![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој лаптоп је почео да се неке чудне проблеме ... Ја сам мало забринути јер се исто се десило на мој рачунар и последња проблема повећао до тачке да је компјутер постао неупотребљива. То би могло да буде проблема иако ситан ... 1) Преносни никада није Нечујно кад је он, не могу увек чути ЦПУ. То је шум на лаптоп чини када се изводе интензивне програме (као што је вирус скенира), осим ако то се дешава када немам програме изводе. 2) Из неког разлога, повремено миша / курсор зауставља ради правилно. Ако ЈА пробати истакнути неки текст или померите курсор до средине реченице у Уорду, или нешто, она само истиче случајних делове текста. Исто тако, ја имам на рачунару постављен на међународним тастатуру, те да се искључује, и ако сам на интернету, за ваљање точкова ствар делује као назад или напред дугме (као што се у њему случајно чини интернет страницу Повратак на почетну страницу посјетио сам страницама или раније). Да ли ти нормалан звук сличан грешке које већина рачунара има? Хвала за читање |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па, ако су ти, ја би или нешто добити Нортон и скенирање вашег рачунара. Ово звучи као вирус, јер су проблеми имате су апсолутно НИЈЕ нормално. И, какву интерфејса / програма користите када су проблеми започели? ако сте били покушава покренути нешто слично Цорел Видео Студио Про П4 на рачунар, онда је вероватно ваш укупно вентилатор. Бука је већина дефинитивно узроковане вентилатора на ЦПУ или псу. Покушајте компримираног ваздуха који се може на оне делове, јер би могли да имају велике прашине буилдуп. Миш: проверите ваше возача. Ако користите хигх-енд миша, а затим ваш возачи можда неће бити тамо. Али ћу држати мој први предлог: добили стварно добар Антивирусни (Нортон, АВГ, Аваст, итд) и скенирање вашег рачунара. Знам особу која је имала компјутер оне врсте проблема непосредно пре топи половину утроба јер вирус пијан горе расхладних система. Надам се ово помаже:)
|
| |||
| |||
| Хвала ... Имам добар антивирусни програм ипак, и она нађе ништа. Такође, још сам заборавио случајних Проблем је у томе што је понекад континуирано отвара исти прозор ИЕ, а престаје тек кад сам крај процеса са задатак водитељ. Нисам покушао компримираног ваздуха што још, хвала за један дан савет ... бука је тако досадан |
|
| |||
| |||
| Има ли у ИЕ прозору иди на одређену страницу или не остану само празне? и то је више прозора или само један? То је врло неправилан и ја и даље мислите да сте неки облик злонамерних програма на рачунару. То је врста узимајући ван од мој зони овде, али идем на упутити на један од модератора. Он зна један **** оптерећење више од мене о врсти проблема. Учинити кораке на овој страници: хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...-постинг-7476/, Затим објавите своје резултате на вирус и заштита од злонамерних програма делу сите-а. Модератор име је Евилфантасы.
__________________ Па, ја сам службено један музичар семипро ![]() 1. кочија је 7. јуни 2009 |