![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i ja iskorišten skočiti litra za invalide krivi tanka ui licemjerje 'dobiti Internet leđa, čak i ako ja ponovo alat? |
|
| |||
| |||
| Imena pomoć. |
|
| |||
| |||
| dobro ja undid homeofficestarter 3.007 za moje društvo u Europi .... taj zašto moj engleski je sranje zapravo, ali bilo kako JA izbrisati ikonu greškom tako pokrenuti Ikona je moja jedina nada. ive reinstalirati plan, ali ne i sreća |
|
| |||
| |||
| Prvo sam pokušao da vas upozoriti o petljaju startupima. Pokušajte napraviti System Restore to prije nego što je uklonjena ulaz. |
|
| |||
| |||
| dobro je probati u startuplite hehe i ja potreban da bi se za nekoliko radnika koji gunđanje o kojem nije imao dovoljno vremena da zapravo ne postoji posao, a ja sam morala reealize promet serverima diffrently i više affectively |
|
| |||
| |||
| Također sam predložio pokretanje alata i rekao biti sigurni da ono što su brisanje. Je li to onaj koji je korišten to izbrisati sa? I Startup Lite ne uklanja homeofficestarter. Popis programe uključene u Startup Lite |
|
| |||
| |||
| to je bio na popisu .... yeah ja iskorišten da bi se moglo to su startuplite greška becauise našto ja iskorišten .. je pokazao gotovo sve procceses na moj comp |
|
| |||
| |||
| Taj što se za pokretanje alata. |
|
| |||
| |||
| ali mislim na sve čak i one koja nije na popisu čak i stvari kao što je moj cd voziti ja mislim da je bila uvesti koga u službu greška? |
|
| |||
| |||
| Kada pronađete nešto što nisu sigurni u google it. Ima čudna unosa na svakom računalu. To ne znači da nije potrebno, ili je malware. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Messed up zvuka | dudeinmud | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 4. Sep 2008 03:54 |
| Im all messed up | loriqio | Windows Operating Systems | 12 | 25. svibanj 2008 12:05 |
| Keyboard messed up | ashaiba | General Hardware Chat | 9 | 8. ožujak 2008 16:31 |
| I messed up na CompizFusion | ashaiba | Linux OS i alternativna | 1 | 1. ožujak 2008 05:31 |
| Moja tipkovnica Messed up | Hyp3r roktati | Windows Operating Systems | 3 | 19. prosinac 2007 19:26 |
| Thread Tools | |
| |