menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Strange Laptop Hluk a myši Problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 4. června 2009, 07:24
Člen Skupina

Default Strange Laptop Hluk a myši Problémy

Můj notebook se začal mít nějaké divné problémy ... Mám trochu strach, protože to samé se stalo v mém posledním počítače a problémy zvýšil natolik, že se počítač stal nepoužitelným. Ty by mohly být právě triviální problémy, když ...

1) V notebooku je nikdy mlčel, když je to on; můžu vždycky slyšet CPU. Je to hluk notebooku dělá, když je to běh intenzivní programy (jako např. virus testuje), s výjimkou, že se objevuje, když nemám programy běží.

2) Z nějakého důvodu, občas myší / kurzoru přestane pracovat správně. Pokud se snažím poukázat na některé text nebo přesuňte kurzor do poloviny trestu ve Wordu nebo tak něco, to jen podtrhuje náhodných úseků textu. Také mám v počítači nastavena na mezinárodní klávesnice, a to vypne, a pokud jsem na internetu, postupového kola věc funguje jako tlačítko zpět nebo vpřed (pokud v ní dělá náhodně na internetu stránku zpět na domovskou stránku nebo stránky jsem navštívil dříve).

Do těchto zvuk jako normální chyby, které většina počítačů má?

Díky za čtení
Old 4. června 2009, 07:55
Dárce Skupina

No, i když jste byl bych jít pro Norton, nebo tak něco a prohledávání vašeho počítače. To zní jako virus, protože problémy se vám jsou naprosto není normální.

A také, jaký druh weby / programy byly Používáte-li problémy začaly? pokud jste se snažili spustit něco jako Corel Video Studio Pro do P4 počítač, pak jste pravděpodobně dosáhl váš fanoušek.

Hluku je nejvíce rozhodně způsobené ventilátoru na CPU nebo PSU. Zkuste přijetím stlačeného vzduchu může na ty části, které by mohly mít velké nahromadění prachu.

Myš: zkontrolujte ovladače. Jste-li s použitím high-end myš, pak se vaše ovladače nemusí být.

Ale budu držet můj první návrh: získat opravdu dobrý antivirový program (Norton, AVG, Avast, atd.) a prohledejte počítač. Vím, že osoba, která počítači měli tyto druhy problémů těsně před tání polovina jeho vnitřnosti, protože virus zvrtal chladící systém.

Doufám, že to pomůže:)

Můj systém: Deathstar 1,0 / Zapůjčení MacBook

Processor (s):
Core 2 Quad / dvou-jádrové
Základní deska:
Nový HP věc / MacBook věc
Paměť RAM:
4 GB DDR2 / 1gb DDR2
Grafické karty (s):
nVidia GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Intel (R), integrované
Pevný disk (y):
1tb SATA / Mac 120gigabajt
Optická mechanika (s):
Hitachi Blu-ray / Integrated
Case / PSU:
HP populace / Mac skladem
Chlazení:
Vaše standardní chladič a ventilátor / Same
Síť / Internet:
Intel (R) Integrované / Mac Letiště
Monitor (s):
HP w2408 / MacBook věc
Operační systém (y):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 7. června 2009, 04:56
Člen Skupina

Díky ... Mám dobrý antivirový program, i když, a to nenašla. Také jsem zapomněl-jiný náhodný problém je v tom, že někdy nepřetržitě Otevře se stejné okno IE a jen se zastaví, když jsem na konci procesu s úkolem manažera.
I haven't vyzkoušeli na stlačený vzduch, co ještě, díky za tip ... hluku je tak otravný
Old 8. června 2009, 13:05
Dárce Skupina

Má okna IE přejít na určitou stránku, nebo se to prostě zůstat prázdné? a je to více oken nebo jen jeden?
To je velmi neobvyklé a i přesto, že máte nějakou formu malware ve vašem počítači. Je to druh, jak se dostat ven z mé zóny zde ale budu na vás odkazuje na jeden z moderátorů. On ví **** nákladu více než mi o tyto druhy problémů. Do kroků na této stránce: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/, Pak po své výsledky na Virus a Malware části stránky.
Moderátor se jmenuje Evilfantasy.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Kliknutím Hluk z mého notebooku Pozítří na Start Up I Get Hard Drive Not Found Yaz Notebooky, Mobily a PDA 1 4.září 2009 14:04
Strange beeping hluku sam182666 Obecné Hardware Chat 6 26. dubna 2008 12:23
Podivný hluk přicházející počítače Axegrinder Obecné Hardware Chat 4 16. duben 2008 13:59
Kliknutím myši hluku mizsua Operační systémy Windows 3 6. dubna 2008 06:01
Hp PAV zv5000 fanoušek nahradit hned divné chování IEatLint4u Notebooky, Mobily a PDA 2 2. října 2007 12:37
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.