![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят лаптоп на започнах да имат някои странни проблеми ... Аз съм малко притеснен, защото същото нещо се случи на последната ми компютър и проблемите увеличена до точката, че компютърът става неизползваем. Те могат да бъдат просто тривиално проблеми все пак ... 1) лаптоп никога не е тиха, когато тя е на: Аз винаги можете да чуете на процесора. Това е шумът на лаптопа прави, когато това е текат интензивни програми (като вирусът сканира), освен това се случва, когато имам програми не вървят. 2) По някаква причина, понякога мишката / курсора спира да работи правилно. Ако се опитам да подчертае някои текст или преместите курсора до средата на изречението в Word или нещо подобно, то само подчертава произволни части от текста. Също така, аз имам компютър, определени от международната клавиатура, както и че се изключва и ако съм в интернет, свиване колело което действа като назад или напред бутона (като в него случайно прави интернет страницата Връщане към началната страница или страници посетих-рано). Да тези звучи като нормален грешки, че повечето компютри са? Благодаря за четене |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Е, ако бях на ваше място, щях да отида да Север или нещо и сканирате компютъра си. Това звучи като вирус, тъй като проблемите, имате НЕ са абсолютно нормални. И също така, какъв вид сайтове и програми бяха използвате, когато проблемите започнаха? Ако бяхте се опитва да тече нещо като Corel Видео Студио Pro по P4 компютър, тогава вероятно totaled фен. Шумът е най-категорично, причинени от вентилатора на процесора или на PSU. Опитайте се да вземе със сгъстен въздух може с тези части, тъй като те могат да имат големи прах buildup. Вашият мишка: Проверете вашите водачи. Ако използвате висок клас на мишката и след това ви драйвери, може да не е там. Но аз ще се придържаме към моето първо предложение: получите наистина добра антивирусна (Нортън, AVG, Avast и т.н.) и да сканирате компютъра си. Знам един човек, който компютъра имаше вид на тези проблеми, точно преди топене половината от нейните insides защото вирусът прецаках охлаждащата система. Надявам се това да помогне:)
|
| |||
| |||
| Благодаря ... Имам добра антивирусна програма, въпреки че и той намери нищо. Също така, аз забравих-друг случаен проблем е, че понякога непрекъснато Отваря се една и съща IE прозорец, а само спира, когато приключите с процеса задача ръководител. Аз не са опитвали този сгъстен въздух нещо все пак, благодарение на върха ... шумът е толкова досаден |
|
| |||
| |||
| Има ли в IE прозорец отидете до определена страница, или пък просто остана празна? и то няколко прозореца или само една? Това е много необичайно и аз все още смятате, че имате някаква форма на зловреден софтуер на вашия компютър. Това е вид да се измъкнем от зоната си тук, но аз ще съм до теб се отнасят към един от модераторите. Той знае **** натоварване повече от мен за тези видове проблеми. Да стъпките на тази страница: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/И след това да ви резултати на вируса и злонамерени програми секция на сайта. Модератор името е Evilfantasy.
__________________ Ами, аз съм официално semipro един музикант ![]() 1вия концерта е на 7 юни 2009 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кликването шум от лаптопа си следващия ден, в Трепвам Горе I Get Hard Drive не е намерена | YAZ | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 4-ти септември 2009 14:04 |
| Странно beeping шум | sam182666 | Общи Хардуер Чат | 6 | 26 април 2008 12:23 |
| Странно шум идва компютър | Axegrinder | Общи Хардуер Чат | 4 | 16-то Apr 2008 13:59 |
| Мишка щракване шум | mizsua | Windows операционни системи | 3 | 6 април 2008 06:01 |
| Hp pav zv5000 фен замени, сега странни проблеми | IEatLint4u | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 2-ро октомври 2007 12:37 |
| Нишка Инструменти | |
| |