![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj notebook sa začal mať nejaké divné problémy ... Mám trochu strach, pretože to isté sa stalo v mojom poslednom počítača a problémy zvýšil natoľko, že sa počítač stal nepoužiteľným. Tie by mohli byť práve triviálne problémy, keď ... 1) V notebooku je nikdy mlčala, keď je to on; můžu vždycky počuť CPU. Je to hluk notebooku robí, keď je to beh intenzívne programy (ako napríklad vírus testuje), s výnimkou, že sa objavuje, keď nemám programy beží. 2) Z nejakého dôvodu, občas myší / kurzora prestane pracovať správne. Ak sa snažím poukázať na niektoré text alebo presuňte kurzor do polovice trestu vo Worde alebo tak niečo, to len podčiarkuje náhodných úsekov textu. Tiež mám v počítači nastavená na medzinárodnej klávesnice, a to vypne, a ak som na internete, postupného kola vec funguje ako tlačidlo späť alebo dopredu (ak v nej robí náhodne na internete stránku späť na domovskú stránku alebo stránky som navštívil predtým). Do týchto zvuk ako normálne chyby, ktoré väčšina počítačov má? Vďaka za čítanie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, aj keď ste bol by som ísť na Norton, alebo tak niečo a prehľadávanie vášho počítača. To znie ako vírus, pretože problémy sa vám sú absolútne nie je normálne. A tiež, aký druh weby / programy boli Používáte-li problémy začali? ak ste sa pokúsili spustiť niečo ako Corel Video Studio Pro do P4 počítač, potom ste pravdepodobne dosiahol váš fanúšik. Hluku je najviac rozhodně spôsobené ventilátora na CPU alebo PSU. Skúste prijatím stlačeného vzduchu môže na tie časti, ktoré by mohli mať veľké nahromadenie prachu. Myš: skontrolujte ovládače. Ste-li s použitím high-end myš, potom sa vaše ovládače nemusia byť. Ale budem držať môj prvý návrh: získať naozaj dobrý antivírusový program (Norton, AVG, Avast, atď) a prehľadajte počítač. Viem, že osoba, ktorá počítači mali tieto druhy problémov tesne pred topenia polovica jeho vnútornosti, pretože vírus zvrtal chladiaci systém. Dúfam, že to pomôže:)
|
| |||
| |||
| Vďaka ... Mám dobrý antivírusový program, aj keď, a to nenašla. Tiež som zabudol-iný náhodný problém je v tom, že niekedy nepretržite Otvorí sa rovnaké okno IE a len sa zastaví, keď som na konci procesu s úlohou manažéra. I Nenašli vyskúšali na stlačený vzduch, čo ešte, vďaka za tip ... hluku je tak otravný |
|
| |||
| |||
| Má okna IE prejsť na určitú stránku, alebo sa to jednoducho zostať prázdne? a je to viac okien alebo len jeden? To je veľmi nezvyčajné a aj napriek tomu, že máte nejakú formu malware vo vašom počítači. Je to druh, ako sa dostať von z mojej zóny tu ale budem na vás odkazuje na jeden z moderátorov. On vie **** náklade viac ako mi o tieto druhy problémov. Do krokov na tejto stránke: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/, Potom po svoje výsledky na Virus a Malware časti stránky. Moderátor sa volá Evilfantasy.
__________________ No, já jsem oficiálne jeden hudobník semipro ![]() 1. koncert je 7. jún 2009 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kliknutím Hluk z môjho notebooku Pozítří na Start Up I Get Hard Drive Not Found | Yaz | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 4.září 2009 14:04 |
| Strange beeping hluku | sam182666 | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 26. apríla 2008 12:23 |
| Podivný hluk prichádzajúci počítače | Axegrinder | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 16. apríl 2008 13:59 |
| Kliknutím myši hluku | mizsua | Operačné systémy Windows | 3 | 6. apríla 2008 06:01 |
| Hp PAV zv5000 fanúšik nahradiť hned divné správanie | IEatLint4u | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 2. októbra 2007 12:37 |
| Thread Tools | |
| |