мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Стартуплите мессед ме уп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. Мар 2008, 18:23
Мембер Гроуп

Default Стартуплите мессед ме уп

добро сам покренути Лите да онемогући погрешно танке УИ не могу добити назад ако имам ресетовање алат?
Old 5. Мар 2008, 18:59
Модератор / ица групе

Имена помоћ.

Old 6. фебруар 2008, 12:07
Мембер Гроуп

Па ја ундид хомеоффицестартер 3007 за мој компанија у Европи .... зашто је тај мој енглески је срање, али у суштини Углавном сам обрисао икону грешком тако покренути икону је моја једина нада. Иве поново инсталирати програм, али нема среће
Old 6. Мар 2008, 12:12
Модератор / ица групе

Прво сам покушао да вас упозорим поремете покретања.

Покушајте да радите Сыстем Ресторе да пре него што је уклоњен унос.

Old 6. Мар 2008, 12:17
Мембер Гроуп

У добро је покушати стартуплите хехе и ја сам за потребно да се неколико радника који се жале да не, где има довољно времена да се заиста тамо не раде и ја сам морао да рееализе саобраћаја серверима диффрентлы и аффецтивелы
Old 6. Мар 2008, 12:32
Модератор / ица групе

Такође сам предложио покретање алатки и рекао бити сигуран шта бришете. Да ли је то онај који је коришћен да га избрисати са?

Покретање Фрее мембер и не уклања хомеоффицестартер. Списак програма укључена у покретање Фрее мембер

Old 6. Мар 2008, 12:34
Мембер Гроуп

је на листи .... Да сам се да могу имати било стартуплите грешке бецауисе када сам га користио .. показивао је готово све проццесес на мојој узорке
Old 6. Мар 2008, 12:43
Модератор / ица групе

Тхатс шта покретање алатка.

Old 6. Мар 2008, 12:44
Мембер Гроуп

али мислим на све чак и оне нису на листи чак и ствари као што је мој ЦД мислим да је инсталира грешке?
Old 6. Мар 2008, 12:52
Модератор / ица групе

Када пронађете нешто што нисте сигурни је Гоогле. Постоје чудно гледа ставке у сваком рачунару. То не значи да није потребна или малуаре-а.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мессед уп звука дудеинмуд Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 4. Сеп 2008 03:54
Им алл мессед уп лорикио Уиндоус Оператинг Сыстемс 12 25 мај 2008 12:05
Кеыбоард мессед уп асхаиба Генерал Хардуаре Цхат 9 8 март 2008 16:31
И мессед уп на ЦомпизФусион асхаиба Линукс ОС и алтернативна 1 1 март 2008 05:31
Моја тастатура Мессед уп Хып3р роктати Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 19 децембар 2007 19:26
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц