![]() |
|
| |||
| |||
| גם נהגתי להתחיל Lite כדי השבית את ממשק רזה בסדר צביעות לקבל אותו בחזרה גם אם אני לאפס את הכלי? |
|
| |||
| |||
| שמות לעזור. |
|
| |||
| |||
| טוב פתחתי homeofficestarter 3007 עבור החברה שלי באירופה .... זה למה האנגלית שלי מבאס אבל בעצם אני בכל מקרה סמל שנמחקו בטעות כך היה להתחיל את סמל התקווה היחידה שלי. ive מחדש את התוכנית, אך ללא הצלחה |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| U גם אמר לנסות hehe startuplite ואני צריך במשך כמה עובדים שם כי התלונן על שלא מספיק זמן כדי באמת לעשות שם עבודה ואני reealize אני צריך תעבורת השרתים diffrently ועוד affectively |
|
| |||
| |||
| אני גם הציע הכלי ההפעלה ואמר להיות בטוח מה אתה מוחק. האם זה אחד ששימש למחוק אותו עם? ו לייט הפעלה אינו מסיר homeofficestarter. רשימת התוכניות הכלולות הפעלה לייט |
|
| |||
| |||
| זה היה ברשימה .... אני כן כי פעם אחת זה יכול להיות becauise שגיאה startuplite כאשר השתמשתי בו .. הוא הראה כמעט את כל procceses על comp שלי |
|
| |||
| |||
| Thats what כלי האתחול עושה. |
|
| |||
| |||
| אבל אני מתכוון כל אלה אפילו לא ברשימה אפילו דברים כאלה אני חושב כונן התקליטורים שלי היה להתקין את השגיאה? |
|
| |||
| |||
| כאשר אתה מוצא משהו שאתה לא בטוח זה של Google. יש ערכי מבט מוזר בכל מחשב. זה לא אומר שהוא לא זקוק או תוכנות זדוניות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Messed up קול | dudeinmud | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 4 ספטמבר 2008 03:54 |
| Im כל messed up | loriqio | מערכות ההפעלה Windows | 12 | ה -25 במאי 2008 12:05 |
| לוח מקשים messed up | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 8 מרץ 2008 16:31 |
| אני messed על CompizFusion | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | ב -1 מרץ 2008 05:31 |
| אזור Keyboard היא Messed up | Hyp3r grunt | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 19th דצמבר 2007 19:26 |
| שרשרת כלים | |
| |