mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Startuplite messed me up

Reply

Temos įrankiai
Old 5 vasaris 2008, 18:23
Narys

Default Startuplite messed me up

ir aš pradėti Lite neįgaliems klaidingą plonas ui cant get it back, net jei aš iš naujo įrankis?
Old 5 vasaris 2008, 18:59
Moderatorius Grupė

Vardai padėti.

Old Vasaris 6, 2008, 12:07
Narys

Na undid homeofficestarter 3.007 mano kompanija Europoje .... Thats why mano anglų sucks iš esmės, bet anyways I Išbraukta piktograma klaidą, kad iki piktograma pradžia buvo mano vienintelė viltis. IVE iš naujo programą, bet nėra laimės
Old Vasaris 6, 2008, 12:12
Moderatorius Grupė

Pirmiausia aš bandžiau įspėti jus apie Messing su pradedantiesiems.

Try to do System Restore kad iki atvykimo buvo pašalinta.

Old Vasaris 6, 2008, 12:17
Narys

pat ir sakė pabandyti startuplite hehe ir man reikia už kelis darbuotojus, kad kai skundėsi neturintys pakankamai laiko, kad iš tikrųjų tai yra darbas, ir aš reealize turėjau eismo serveriai diffrently ir daugiau affectively
Old Vasaris 6, 2008, 12:32
Moderatorius Grupė

Aš taip pat pasiūlė paleisties įrankių ir pasakė būti tikri, ką išbraukti. Ar tai viena, kuris buvo naudojamas pašalinti jį?

Ir Startup Lite nepašalina homeofficestarter. Programų sąrašą įtraukta į paleisties Lite

Old Vasaris 6, 2008, 12:34
Narys

buvo sąraše .... Yeah I naudojamas, kad būtų galima jį buvo startuplite klaida becauise kai aš jį .. Jis parodė beveik visi procceses mano comp
Old Vasaris 6, 2008, 12:43
Moderatorius Grupė

Thats what paleisties įrankių vertė.

Old Vasaris 6, 2008, 12:44
Narys

bet man tai visas net tų nėra sąraše, net tokius dalykus kaip mano CD-ROM Manau, kad ten buvo įdiegti klaidą?
Old Vasaris 6, 2008, 12:52
Moderatorius Grupė

Kai rasite ką jūs nesate tikri, kad Google jį. Yra keistų ieško įrašų kiekviename kompiuteryje. Tai nereiškia, kad ji nėra reikalinga, ar yra kenkėjiška programa.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Messed up garsas dudeinmud Sound, Speakers & MP3 Players 1 Rugsėjis 4, 2008 03:54
Im visi messed up loriqio Windows "operacinės sistemos 12 Gegužė 25, 2008 12:05
Klaviatūros messed up ashaiba General Hardware Chat 9 8 kovas 2008 16:31
I messed up on CompizFusion ashaiba Linux & Alternative OS 1 1 kovas 2008 05:31
Mano klaviatūra messed up Hyp3r Žemė Windows "operacinės sistemos 3 19 gruodis 2007 19:26
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.