manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Čudne Laptop Buka i Mouse Problemi

Reply

Thread Tools
Old 4. lipnja 2009, 07:24
Member Group

Default Čudne Laptop Buka i Mouse Problemi

Moj laptop je počeo da se neke čudne probleme ... Ja sam malo zabrinuti jer se isto se dogodilo na moj računalo i posljednja problema povećao do točke da je kompjuter postao neupotrebljiv. To bi moglo biti problema iako sitan ...

1) Prijenosni nikada nije Nečujno kad je on, ne mogu uvijek čuti CPU. To je šum na laptop čini kada se izvode intenzivne programe (kao što je virus skenira), osim ako to se događa kada nemam programe izvode.

2) Iz nekog razloga, povremeno miša / pokazivač zaustavlja radi pravilno. Ako JA pokušati istaknuti neki tekst ili pomaknite pokazivač do sredine rečenice u Wordu, ili nešto, ona samo ističe slučajnih dijelove teksta. Isto tako, ja imam na računalu postavljen na međunarodnim tipkovnicu, te da se isključuje, i ako sam na internetu, za valjanje kotača stvar djeluje kao natrag ili naprijed gumb (kao što se u njemu slučajno čini internet stranicu Povratak na početnu stranicu Posjetio sam stranicama ili ranije).

Da li ti normalan zvuk poput pogreške koje većina računala ima?

Hvala za čitanje
Old 4. lipnja 2009, 07:55
Donatorska Grupa

Pa, ako su ti, ja bi ili nešto dobiti Norton i skeniranje vašeg računala. Ovo zvuči kao virus, jer su problemi imate su apsolutno NIJE normalno.

I, kakvu sučelja / programa koristite kada su problemi započeli? ako ste bili pokušava pokrenuti nešto slično Corel Video Studio Pro P4 na računalo, onda je vjerojatno vaš ukupno ventilator.

Buka je većina definitivno uzrokovane ventilatora na CPU ili PSU. Pokušajte komprimiranog zraka koji se može na one dijelove, jer bi mogli imati velike prašine buildup.

Miš: provjerite vaše vozača. Ako koristite high-end miša, a zatim vaš vozači možda neće biti tamo.

Ali ću držati moj prvi prijedlog: dobili stvarno dobar AntiVirus (Norton, AVG, Avast, itd.) i skeniranje vašeg računala. Znam osobu koja je imala kompjuter one vrste problema neposredno prije topi polovicu utroba jer virus pijan gore rashladnih sustava.

Nadam se ovo pomaže:)

My System: Deathstar 1.0 / Loaned Macbook

Procesor (i):
Core 2 Quad / Dual-Core
Matične ploče:
Novi HP stvar / Macbook stvar
RAM memorija:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Grafička kartica (e):
nVidia GeForce 8600GT
Sound Card:
Intel (R) integrirani
Tvrdi disk (i):
1tb SATA / Mac 120gb
Optički pogon (e):
Hitachi Blu-ray / Integrirana
Case / PSU:
HP dionica / Mac Stock
Hlađenje:
Vaš standardni radijator i ventilator / Isto
Network / Internet:
Intel (R) Integrirani / Mac Airport
Monitor (e):
HP w2408 / Macbook stvar
Operacijski sustav (e):
Vidik sp1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Old 7. lipnja 2009, 04:56
Member Group

Hvala ... Imam dobar antivirusni program ipak, i ona nađe ništa. Također, još sam zaboravio slučajnih Problem je u tome što je ponekad kontinuirano otvara isti prozor IE, a prestaje tek kad sam kraj procesa sa zadaća voditelj.
Nisam pokušao komprimiranog zraka što još, hvala za jedan dan savjet ... buka je tako dosadan
Old 8. lipnja 2009, 13:05
Donatorska Grupa

Ima li u IE prozoru idi na određenu stranicu ili ne ostanu samo prazne? i to je više prozora ili samo jedan?
To je vrlo nepravilan i ja i dalje smatrate da ste neki oblik zlonamjernih programa na računalu. To je vrsta uzimajući vanjska strana od moj zoni ovdje, ali idem na uputiti na jedan od moderatora. On zna jedan **** opterećenje više od mene o vrsti problema. Učiniti korake na ovoj stranici: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/, Potom objavite svoje rezultate na virus i zaštita od zlonamjernih programa dijelu site-a.
Moderator ime je Evilfantasy.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Klikom Noise from moj laptop Next Day na temelju Start-Up I Get Hard Drive Not Found Yaz Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 4. rujan 2009 14:04
Čudne beeping buke sam182666 General Hardware Chat 6 26. travanj 2008 12:23
Čudne buke dolaze računala Axegrinder General Hardware Chat 4 16. travanj 2008 13:59
Klikom miša buke mizsua Windows Operating Systems 3 6. travanj 2008 06:01
Hp PAV zv5000 fan zamijeniti, sada čudno problemi IEatLint4u Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 2 listopad 2007 12:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.