μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Startuplite messed μου μέχρι

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 18:23
Μέλος Ομάδα

Default Startuplite messed μου μέχρι

Καλά χρησιμοποιούνται εκκίνησης lite για άτομα με ειδικές ανάγκες λάθος λεπτό ui λοξοτομώ παίρνω πίσω ακόμη και αν μπορώ να επαναφέρετε το εργαλείο;
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 18:59
Συντονιστής Ομάδας

Ονόματα βοήθεια.

Old 6 Φεβ 2008, 12:07
Μέλος Ομάδα

Καλά undid homeofficestarter 3007 για την εταιρία μου στην Ευρώπη .... thats γιατί τα αγγλικά μου είναι χάλια, αλλά βασικά anyways i διαγραφεί το εικονίδιο με λάθος τρόπο την εκκίνηση εικονίδιο ήταν η μόνη ελπίδα μου. ive επανεγκατασταθεί το πρόγραμμα, αλλά δεν τύχη
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 12:12
Συντονιστής Ομάδας

Πρώτη Προσπάθησα να σε προειδοποιήσω για ρύπανση με ξεκινήματα.

Προσπαθήστε να κάνετε επαναφοράς συστήματος να πριν από την έναρξη αφαιρέθηκε.

Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 12:17
Μέλος Ομάδα

u καλά είπε προσπαθήσουμε startuplite hehe και θ που απαιτούνται για την για λίγα τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται για περίπτωση που δεν έχουν αρκετό χρόνο για να κάνουμε πραγματικά υπάρχει εργασία και θ reealize εγώ είχα την κυκλοφορία των διακομιστών diffrently και πιο affectively
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 12:32
Συντονιστής Ομάδας

Πρότεινα επίσης εργαλείο εκκίνησης και είπε να είναι βέβαιος τι να διαγράψετε. Αυτό είναι το ένα που χρησιμοποιήθηκε για να διαγραφεί μαζί με;

Και εκκίνησης Lite δεν αίρει homeofficestarter. Λίστα των προγραμμάτων που περιλαμβάνονται στο Startup Lite

Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 12:34
Μέλος Ομάδα

ήταν στη λίστα .... ναι εγώ μεταχειρισμένος ότι κάποιος θα μπορούσε να ήταν ένα startuplite becauise σφάλμα όταν αυτό χρησιμοποιείται .. έδειξε ότι σχεδόν όλες οι procceses για comp μου
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 12:43
Συντονιστής Ομάδας

Thats τι εργαλείο κάνει εκκίνηση.

Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 12:44
Μέλος Ομάδα

αλλά εννοώ όλους, ακόμη και αυτές που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο, ακόμη και πράγματα όπως cd i δίσκο μου ότι υπήρχε μια εγκατάσταση λάθος;
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 12:52
Συντονιστής Ομάδας

Όταν βρείτε κάτι που δεν είστε σίγουροι για το google. Υπάρχουν περίεργο καταχωρήσεις ψάχνουν σε κάθε υπολογιστή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αναγκαία ή είναι κακόβουλο λογισμικό.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Θάλασσα ήχου dudeinmud Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 4ο Σεπ 2008 03:54
Im όλα θάλασσα loriqio Λειτουργικά συστήματα Windows 12 25η Μαΐου 2008 12:05
Πληκτρολόγιο θάλασσα ashaiba Γενική Συζήτηση Hardware 9 8η Μαρ 2008 16:31
Τα έκανα θάλασσα για CompizFusion ashaiba Linux & Εναλλακτικές OS 1 1η Μαρ 2008 05:31
Το πληκτρολόγιο είναι θάλασσα Hyp3r γρυλλισμός Λειτουργικά συστήματα Windows 3 19 Δεκ. 2007 19:26
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.