mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Dīvaini Laptop Troksnis un pele Problēmas

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 4, 2009, 07:24
Loceklis

Default Dīvaini Laptop Troksnis un pele Problēmas

Mana klēpjdatora sāka ir dažas dīvainas problēmas ... Es esmu nedaudz uztraucas, jo tas pats notika ar manu pēdējā datoru un problēmām, kas palielinājās līdz punktu, dators kļuva nelietojams. Tie var tikai niecīgu problēmas, lai gan ...

1) klēpjdators nekad nav kluss, ja tas ir par, es vienmēr var dzirdēt CPU. Tas troksnis klēpjdators dēļ, kad tas darbojas intensīvās programmas (piemēram, vīrusu skenēšana), izņemot, tas notiek tad, kad man nav programmas darbojas.

2) Kādu iemeslu dēļ, dažkārt mouse / kursors apstājas darbojas pareizi. Ja es mēģinātu izcelt kādu tekstu vai pārvietotu kursoru uz vidu teikumu Word vai kaut ko, tikai uzsver izlases daļas tekstu. Arī man ir dators, kas par starptautisko tastatūras, un izslēdzas, un ja es esmu par internetu, ritošo riteni lieta darbojas kā muguru vai uz priekšu pogu (kā tas brīvi ļauj interneta lapas iet atpakaļ uz mājaslapu vai lapas es apmeklēju agrāk).

Vai šīs skaņas, piemēram, parastās kļūdas, ka lielākā daļa datoru ir?

Thanks for reading
Old Jūnijs 4, 2009, 07:55
Donors Group

Nu, ja es būtu tu, es gribētu iet saņemt Norton vai kaut ko un skenēt datoru. Šis kā vīrusu, jo problēmas, jūs, kam ir absolūti nav normāli skaņas.

Kā arī, kāda veida sites / programmas bija jūs lietojat, kad problēmas sākās? Ja tu būtu mēģināt braukt kaut ko līdzīgu Corel Video Studio Pro uz P4 datora, tad jūs droši vien totaled Jūsu ventilatoru.

Troksnis noteikti izraisa ventilatoru CPU vai PSU. Izmēģiniet ņemot saspiestu gaisu, var uz tām daļām, jo tās var būt nozīmīgas putekļu buildup.

Peli: Pārbaudiet savu draiveri. Ja jūs izmantojat high-end pele, tad jūsu draiveri nevarētu būt tur.

Bet es pieturēties pie mana pirmā ierosinājums: iegūt patiešām labs antivirus (Norton, AVG, Avast, uc) un skenēt datoru. Es zinu, persona, kura datorā bija tās veida problēmas tikai līdz kušanas pusi tās insides jo vīruss screwed up dzesēšanas sistēmu.

Hope this helps:)

Mana sistēma: Deathstar 1.0 / aizdots MacBook

Processor (s):
Core 2 Quad / Dual-Core
Motherboard:
Jaunie HP lieta / Macbook lieta
RAM Operatīvā atmiņa:
4gb DDR2 1GB DDR2
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 8600GT
Sound Card:
Intel (R) integrālās
Hard Drive (s):
1TB SATA / Mac 120GB
Optical Drive (s):
Hitachi Blu-ray / Integrēta
Case / PSU:
HP akciju / Mac Stock
Dzesēšana:
Jūsu standarta radiatoru un ventilatoru / Same
Tīkla / Internets:
Intel (R) Integrēta / Mac AirPort
Monitor (s):
HP w2408 / Macbook lieta
Operating System (s):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old Jūnijs 7, 2009, 04:56
Loceklis

Thanks ... Man ir labas antivīrusu programmas, lai gan, un tas konstatēts nekas. Arī es aizmirsu-vēl izlases problēma ir tā, ka dažkārt nepārtraukti atver pats IE logu un tikai apstājas, kad es end process ar Task Manager.
Es neesmu mēģinājis saspiestā gaisa lieta vēl paldies tip ... troksnis ir tik kaitinošas
Old Jūnijs 8, 2009, 13:05
Donors Group

Vai IE logs iet uz konkrētu lapu vai arī tas vienkārši palikt tukša? un vai tā ir vairākus logus vai tikai vienu?
Tas ir ļoti neparasti, un es joprojām uzskatu, jums ir kāda veida ļaundabīgās programmas datorā. Tas ir veids, kā iegūt no manas zonas šeit, bet es eju uzdot jums vienu no moderatoriem. Viņš zina, **** slodzi vairāk nekā man par šo veida problēmas. Vai šajā lapā: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/, Tad pēc jūsu rezultātus par vīrusu un Malware sadaļā vietā.
Moderatora vārds ir Evilfantasy.

Register

Bookmarks