![]() |
|
| |||
| |||
| Nu es lieto sākuma lite invalīdiem nepareizu plānās ui cant get it atpakaļ, pat ja es reset rīku? |
|
| |||
| |||
| Names palīdzēt. |
|
| |||
| |||
| Nu es undid homeofficestarter 3.007 manam uzņēmumam europe .... thats kāpēc mana angļu sucks būtībā, bet anyways i svītrots ikona kļūdas tik pat ikona sākumā bija mana vienīgā cerība. IVE pārinstalēta programmu, bet nav laimes |
|
| |||
| |||
| Vispirms es centos brīdināt jūs par messing ar jaunizveidotiem uzņēmumiem. Try to do System Restore to pirms ieraksta tika noņemts. |
|
| |||
| |||
| labi u teica mēģināt startuplite hehe, un man vajadzēja uz dažām darba ņēmēju, ka, ja sūdzību par kuriem nav pietiekami daudz laika, lai patiešām to tur darbu, un es reealize man bija satiksmes serveriem diffrently un emocionalitāti |
|
| |||
| |||
| Man arī ieteica startēšanas instruments un teica, pārliecinieties, ko jūs izdzēst. Vai tas, kas tika izmantota, lai dzēstu to ar? Un Startup Lite nenoņem homeofficestarter. Programmu sarakstu, kas iekļauti Startup Lite |
|
| |||
| |||
| tas bija sarakstā .... yeah i izmantots, ka viens tai var būt bijis startuplite kļūda becauise, kad es to izmantoja .. redzams, ka gandrīz visi procceses manā comp |
|
| |||
| |||
| Tas ir kādi starta rīks. |
|
| |||
| |||
| bet man ir visi, pat tie, kas nav sarakstā, pat tādas lietas kā mans cd drive Es domāju, ka tur bija install kļūda? |
|
| |||
| |||
| Ja atrodat kaut ko neesat pārliecināts, google to. Ir dīvaini, meklē ieraksti katrā datorā. Tas nenozīmē, ka tā nav nepieciešama vai ir malware. |
![]() |
|
| Bookmarks |