פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

רעש מוזר Laptop ועכבר בעיות

Reply

שרשרת כלים
Old 4 יוני 2009, 07:24
חבר קבוצת

Default רעש מוזר Laptop ועכבר בעיות

של הנייד שלי התחיל לקבל קצת מוזר בעיות ... אני מעט מודאג, כי אותו הדבר קרה לי על המחשב ועל אחרון הבעיות גדל לנקודה שהמחשב הפך להיות לא שמיש. אלה עשויים להיות רק קטנוני למרות בעיות ...

1) את הנייד כאשר הוא לא שותק על זה, אני תמיד יכול לשמוע את CPU. זהו הנייד עושה את הרעש כאשר היא רצה אינטנסיבית של תוכניות (כמו וירוס סורק), אלא היא מתרחשת כאשר אין לי תוכניות פועלות.

2) מסיבה כלשהי, לעתים את העכבר / סמן מפסיק לפעול כראוי. אם אני מנסה להדגיש טקסט או כדי להזיז את הסמן באמצע משפט ב-Word או משהו, זה רק מדגיש אקראי של קטעי טקסט. כמו כן, יש לי את המחשב מוגדר על המקלדת הבינלאומי, וכי מבטל, ואם אני באינטרנט, את הגלגל דבר התגלגלות פעולות כמו קדימה או אחורה לחצן (כמו שהיא עושה באופן אקראי באינטרנט כדי לחזור לדף הבית או דפים שביקרתי לפני כן).

האם אלה נשמע כמו בדרך כלל, כי ברוב המחשבים שגיאות יש?

תודה על הקריאה
Old 4 יוני 2009, 07:55
קבוצת תורמים

ובכן, אם הייתי במקומך, הייתי הולך לקבל את Norton או משהו ו לסרוק את המחשב. זה נשמע כמו וירוס, כי אתה נתקל בבעיות הם בהחלט לא נורמלי.

כמו כן, איזה סוג של אתרים / תוכניות היית משתמש כאשר התחילו הבעיות? אם היית מנסה להריץ משהו כמו Corel וידאו אולפן Pro P4 על המחשב, אז אתה כנראה מעריץ את כ.

הרעש הוא בהחלט ביותר נגרמות על ידי אוהד על CPU או את PSU. נסה לקחת אוויר דחוס יכול לאותם חלקים שהם עשויים אבק מרכזיים buildup.

העכבר: בדוק את מנהלי ההתקנים. אם אתה משתמש ב-high-end של העכבר, ולאחר מכן את מנהלי ההתקן עשוי להיות לא שם.

אבל אני המקל שלי הצעה ראשונה: לקבל באמת טוב AntiVirus (Norton, ממוצע, Avast, וכו ') וגם לסרוק את המחשב. אני יודע מי היו אלה של המחשב סוג הבעיות רק לפני חצי נתיכה שלה insides בגלל וירוס דפוק את מערכת הקירור.

מקווה שזה עוזר:)

המערכת שלי: Deathstar 1,0 / מושאל MacBook

מעבד (ים):
Core 2 Quad / dual-core
לוח האם:
דבר חדש HP / Macbook דבר
זיכרון RAM:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
כרטיס מסך (S):
nvidia GeForce 8600GT
כרטיס קול:
Intel (R) משולבת
Hard Drive (s):
1tb SATA / מק 120gb
כונן אופטי (S):
Hitachi Blu-ray / משולב
Case / PSU:
המניה של HP / מק מניות
Cooling:
הרדיאטור הרגיל שלך ואת אוהד / אותו
רשת / אינטרנט:
Intel (R) Integrated / מק התעופה
צג (S):
HP w2408 / Macbook דבר
מערכת הפעלה (S):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 7 יוני 2009, 04:56
חבר קבוצת

תודה ... יש לי תוכנית אנטי למרות טוב, והוא נמצא דבר. כמו כן, שכחתי-אקראיים בעיה נוספת היא, כי לפעמים ברציפות פותח את אותו חלון הדפדפן, וגם זאת רק כאשר אני מפסיק לסיום תהליך עם מנהל המשימות.
אני עדיין לא ניסו את הדבר הזה עדיין אוויר דחוס, Thanks for the tip ... את הרעש הזה כל כך מרגיז
Old 8 יוני 2009, 13:05
קבוצת תורמים

האם חלון IE כדי לעבור לדף מסוים, או שהיא תישאר ריקה? ואת זה הוא מספר החלונות או רק אחד?
זה מאוד חריגה ואני עדיין מאמין שיש לך צורה כלשהי של תוכנה זדונית במחשב. זה סוג של לצאת לאזור שלי כאן אבל אני הולך להפנות אותך לאחד המתווכים. הוא יודע על יותר מ **** לטעון לי על סוג של בעיות אלה. האם את השלבים בעמוד זה: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/, ולאחר מכן לפרסם את התוצאות על וירוסים ו Malware החלק של האתר.
למנהל של השם Evilfantasy.

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.