![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój laptop to zaczął mieć dziwne problemy ... Jestem trochę zmartwiony, ponieważ to samo zdarzyło się na moim komputerze, a ostatnio problemów wzrósł do tego stopnia, że komputer stał się bezużyteczny. Mogą to być banalne problemy chociaż ... 1) Laptop nie jest wyciszony, kiedy to na; mogę słuchać zawsze procesora. To sprawia, że hałas laptopa, gdy jest uruchomiony intensywne programy (np. skanowanie wirusów), oprócz tego, że występuje, gdy nie mam uruchomione programy. 2) Z jakiegoś powodu, czasami mysz / kursor przestaje działać prawidłowo. Jeśli próbuję zaznaczyć tekst lub przesunąć kursor w środku zdania w programie Word lub coś, to tylko podkreśla losowej części tekstu. Ponadto, mam na komputerze ustawiona na międzynarodowych klawiatury i wyłączania, a jeśli jestem w Internecie, toczenia kół rzecz działa jako przycisk do przodu lub wstecz (jak to w losowo na stronie internetowej sprawia, że powrót do strony głównej lub strony odwiedziłem wcześniej). Czy te brzmią jak normalne, że większość błędów komputery mają? Dziękujemy za czytanie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well, if I were you, I would go dostać Norton czy coś i skanować komputer. To brzmi jak jakiś wirus, ponieważ mają problemy, które absolutnie nie są normalne. A także, jakie witryny / programy były używasz kiedy rozpoczął problemy? jeśli były próby uruchomienia coś Corel Video Studio Pro na komputerze P4, wtedy prawdopodobnie totaled your fan. Hałas jest zdecydowanie najbardziej powodowane przez wentylator na procesor lub PSU. Spróbuj podjęciem sprężonego powietrza może do tych części, które mogą mieć istotne pyłu buildup. Twoja mysz: sprawdzić kierowców. Jeśli korzysta się z wysokiej klasy mysz, to kierowcy nie mogą tam być. Ale będę trzymać się moja pierwsza sugestia: uzyskać naprawdę dobre antywirusowe (Norton, AVG, avast, itp.) oraz komputer. Znam osobę, która komputerze miał tych rodzaju problemów tuż przed topnienia połowa jej wnętrza, ponieważ wirus wkręca się w system chłodzenia. Hope this helps:)
|
| |||
| |||
| Dzięki ... Mam dobry program antywirusowy choć i to nic nie znaleziono. Ponadto, nie pamiętam, innym problemem jest to, że wyrywkowe czasem ciągły otwiera okno IE sam, a jedynie kiedy zakończyć proces Menedżera zadań. Ja nie próbowałem sprężonego powietrza coś jeszcze, dzięki za tip ... hałas jest tak irytujące |
|
| |||
| |||
| Czy IE oknie przejdź do niektórych stron, czy po prostu pozostać puste? i jest wiele okien lub tylko jeden? Jest to bardzo nienormalne i nadal uważasz, że pewne formy złośliwego oprogramowania na komputerze. Jest to rodzaj pozyskiwania z mojej strefie tutaj, ale mam zamiar odnieść się do jednego z moderatorów. On wie jedno **** załadować więcej ode mnie na temat tego rodzaju problemów. Czy kroki na tej stronie: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/, A następnie wysłać swoje wyniki na wirusów i złośliwego oprogramowania sekcji witryny. Moderator ma nazwę Evilfantasy.
__________________ Cóż, ja jestem oficjalnie jeden semipro muzyka ![]() 1-sze koncert jest 7 czerwca 2009 |