система може змусити вас є одна з найменших є. Чи існує Попався! Як тільки ви створили розділ підкачки, операційна система фіскалів і палицями в його "System Volume Information" папки в незручне місце, тим самим сегментації вільного простору! Ви можете відключити відновлення системи на Off, що розділ, встановіть собі права доступу з CACLS і пішли і Зх плоди, але це досить чертовски нерозумно в будь-якому разі! Linux використовує окремі розділи та файлові системи для обміну файлами, і що це ще один спосіб прискорити роботу ПК: запуск Linux!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Прискорення ПК - поради з вибору програми для видалення, Etc | im407 | General Software чат | 16 | 13 липня 2009 13:59 |
| Прискорення мої 98 | PyroTails | Генеральний обладнання чат | 5 | 24 листопада 2007 14:56 |
| Прискорення Vista | Donwalker | Операційні системи Windows | 4 | 8 жовтня 2007 11:27 |
| Прискорення завантаження? | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 2 | 2 жовтня 2006 08:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |