![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Mano nešiojamojo kompiuterio pradėjo daryti kai weird problemų ... Aš šiek tiek neramu, nes tas pats atsitiko dėl paskutinio mano kompiuteryje ir problemos padidėjo iki taško, kad kompiuteris tapo netinkamas naudoti. Tai gali būti tiesiog trivialus problemų, nors ...
1) nešiojamasis kompiuteris niekada tyli, kai jis ant, aš visada galite išgirsti CPU. Tai triukšmo nešiojamas daro, kai ji veikia daug programų (kaip virusas skenuoja), išskyrus, kai tai įvyksta, aš neturiu programos veikia. 2) Dėl tam tikrų priežasčių, kartais pele / žymeklį nustoja veikti tinkamai. Jei aš stengiuosi atkreipti dėmesį į tekstą ar perkelti žymeklį į "Word" ar kažką sakinio viduryje, ji tik atsitiktinis Akcentai skirsnius tekstas. Be to, turiu kompiuteryje nustatyti tarptautinės klaviatūros, ir išsijungia, ir jei aš į internetą, valcavimo ratų dalykas veikia kaip atgal arba pirmyn mygtukas (kaip jis atsitiktinai tampa interneto puslapį grįžti į pagrindinį puslapį arba puslapius lankiausi anksčiau). Ar šios klaidos, kaip įprasta daugumoje kompiuterių yra garso? Thanks for reading |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Na, jei aš jums norėčiau išgerti Norton ar kažką ir skanuoti kompiuterį. Tai, kaip virusas, nes problemų iškilo yra visiškai ne normalus garsai.
Taip pat, kokios svetaines ar programas, buvo tu, naudojant, kai prasidėjo problemos? jeigu bandėte paleisti kažką panašaus Corel Video Studio Pro P4 kompiuteris, tada tikriausiai siekė jūsų gerbėjas. Triukšmas yra neabejotinai atsirado dėl CPU ar PSU ventiliatorius. Gauta atsižvelgiant suspausto oro galima į tas dalis, nes jie gali turėti didelių dulkių didėjimas. Pelė: Patikrinkite savo tvarkykles. Jei naudojate high-end pele, tuomet jūsų vairuotojams gali būti ten. Bet aš laikykitės mano pirmasis patarimas: gauti tikrai gera antivirusinė (Norton, AVG, Avast ir tt) ir skanuoti kompiuterį. Žinau asmuo kompiuterį turėjo šių problemų natūra tik iki lydymosi pusę savo vidų, nes virusas Przyśrubowany aušinimo sistema. Hope this helps:)
|
|
|||
|
|||
|
Ačiū ... Turiu gerą antivirusinę programą, nors ir jis nieko nerasta. Be to, aš pamiršau, kitą Random problema yra ta, kad kartais nuolat atidaromas pats IE langą ir tik tada nustoja, kai aš pabaigoje su Task Manager procesas.
Aš ne bandė suspausto oro dalykas dar, Thanks for the tip ... Triukšmas taip erzina |
|
|
|||
|
|||
|
Ar IE langą eiti į tam tikrus puslapius arba ji tiesiog tuščią? ir tai daug langų arba tik vieną?
Tai labai neįprastas ir aš vis dar manote, kad kai kurie kenkėjiškų programų formą savo kompiuteryje. Tai natūra gauti iš mano zona čia, bet aš norėčiau atkreipti Jūsų dėmesį į vieną iš moderatoriais. Jis žino **** įkelti daugiau nei man apie šias problemas natūra. Ar šiame puslapyje veiksmus: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/, Tada po savo rezultatus virusų ir kenkėjiškų programų skyriaus svetainė. Moderatorius vardas Evilfantasy.