az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Garip Dizüstü Gürültü ve Fare Sorunları

Reply

Konu Araçları
Old 4 Haziran 2009, 07:24
Üye Grubu

Default Garip Dizüstü Gürültü ve Fare Sorunları

Benim laptop bazı garip sorunlarla başladı's ... Çünkü aynı şey benim son bilgisayar ve yaşanan sorunlar noktasına, bilgisayarın kullanılamaz artış oldu ben biraz endişe ediyorum. Bunlar sadece küçük sorunlar olabilir ama ...

1) dizüstü zaman var sessiz asla; hep CPU duyuyorum. Dışında zaman ben programları çalıştırıyorum oluşur Bu dizüstü zaman yoğun programları (gibi virüs tarama çalıştığı yapan gürültü),'s.

2) bazı nedenle, zaman zaman fare / imleç düzgün çalışmasını durdurur. Eğer metni vurgulamak için veya Word ya da bir cümlenin ortasında için imleci çalıştığınızda, sadece metin rasgele bölümler vurgulamaktadır. Ayrıca, ben bilgisayarın uluslararası klavyede ayarlamak, ve bu kapatır ve eğer Internet çıkıyorum, bir geri veya ileri düğme olarak döner tekerleği şey eylemler (as it rasgele internet sayfası geri ana sayfasına gitmek yapar veya sayfasını ziyaret başlarında).

En bilgisayarları var Normal hataları gibi ses var mı?

Okuma için teşekkürler
Old 4 Haziran 2009, 07:55
Bağış Grubu

Eğer sen Şey, Norton falan git ve bilgisayarınızı tarayın. Bir virüs, çünkü sorun kesinlikle NOT normaldir yaşıyorsanız Bu gibi geliyor.

Ayrıca, siteleri ne tür programlar size zaman sorunlar başladı mı kullanıyorsunuz? Eğer P4 bilgisayara Corel Video Studio Pro gibi çalıştırmak için, o zaman siz hayranıyım toplam çalışıyorlardı.

Gürültü en kesinlikle CPU veya PSU üzerindeki fan sebep olur. Bu parçalar için bir sıkıştırılmış hava alarak deneyin gibi büyük toz buildup olabilir.

Farenizi: sizin sürücülerini kontrol edin. Eğer, ardından sürücüler orada olmayabilir yüksek uç fare kullanıyorsunuz.

Ama benim ilk öneri sadık olacaktır: gerçekten çok iyi bir antivirüs almak (Norton, AVG, avast, vb) ve bilgisayarınızı tarayın. Çünkü bir virüsün soğutma berbat bir kişinin bilgisayarında sadece kendi insides yarısı erime önce sorunların bu tür olduğunu bilmiyordum.

Umarım bu yardımcı olur:)

Benim Sistemi: Ölüm 1.0 / ödünç Macbook

İşlemci (ler):
Core 2 Quad / Çift-Çekirdekli
Anakart:
Yeni HP şey / Macbook şey
RAM hafıza:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 8600GT
Ses Kartı:
Intel (R) entegre
Sabit Disk (ler):
1tb SATA / Mac 120gb
Optik Sürücü (ler):
Hitachi Blu-ray / Entegre
Case / PSU:
HP stok / Mac Stok
Soğutma:
Standart radyatör ve fan / Aynı
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Intel (R) Entegre / Mac Airport
Monitör (ler):
HP w2408 / Macbook şey
İşletim Sistemi (ler):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 7 Haziran 2009, 04:56
Üye Grubu

Teşekkürler ... Ben de iyi bir antivirüs programı varsa ve bunu hiçbir şey bulunamadı. Ayrıca, ben unuttum-rastgele başka bir sorun, bazen öyle sürekli ve aynı IE penceresi açılır sadece ben görev yöneticisi ile sürecin sonunda durur.
Henüz, Tavsiyen için teşekkürler Sıkıştırılmış hava şey hiç denemedim ... gürültü çok can sıkıcı bir durum
Old 8 Haziran 2009, 13:05
Bağış Grubu

IE pencere belirli bir sayfaya gitmek mu veya sadece kalmak bu boş? ve birden fazla pencere ya da sadece bir?
Bu çok anormal ve hala bilgisayarınızda kötü amaçlı yazılım bazı formu var inanıyorum. Benim dilimi buradan çıkıyorum naziksiniz ama bir moderatörleriyle için sevk olacak. Bir **** yükü benden daha sorunların bu tür hakkında daha fazla biliyor. Bu sayfadaki adımları yapın: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/, Sonra Virüs ve sitenin Kötücül Yazılım bölümünde sonuçlarınızı göndermek.
Moderatör adı Evilfantasy olduğunu.

Register

Bookmarks