mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Ciudat Laptop Mouse Probleme de zgomot şi

Reply

Thread Tools
Old 4 iunie 2009, 07:24
Grupul de stat

Laptop-ul meu a început să aibă unele probleme de ciudat ... Sunt puţin îngrijorat pentru că acelaşi lucru sa întâmplat şi la ultima mea computer şi la probleme a crescut până la punctul în care computerul a devenit inutilizabile. Acestea ar putea fi doar banal probleme chiar dacă ...

1) Laptopul nu este niciodată silenţios atunci când este pe; pot mereu auzi CPU. Este de zgomot de laptop face atunci când ele se rulează intensiv programe (cum ar fi scanarea de viruşi), cu excepţia aceasta apare atunci când nu am nici programe care rulează.

2) Pentru unele motive, din când în când mouse-ul / cursorul nu mai funcţionează corect. Dacă am încerca să pună în evidenţă un text sau a muta cursorul la mijloc de o propoziţie în Word, sau aşa ceva, este doar evidenţiază aleatoare secţiuni de text. De asemenea, am stabilit pe computer internaţionale tastatură, şi că se stinge şi, dacă sunt pe Internet, de rulare a roţilor lucru acţionează ca un buton înainte sau înapoi (ca în el face în mod aleatoriu de pagina de internet a reveni la pagina de start sau pagini am vizitat mai devreme).

Fa ca aceste sunet normal erori care au cele mai multe computere?

Multumesc pentru lectură
Old 4 iunie 2009, 07:55
Grupul de donator

Ei bine, dacă aş fi în locul tău, i s-ar obţine Norton, sau aşa ceva şi scana computerul. Sună ca un virus din cauza problemelor pe care o au nu sunt absolut normale.

Şi, de asemenea, ce fel de site-uri / programe au fost folosiţi în cazul în care problemele de inceput? în cazul în care aţi încercat să rulaţi ceva de genul Corel Video Studio Pro P4 pe un computer, atunci probabil totaled dvs. fan.

Nivelul de zgomot este cel mai sigur cauzate de ventilatorul de pe CPU sau de PSU. Încercaţi să luaţi un comprimat de aer pentru a putea acele părţi în care acestea ar putea avea majore praf buildup.

Mouse-ul: Verificaţi-vă drivere. Dacă utilizaţi un high-end al mouse-ului, apoi driver-ele dvs. ar putea să nu fie acolo.

Dar i se va lipi de prima mea sugestie: a lua un foarte bun antivirus (Norton, AVG, stai, etc) şi a scana computerul. Ştiu o persoană care computerul a avut astfel de probleme chiar înainte de topire de jumătate din insides pentru că un virus a dat-o în bară de răcire.

Sper că acest lucru vă va ajuta:)

Sistemul meu: Deathstar 1.0 / Loaned MacBook

Procesor (e):
Core 2 Quad / Dual-Core
Plăci de bază:
Noua HP lucru / MacBook lucru
Memorie RAM:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 8600GT
Placă de sunet:
Intel (r) integrat
Hard Drive (e):
1tb SATA / Mac 120GB
Optical Drive (e):
Hitachi Blu-ray / integrat
Cauza / PSU:
HP stoc / Mac stoc
Răcire:
Parerea standard radiator şi ventilator / Acelaşi
Network / Internet:
Intel (r) integrat / Mac Aeroport
Monitor (e):
HP w2408 / MacBook lucru
Sistem de operare (e):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 7 iunie 2009, 04:56
Grupul de stat

Multumesc ... Am un bun program antivirus cu toate că, şi acesta găsit nimic. De asemenea, am uitat-o altă problemă este aleatoare, care uneori este continuu deschide IE aceeaşi fereastră, şi se opreşte doar când am termina procesul de Task Manager.
Nu am încercat de aer comprimat lucru încă, Multumesc pentru pont ... de zgomot este atât de enervant
Old 8 iunie 2009, 13:05
Grupul de donator

Are IE fereastră du-te la o anumită pagină sau nu să rămână în alb? şi este mai multor ferestre sau doar unul?
Acest lucru este foarte anormal şi i mai cred aveţi o formă de malware-ului de pe computerul dumneavoastră. Este un fel de iesirea din zona mea aici, dar am de gând să te referi la unul din moderatori. El stie una **** încărca mai multe decât mine despre aceste fel de probleme. Fă paşi în această pagină: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/, Apoi post-vă rezultatele pe Nume şi Malware secţiune a site-ului.
Moderator numele este Evilfantasy.

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.