manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Startuplite messed me up

Reply

Thread Tools
Old 5. veljače 2008, 18:23
Member Group

Default Startuplite messed me up

i ja iskorišten skočiti litra za invalide krivi tanka ui licemjerje 'dobiti Internet leđa, čak i ako ja ponovo alat?
Old 5. veljače 2008, 18:59
Moderator / ica grupe

Imena pomoć.

Old 6. veljača 2008, 12:07
Member Group

dobro ja undid homeofficestarter 3.007 za moje društvo u Europi .... taj zašto moj engleski je sranje zapravo, ali bilo kako JA izbrisati ikonu greškom tako pokrenuti Ikona je moja jedina nada. ive reinstalirati plan, ali ne i sreća
Old 6. veljače 2008, 12:12
Moderator / ica grupe

Prvo sam pokušao da vas upozoriti o petljaju startupima.

Pokušajte napraviti System Restore to prije nego što je uklonjena ulaz.

Old 6. veljače 2008, 12:17
Member Group

dobro je probati u startuplite hehe i ja potreban da bi se za nekoliko radnika koji gunđanje o kojem nije imao dovoljno vremena da zapravo ne postoji posao, a ja sam morala reealize promet serverima diffrently i više affectively
Old 6. veljače 2008, 12:32
Moderator / ica grupe

Također sam predložio pokretanje alata i rekao biti sigurni da ono što su brisanje. Je li to onaj koji je korišten to izbrisati sa?

I Startup Lite ne uklanja homeofficestarter. Popis programe uključene u Startup Lite

Old 6. veljače 2008, 12:34
Member Group

to je bio na popisu .... yeah ja iskorišten da bi se moglo to su startuplite greška becauise našto ja iskorišten .. je pokazao gotovo sve procceses na moj comp
Old 6. veljače 2008, 12:43
Moderator / ica grupe

Taj što se za pokretanje alata.

Old 6. veljače 2008, 12:44
Member Group

ali mislim na sve čak i one koja nije na popisu čak i stvari kao što je moj cd voziti ja mislim da je bila uvesti koga u službu greška?
Old 6. veljače 2008, 12:52
Moderator / ica grupe

Kada pronađete nešto što nisu sigurni u google it. Ima čudna unosa na svakom računalu. To ne znači da nije potrebno, ili je malware.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Messed up zvuka dudeinmud Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 4. Sep 2008 03:54
Im all messed up loriqio Windows Operating Systems 12 25. svibanj 2008 12:05
Keyboard messed up ashaiba General Hardware Chat 9 8. ožujak 2008 16:31
I messed up na CompizFusion ashaiba Linux OS i alternativna 1 1. ožujak 2008 05:31
Moja tipkovnica Messed up Hyp3r roktati Windows Operating Systems 3 19. prosinac 2007 19:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.