по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Startuplite объркано ме

Reply

Нишка Инструменти
Old 5-ти февруари 2008, 18:23
Член Група

Default Startuplite объркано ме

Използвани добре и започнат Lite с увреждания неправилно тънък UI жаргон това се върна, дори ако рестартирам инструмент?
Old 5-ти февруари 2008, 18:59
Модератор Група

Имена помогне.

Old 6 февруари 2008, 12:07
Член Група

Ами аз undid homeofficestarter 3007 за моята фирма в Европа .... този защо ми английски гадно същество, но във всеки случай аз заличава иконата по погрешка така в началото на иконата е единствената ми надежда. Ive инсталира програмата, но няма късмет
Old 6-ти февруари 2008 г, 12:12
Модератор Група

Първо аз се опитах да ви предупредя за каша с нововъзникващите.

Опитайте се да направя System Restore до преди влизането бе премахнат.

Old 6-ти февруари 2008 г, 12:17
Член Група

и ф каза опитвам startuplite Hehe и аз нужда към няколко работници, които се оплакват, когато не е достатъчно време, за действително да има работа и аз имах reealize за трафик на сървърите diffrently и повече affectively
Old 6-ти февруари 2008 г, 12:32
Модератор Група

Аз също предложи стартиране на инструмента и каза да сте сигурни какво сте изтриване. Това ли е този, който е бил използван за да го изтриете с?

И стартиране Lite не отстранява homeofficestarter. Списък с програми, включени в Startup Lite

Old 6-ти февруари 2008 г, 12:34
Член Група

тя е в списъка .... Да аз използван че човек може да е да е имало startuplite becauise грешка, когато го използва .. показа, че почти всички procceses на моя Comp
Old 6-ти февруари 2008 г, 12:43
Модератор Група

Този инструмент за стартиране на това, което прави.

Old 6-ти февруари 2008 г, 12:44
Член Група

Искам да кажа, но не всички, дори тези от списъка, дори неща, като ми CD карам, че е имало настанявам грешка?
Old 6-ти февруари 2008 г, 12:52
Модератор Група

Когато намерите нещо, което не сте сигурни за Google него. Има странно търси вписванията във всеки компютър. Това не означава, че не е необходима или е зловреден софтуер.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Побъркани звук dudeinmud Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 1 4-ти септември 2008 03:54
Im всички побъркани loriqio Windows операционни системи 12 25 май 2008 г. 12:05
Клавиатура побъркани ashaiba Общи Хардуер Чат 9 8 Март 2008 16:31
Оплесках на CompizFusion ashaiba Linux & Алтернативни OS 1 1-во Март 2008 05:31
Моята клавиатура е объркано Hyp3r грухтя Windows операционни системи 3 19 Дек 2007 19:26
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc