![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| My laptop του άρχισαν να έχουν κάποια περίεργα προβλήματα ... Είμαι λίγο ανήσυχος γιατί το ίδιο πράγμα συνέβη για την τελευταία μου υπολογιστή και τα προβλήματα αυξήθηκαν σε σημείο που ο υπολογιστής έγινε άχρηστα. Αυτά μπορεί να είναι ασήμαντα προβλήματα όμως ... 1) Το laptop δεν είναι ποτέ σιωπηλοί όταν είναι για? Μπορώ να ακούσω τα πάντα CPU. Είναι το θόρυβο κάνει το laptop όταν είναι εντατική προγράμματα λειτουργίας (όπως ιού σαρώσεις), εκτός εάν υπάρχει, όταν δεν έχω προγράμματα που εκτελούνται. 2) Για κάποιο λόγο, μερικές φορές το ποντίκι / κέρσορα σταματά να λειτουργεί σωστά. Εάν προσπαθήσω να επισημάνω κάποιο κείμενο ή να μετακινήσετε το δρομέα στη μέση μιας φράσης στο Word ή κάτι, αυτό αναδεικνύει μόνο τυχαία σημεία του κειμένου. Επίσης, έχω τον υπολογιστή που για τα διεθνή πληκτρολόγιο και ότι σβήνει, αν και είμαι στο διαδίκτυο, το κυλιόμενο τροχό πράγμα λειτουργεί ως κουμπί προς τα εμπρός ή πίσω (όπως σε αυτό καθιστά το Διαδίκτυο τυχαία σελίδα επιστρέψτε στην αρχική σελίδα ή τις σελίδες που επισκέφτηκε νωρίτερα). Να αυτά ακούγεται σαν κανονική λάθη που οι περισσότεροι υπολογιστές έχουν; Ευχαριστώ για την ανάγνωση |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, αν ήμουν στη θέση σας, θα μεταφερθείτε get Norton ή κάτι και σάρωση του υπολογιστή σας. Αυτό ακούγεται σαν ιός, διότι τα προβλήματα που έχετε απόλυτο ΔΕΝ κανονική. Και επίσης, τι είδους τοποθεσίες / προγράμματα που χρησιμοποιούν, όταν άρχισαν τα προβλήματα; Αν πρόκειται να τρέχει κάτι σαν Corel Video Studio Pro σε P4 υπολογιστή, τότε ίσως σας ανήλθαν ανεμιστήρα. Ο θόρυβος είναι πιο σίγουρα προκλήθηκαν από τις ανεμιστήρα για την CPU ή το PSU. Προσπαθήστε να λαμβάνει ένα συμπιεσμένο αέρα μπορούν να τα τμήματα εκείνα που θα μπορούσαν να έχουν σημαντικές σκόνη buildup. Το ποντίκι σας: ελέγξτε το οδηγών. Αν χρησιμοποιείτε ένα υψηλό τέλος του ποντικιού, τότε οι οδηγοί σας μπορεί να μην είναι εκεί. Αλλά θα παραμείνουμε στην πρώτη μου πρόταση: έχετε ένα πραγματικά καλό antivirus (Norton, AVG, Avast, κ.λπ.) και σάρωση του υπολογιστή σας. Ξέρω ένα άτομο που είχε υπολογιστή εκείνων είδους προβλήματα λίγο πριν από το μισό της τήξης εσωτερικό επειδή ένας ιός θάλασσα του συστήματος ψύξης. Hope this helps:)
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ ... Έχω ένα καλό πρόγραμμα προστασίας από ιούς και αν και δεν βρήκαν τίποτα. Επίσης, ξέχασα-τυχαία ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές συνεχώς ανοίγει το παράθυρο ίδια ΑΠ, και σταματά μόνο όταν τερματιστεί η διαδικασία με την αποστολή του διαχειριστή. Δεν έχω δοκιμάσει το συμπιεσμένο αέρα πράγμα ακόμη, ευχαριστίες για την άκρη ... ο θόρυβος είναι τόσο ενοχλητικός |
|
| |||
| |||
| Μήπως η IE παράθυρο μεταβείτε σε μια συγκεκριμένη σελίδα ή μήπως απλώς διαμονή κενό; και είναι πολλαπλά παράθυρα ή μόνο μία; Αυτό είναι πολύ ανώμαλη και εξακολουθώ να πιστεύω έχετε κάποια μορφή κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας. Είναι είδος της ξεχύνονται από ζώνη μου, αλλά είμαι εδώ θα σας παραπέμψει σε έναν από τους επόπτες. Ξέρει ένα φορτίο **** περισσότερα από εμένα σχετικά με αυτού του είδους τα προβλήματα. Κάντε τα βήματα σε αυτή τη σελίδα: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/, Στη συνέχεια, μετά τα αποτελέσματα σχετικά με τον ιό και Malware τμήμα του site. Ο συντονιστής της όνομα είναι Evilfantasy.
__________________ Λοιπόν, είμαι επίσημα ένας μουσικός semipro ![]() 1η αμάξιο είναι η 7η Ιουνίου 2009 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάνοντας κλικ Θόρυβος από Laptop Επόμενη μου τη μέρα για Εκκίνησης I Get Hard Drive Δεν Βρέθηκε | Yaz | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 4 Σεπτεμβρίου, 2009 14:04 |
| Παράξενη beeping θορύβου | sam182666 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 26 Απρ 2008 12:23 |
| Παράξενη θόρυβο που προέρχεται υπολογιστή | Axegrinder | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 16 Απρ 2008 13:59 |
| Mouse κλικ θορύβου | mizsua | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 6 Απρ 2008 06:01 |
| Ιπποδύναμη pav zv5000 ανεμιστήρα αντικαταστήσει, τώρα περίεργα προβλήματα | IEatLint4u | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 2η Οκτωβρίου 2007 12:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |