![]() |
|
| |||
| |||
| well i kullanılan kadar özürlü yanlış ince ui cant geri bile aracı sıfırlamak get it lite başlar? |
|
| |||
| |||
| Adlarını. |
|
| |||
| |||
| well i benim şirket için Avrupa'nın .... homeofficestarter 3.007 undid thats neden İngilizce temelde ancak her durumda i simgesi silinmiş yanlışlıkla simgesi kadar başlatmak benim tek umut olarak çok kötü. ive programı ancak yeniden şans |
|
| |||
| |||
| Önce Startups karıştırmasını hakkında sizi uyarmaya çalıştım. A try to do Sistem Geri Yükleme Daha önce giriş kaldırıldı. |
|
| |||
| |||
| iyi u startuplite hehe ve i birkaç işçilerin, yaklaşık gerçekten orada yapmak için yeterli zaman olmamasından şikayet için gerekli deneyin dedi ve iş i reealize i trafiğe sunucuları diffrently ve daha affectively vardı |
|
| |||
| |||
| Ayrıca başlangıç aracı önerilen ve ne silme emin olun dedi. Bu bir adl ile silmek için kullanıldı mı? Başlangıç ve Lite homeofficestarter kaldırmaz. Başlangıç programları Lite dahil listesi |
|
| |||
| |||
| o listede vardı .... yeah i, bir bir startuplite hata becauise ne zaman i .. kullanmış olabilirdi kullanılır benim comp neredeyse tüm procceses gösterdi |
|
| |||
| |||
| Ne başlangıç aracı Thats yok. |
|
| |||
| |||
| ama benim cd sürücü i gibi şeyler bile bir hata olduğunu düşünüyorum yüklemek listedeki tüm düz kendisi değil mi? |
|
| |||
| |||
| Ne zaman Google bunun emin değilseniz bir şey bulmak. Her bilgisayar tuhaf görünümlü kayıt bulunmaktadır. Onu ya da malware ihtiyaç olmadığı anlamına gelmez. |
![]() |
|
| Bookmarks |