![]() |
|
| |||
| |||
| Καλά χρησιμοποιούνται εκκίνησης lite για άτομα με ειδικές ανάγκες λάθος λεπτό ui λοξοτομώ παίρνω πίσω ακόμη και αν μπορώ να επαναφέρετε το εργαλείο; |
|
| |||
| |||
| Ονόματα βοήθεια. |
|
| |||
| |||
| Καλά undid homeofficestarter 3007 για την εταιρία μου στην Ευρώπη .... thats γιατί τα αγγλικά μου είναι χάλια, αλλά βασικά anyways i διαγραφεί το εικονίδιο με λάθος τρόπο την εκκίνηση εικονίδιο ήταν η μόνη ελπίδα μου. ive επανεγκατασταθεί το πρόγραμμα, αλλά δεν τύχη |
|
| |||
| |||
| Πρώτη Προσπάθησα να σε προειδοποιήσω για ρύπανση με ξεκινήματα. Προσπαθήστε να κάνετε επαναφοράς συστήματος να πριν από την έναρξη αφαιρέθηκε. |
|
| |||
| |||
| u καλά είπε προσπαθήσουμε startuplite hehe και θ που απαιτούνται για την για λίγα τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται για περίπτωση που δεν έχουν αρκετό χρόνο για να κάνουμε πραγματικά υπάρχει εργασία και θ reealize εγώ είχα την κυκλοφορία των διακομιστών diffrently και πιο affectively |
|
| |||
| |||
| Πρότεινα επίσης εργαλείο εκκίνησης και είπε να είναι βέβαιος τι να διαγράψετε. Αυτό είναι το ένα που χρησιμοποιήθηκε για να διαγραφεί μαζί με; Και εκκίνησης Lite δεν αίρει homeofficestarter. Λίστα των προγραμμάτων που περιλαμβάνονται στο Startup Lite |
|
| |||
| |||
| ήταν στη λίστα .... ναι εγώ μεταχειρισμένος ότι κάποιος θα μπορούσε να ήταν ένα startuplite becauise σφάλμα όταν αυτό χρησιμοποιείται .. έδειξε ότι σχεδόν όλες οι procceses για comp μου |
|
| |||
| |||
| Thats τι εργαλείο κάνει εκκίνηση. |
|
| |||
| |||
| αλλά εννοώ όλους, ακόμη και αυτές που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο, ακόμη και πράγματα όπως cd i δίσκο μου ότι υπήρχε μια εγκατάσταση λάθος; |
|
| |||
| |||
| Όταν βρείτε κάτι που δεν είστε σίγουροι για το google. Υπάρχουν περίεργο καταχωρήσεις ψάχνουν σε κάθε υπολογιστή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αναγκαία ή είναι κακόβουλο λογισμικό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θάλασσα ήχου | dudeinmud | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 4ο Σεπ 2008 03:54 |
| Im όλα θάλασσα | loriqio | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 25η Μαΐου 2008 12:05 |
| Πληκτρολόγιο θάλασσα | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 8η Μαρ 2008 16:31 |
| Τα έκανα θάλασσα για CompizFusion | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 1η Μαρ 2008 05:31 |
| Το πληκτρολόγιο είναι θάλασσα | Hyp3r γρυλλισμός | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 19 Δεκ. 2007 19:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |