kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Fura Laptop Zaj és egér gondok

Reply

Téma eszközök
Old Június 4 2009, 07:24
Csoport tagja

Default Fura Laptop Zaj és egér gondok

Saját laptop kezdődött, hogy egy fura probléma ... Én kicsit aggódom, mert ugyanaz a dolog történt a legutóbbi számítógépet, és a problémák nőtt a lényeg, hogy a számítógép használhatatlanná vált. Ezek talán csak jelentéktelen probléma, hogy ...

1) A laptop nem hallgatott, amikor ez az én mindig hallani a CPU. Ez a zaj a laptop teszi, ha fut az intenzív programok (mint például a víruskeresés), kivéve, hogy ez akkor történik, ha nincs program fut.

2) Ha valamilyen okból, esetenként az egér / kurzor megáll működik. Ha megpróbálok néhány szöveget, vagy mozgassa a kurzort a közepén egy mondatot a Word vagy ilyesmi, csak kiemeli Véletlen szakaszain a szöveget. Is, az a számítógép meg a nemzetközi billentyűzet, és hogy kialszik, és ha én vagyok az interneten, a gördülő kerék dolog működik, vissza vagy előre gombot (mint azt véletlenszerűen teszi az internetes oldalon megy vissza a nyitóoldalra vagy a korábban meglátogatott oldalak).

Ezt a hangot, mint a szokásos hibát, hogy a számítógépek?

Thanks for reading
Old Június 4 2009, 07:55
Donor Group

Hát, ha én téged, én megyek el, vagy valami Norton és képolvasó a számítógépet. Ez úgy hangzik, mint egy vírus, mert a probléma van a teljesen nem normális.

És azt is, milyen helyek / programok voltak akkor, amikor a használó problémák kezdődött? Ha megpróbál futtatni valami ilyesmi Corel Video Studio Pro egy P4 számítógépen, akkor valószínűleg összege a ventilátort.

A zaj nem feltétlenül okozza a ventilátort a CPU vagy a tápegység. Próbáld meg egy sűrített levegő azon részei, mivel ezek is nagy port építmény.

Egér: ellenőrizze a járművezetők. Ha használja a high-end egér, akkor a vezetők nem lesznek ott.

De én maradok az első javaslat: egy igazán jó víruskereső (Norton, AVG, Avast, stb) és scan a számítógépet. Tudom, hogy az a személy, aki számítógépes volt e ilyen problémák előtt olvasztásából felét belsejét, mert a vírus elcseszte a hűtési rendszert.

Remélem ez segít:)

My System: Deathstar 1.0 / kölcsön MacBook

Processzor (ok):
Core 2 Quad / Dual-Core
Alaplap:
Új HP dolog / Macbook dolog
RAM memória:
4GB DDR2 / 1 GB DDR2
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 8600GT
Hangkártya:
Intel (R) integrált
Merevlemez (ek):
1TB SATA / Mac 120gb
Optikai meghajtó (k):
Hitachi Blu-ray / Integrált
Case / tápegység:
HP állomány / Mac Állomány
Hűtés:
Saját standard radiátor és ventilátor / Same
Hálózat / Internet:
Intel (R) integrált / Mac AirPort
Monitor (ok):
HP w2408 / Macbook dolog
Operációs rendszer (ek):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Old 7. június 2009, 04:56
Csoport tagja

Kösz ... Van egy jó víruskereső programot is, és nem talált semmit. Is, elfelejtettem-másik probléma az, hogy a véletlen néha folyamatosan Megnyílik az azonos IE ablakot, és csak megáll, ha a folyamat végére a Feladatkezelőből.
Még nem próbáltam a sűrített levegős dolog még, köszi a tippet ... A zaj olyan zavaró
Old Június 8. 2009, 13:05
Donor Group

Tárgytalan az IE ablak menni egy bizonyos oldalra, vagy ez csak üres maradni? és ez több Windows, vagy csak egyet?
Ez nagyon szokatlan, és én még mindig úgy gondolja, hogy valamilyen formában malware a számítógépen. Ez a fajta szerzés az én-övezetben, de itt fogok hivatkozni, ha az egyik a moderátorok. Tudja, hogy a **** terhelés több, mint nekem az ilyen jellegű problémákat. Tegye a lépéseket ezen az oldalon: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/, Majd küldje el eredményeket a vírus és Malware szakaszán az oldalt.
A moderátor neve Evilfantasy.

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.