menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Startuplite zmatený mě

Reply

Thread Tools
Old 5. februára 2008, 18:23
Člen Skupina

Default Startuplite zmatený mě

dobre využívať aj naštartovať lite zdravotne postihnutým zlé tenké ui dotírat dostať späť, aj keď aj reset nástroj?
Old 5. februára 2008, 18:59
Moderátor skupiny

Mená pomoc.

Old 6. februára 2008, 12:07
Člen Skupina

dobre aj odvolal homeofficestarter 3007 pre moju spoločnosť v Európe .... to je dôvod, prečo má Anglický sucks v podstate kdekoľvek, ale aj vypúšťa ikona omylom, takže počiatočné ikona bola moja jediná nádej. ive preinštalovať program, ale bez úspechu
Old 6.februára 2008, 12:12
Moderátor skupiny

Najprv som sa snažil vás varovať o preberať s začínajúcich.

Skúste si urobiť Obnovovanie systému sa pred vstupom bol odstránený.

Old 6.februára 2008, 12:17
Člen Skupina

aj u povedal skúste startuplite hehe a ja sa za niekoľko pracovníkov, kde si sťažujú, že nemajú dosť času na to, že skutočne prácu a ja som musel reealize prevádzku servery diffrently a viac affectively
Old 6.februára 2008, 12:32
Moderátor skupiny

Tiež som navrhol spustenie nástroja a povedal byť istí, čo odstraňujete. Je to ten, ktorý bol použitý na odstránenie to s?

A Startup Lite neodoberie homeofficestarter. Zoznam programov zahrnutých do spustení Lite

Old 6.februára 2008, 12:34
Člen Skupina

to bolo v zozname .... jo já opotrebovaný, že jeden by mohol byť startuplite chyba becauise, keď som to .. sa ukázalo takmer všetky procceses na môj comp
Old 6.februára 2008, 12:43
Moderátor skupiny

To je to, čo robí spustenie nástroja.

Old 6.februára 2008, 12:44
Člen Skupina

ale mám na mysli všetky tie ešte nie sú na zozname, aj veci, ako moje CD-ROM si myslím, že bola inštalácia chyba?
Old 6.februára 2008, 12:52
Moderátor skupiny

Keď nájdete niečo, čo si nie ste istí, ze to google. Tam sú podivné hľadajú položky v každom počítači. To neznamená, že nie je potreba, alebo je malware.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Neusporiadaný zvuk dudeinmud Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 1 4. September 2008 03:54
Im všetky neusporiadaný loriqio Operačné systémy Windows 12 25. mája 2008 12:05
Klávesnice neusporiadaný ashaiba Všeobecné Hardware Chat 9 8. marca 2008 16:31
I neusporiadaný na CompizFusion ashaiba Linux & Alternatívne OS 1 1. marca 2008 05:31
Moja klávesnica je neusporiadaný Hyp3r Grunt Operačné systémy Windows 3 19. decembra 2007 19:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.