menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Startuplite zmatený mě

Reply

Thread Nástroje
Old 5.února 2008, 18:23
Člen Skupina

tak i použité začít lite invalidním špatné tenké ui dotírat dostat ji zpět, i když i reset nástroje?
Old 5.února 2008, 18:59
Moderátor skupiny

Jména pomoc.

Old 6. února 2008, 12:07
Člen Skupina

dobře i zrušený homeofficestarter 3007 pro svou společnost v Evropě .... to je důvod, proč moje angličtina naštve, ale tak jako tak v podstatě i vypouští na ikonu omylem tak nastartovat ikona byla moje jediná naděje. IVE přeinstalovány programu, ale ne štěstí
Old 6.února 2008, 12:12
Moderátor skupiny

Nejprve jsem se snažil varovat vás o umazávání s firmami.

Snažte se udělat Obnovení systému aby před vstupem byla odstraněna.

Old 6.února 2008, 12:17
Člen Skupina

a zkuste to řekl u startuplite hehe a potřeboval jsem se na pár zaměstnanci stěžují, že tam, kde nemají dostatek času, aby se tam skutečně pracovat a já jsem musel reealize provoz serverů diffrently a více affectively
Old 6.února 2008, 12:32
Moderátor skupiny

Také jsem navrhl spuštění nástroje a řekl: "Jistě, co vypustit. Je to ten, který byl použit k odstranění jí?

A spuštění Lite neodstraní homeofficestarter. Seznam programů zahrnutých ve spuštění Lite

Old 6.února 2008, 12:34
Člen Skupina

to bylo na seznamu .... jo i použité, že je možné, že byly startuplite chyba becauise když jsem použil .. ukázal, že téměř všechny procceses na můj comp
Old 6.února 2008, 12:43
Moderátor skupiny

To, co dělá spuštění nástroje.

Old 6.února 2008, 12:44
Člen Skupina

ale mám na mysli všechny, i ty, které nejsou na seznamu, i když věci jako moje CD Myslím, že došlo k instalaci chyba?
Old 6.února 2008, 12:52
Moderátor skupiny

Když najdete něco, co nejste jisti google to. Existují podivné hledat položky v každém počítači. To neznamená, že není nutné, nebo je malware.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.