менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Startuplite безлад мене

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 лютого 2008, 18:23
Член групи

Default Startuplite безлад мене

Ну, я використав до початку Lite для інвалідів неправильні тонкі UI нахиляє отримати його назад, навіть якщо скинути інструмент?
Old 5 лютого 2008, 18:59
Модератор групи

Назва допомогу.

Old 6 лютого 2008, 12:07
Член групи

Ну, я розстебнув homeofficestarter 3007 для моєї компанії в Європі .... Thats, чому мій англійська смокче основному будь-якому випадку, але я видалив значок, так що помилка запуску Ікона була моя єдина надія. Ive перевстановити програму, але не пощастило
Old 6 лютого 2008, 12:12
Модератор групи

Спочатку я намагався попередити вас про дурнем з стартапів.

Спробуйте зробити відновлення системи щоб була знята перед вступом.

Old 6 лютого 2008, 12:17
Член групи

У добре сказав спробувати startuplite Hehe і мені потрібно було протягом декількох робітників, що, де скаржився не маючи достатньо часу, щоб дійсно працюють, і я reealize мені довелося руху сервери diffrently і більше афективно
Old 6 лютого 2008, 12:32
Модератор групи

Я також запропонував запуску інструменту і сказала бути впевнені, що при видаленні. Хіба це той, який був використаний для видалення його з?

І запуск Lite не видалити homeofficestarter. Список програм, включених у запуску Lite

Old 6 лютого 2008, 12:34
Член групи

Це було в списку .... Та я, що тільки це могло було startuplite becauise помилку, коли я використав його .. Вона показала, майже всі procceses на мій Comp
Old 6 лютого 2008, 12:43
Модератор групи

Thats, що запуск інструменту робить.

Old 6 лютого 2008, 12:44
Член групи

але я маю на увазі всіх, навіть ті не включений до списку навіть те, як мої CD диску я думаю, там була помилка установки?
Old 6 лютого 2008, 12:52
Модератор групи

Коли ви знайдете те, що ви не впевнені в Google він. Є дивного вигляду записів в кожному комп'ютері. Це не значить, що вона не потрібна чи є шкідливою програмою.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Messed звук dudeinmud Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 4 вересня 2008 03:54
Їм все Messed Up loriqio Операційні системи Windows 12 25 травня 2008 12:05
Клавіатура Messed Up ashaiba Генеральний обладнання чат 9 8 березня 2008 16:31
Я Messed Up на CompizFusion ashaiba Linux & альтернативних ОС 1 1 березня 2008 05:31
Моя Клавіатура Messed Up Hyp3r Грунт Операційні системи Windows 3 19 грудня 2007 19:26
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.