![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| ir aš pradėti Lite neįgaliems klaidingą plonas ui cant get it back, net jei aš iš naujo įrankis? |
|
| |||
| |||
| Vardai padėti. |
|
| |||
| |||
| Na undid homeofficestarter 3.007 mano kompanija Europoje .... Thats why mano anglų sucks iš esmės, bet anyways I Išbraukta piktograma klaidą, kad iki piktograma pradžia buvo mano vienintelė viltis. IVE iš naujo programą, bet nėra laimės |
|
| |||
| |||
| Pirmiausia aš bandžiau įspėti jus apie Messing su pradedantiesiems. Try to do System Restore kad iki atvykimo buvo pašalinta. |
|
| |||
| |||
| pat ir sakė pabandyti startuplite hehe ir man reikia už kelis darbuotojus, kad kai skundėsi neturintys pakankamai laiko, kad iš tikrųjų tai yra darbas, ir aš reealize turėjau eismo serveriai diffrently ir daugiau affectively |
|
| |||
| |||
| Aš taip pat pasiūlė paleisties įrankių ir pasakė būti tikri, ką išbraukti. Ar tai viena, kuris buvo naudojamas pašalinti jį? Ir Startup Lite nepašalina homeofficestarter. Programų sąrašą įtraukta į paleisties Lite |
|
| |||
| |||
| buvo sąraše .... Yeah I naudojamas, kad būtų galima jį buvo startuplite klaida becauise kai aš jį .. Jis parodė beveik visi procceses mano comp |
|
| |||
| |||
| Thats what paleisties įrankių vertė. |
|
| |||
| |||
| bet man tai visas net tų nėra sąraše, net tokius dalykus kaip mano CD-ROM Manau, kad ten buvo įdiegti klaidą? |
|
| |||
| |||
| Kai rasite ką jūs nesate tikri, kad Google jį. Yra keistų ieško įrašų kiekviename kompiuteryje. Tai nereiškia, kad ji nėra reikalinga, ar yra kenkėjiška programa. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Messed up garsas | dudeinmud | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Rugsėjis 4, 2008 03:54 |
| Im visi messed up | loriqio | Windows "operacinės sistemos | 12 | Gegužė 25, 2008 12:05 |
| Klaviatūros messed up | ashaiba | General Hardware Chat | 9 | 8 kovas 2008 16:31 |
| I messed up on CompizFusion | ashaiba | Linux & Alternative OS | 1 | 1 kovas 2008 05:31 |
| Mano klaviatūra messed up | Hyp3r Žemė | Windows "operacinės sistemos | 3 | 19 gruodis 2007 19:26 |
| Temos įrankiai | |
| |