по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Странно Лаптоп Шум и мишка Проблеми

Reply

Нишка Инструменти
Old 4 юни 2009 г., 07:24
Член Група

Default Странно Лаптоп Шум и мишка Проблеми

Моят лаптоп на започнах да имат някои странни проблеми ... Аз съм малко притеснен, защото същото нещо се случи на последната ми компютър и проблемите увеличена до точката, че компютърът става неизползваем. Те могат да бъдат просто тривиално проблеми все пак ...

1) лаптоп никога не е тиха, когато тя е на: Аз винаги можете да чуете на процесора. Това е шумът на лаптопа прави, когато това е текат интензивни програми (като вирусът сканира), освен това се случва, когато имам програми не вървят.

2) По някаква причина, понякога мишката / курсора спира да работи правилно. Ако се опитам да подчертае някои текст или преместите курсора до средата на изречението в Word или нещо подобно, то само подчертава произволни части от текста. Също така, аз имам компютър, определени от международната клавиатура, както и че се изключва и ако съм в интернет, свиване колело което действа като назад или напред бутона (като в него случайно прави интернет страницата Връщане към началната страница или страници посетих-рано).

Да тези звучи като нормален грешки, че повечето компютри са?

Благодаря за четене
Old 4 юни 2009 г., 07:55
Номер на групата

Е, ако бях на ваше място, щях да отида да Север или нещо и сканирате компютъра си. Това звучи като вирус, тъй като проблемите, имате НЕ са абсолютно нормални.

И също така, какъв вид сайтове и програми бяха използвате, когато проблемите започнаха? Ако бяхте се опитва да тече нещо като Corel Видео Студио Pro по P4 компютър, тогава вероятно totaled фен.

Шумът е най-категорично, причинени от вентилатора на процесора или на PSU. Опитайте се да вземе със сгъстен въздух може с тези части, тъй като те могат да имат големи прах buildup.

Вашият мишка: Проверете вашите водачи. Ако използвате висок клас на мишката и след това ви драйвери, може да не е там.

Но аз ще се придържаме към моето първо предложение: получите наистина добра антивирусна (Нортън, AVG, Avast и т.н.) и да сканирате компютъра си. Знам един човек, който компютъра имаше вид на тези проблеми, точно преди топене половината от нейните insides защото вирусът прецаках охлаждащата система.

Надявам се това да помогне:)

Моята система: Deathstar 1.0 / назаем MacBook

Процесор (и):
Core 2 Quad / Dual-Core
Дънната платка:
Ново HP нещо / Macbook нещо
RAM памет:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Графична карта (и):
NVidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
Intel (R) интегрирана
Hard Drive (и):
1tb SATA / Mac 120GB
Оптично устройство (а):
Hitachi Blu-Ray / Интегрирана
Дело / PSU:
HP запас / Mac фондова
Охлаждане:
Вашият стандарт радиатора и вентилатора / Същия
Мрежа / Интернет:
Intel (R) Интегрирани / Mac Airport
Монитор (и):
HP w2408 / Macbook нещо
Операционна система (и):
Изглед sp1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Old 7 юни 2009 г., 04:56
Член Група

Благодаря ... Имам добра антивирусна програма, въпреки че и той намери нищо. Също така, аз забравих-друг случаен проблем е, че понякога непрекъснато Отваря се една и съща IE прозорец, а само спира, когато приключите с процеса задача ръководител.
Аз не са опитвали този сгъстен въздух нещо все пак, благодарение на върха ... шумът е толкова досаден
Old 8 юни 2009 г., 13:05
Номер на групата

Има ли в IE прозорец отидете до определена страница, или пък просто остана празна? и то няколко прозореца или само една?
Това е много необичайно и аз все още смятате, че имате някаква форма на зловреден софтуер на вашия компютър. Това е вид да се измъкнем от зоната си тук, но аз ще съм до теб се отнасят към един от модераторите. Той знае **** натоварване повече от мен за тези видове проблеми. Да стъпките на тази страница: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/И след това да ви резултати на вируса и злонамерени програми секция на сайта.
Модератор името е Evilfantasy.

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Кликването шум от лаптопа си следващия ден, в Трепвам Горе I Get Hard Drive не е намерена YAZ Лаптопи, Mobiles & текст 1 4-ти септември 2009 14:04
Странно beeping шум sam182666 Общи Хардуер Чат 6 26 април 2008 12:23
Странно шум идва компютър Axegrinder Общи Хардуер Чат 4 16-то Apr 2008 13:59
Мишка щракване шум mizsua Windows операционни системи 3 6 април 2008 06:01
Hp pav zv5000 фен замени, сега странни проблеми IEatLint4u Лаптопи, Mobiles & текст 2 2-ро октомври 2007 12:37
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc