![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій ноутбук почав мати деякі дивні проблеми ... Я трохи переживав, що те ж саме сталося під час мого останнього комп'ютера і проблеми, збільшилася до такого ступеня, що комп'ютер став непридатним для використання. Це можуть бути просто тривіальні проблеми, хоча ... 1) ноутбука ніколи не мовчав, коли він знаходиться на; я завжди можу чути процесора. Це шум ноутбука робить, коли він працює інтенсивні програми (наприклад, вірус сканує), за винятком того, відбувається, коли у мене немає програми, запущені. 2) З різних причин, іноді миша / курсор перестає працювати правильно. Якщо я спробую виділити який-небудь текст або перемістити курсор на півслові у Word або що-то, це тільки підкреслює випадкових розділів тексту. Крім того, я маю безліч комп'ютерів з міжнародних клавіатурі, і вимикається, і якщо я в Інтернеті, що котиться колеса річ виступає як назад або вперед кнопки (як у випадковому порядку робить інтернет сторінка повернутися на головну сторінку або сторінки, які я відвідав раніше). Лі ці звучать як нормальні помилки, які найбільш комп'ютерах? Дякую за увагу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, якщо б я тебе, я б отримати Нортон або щось і сканувати комп'ютер. Це звучить як вірус, тому що проблеми у вас виникають абсолютно не нормально. А також, які сайти / програми були ви використовуєте, коли проблеми почалися? Якщо ви намагаєтесь запустити щось на зразок Corel Video Studio Pro на комп'ютер P4, то ви, ймовірно, склав ваш вентилятор. Шум найбільш виразно викликані вентилятор на процесорі або блок живлення. Спробуйте приймати стиснене повітря в тих районах, оскільки вони можуть мати серйозні накопичення пилу. Миші: перевірити водіїв. Якщо ви використовуєте High-End миша, то ваші водії не можуть бути там. Але я буду дотримуватися мого першого речення: отримати дійсно хороший антивірус (Нортон, AVG, Avast і т.д.) і сканування комп'ютера. Я знаю одного чоловіка, який комп'ютер був родом з цих проблем перед плавлення половину своїх нутрощів, оскільки вірус заплющив системи охолодження. Сподіваюся, що це допоможе:)
|
| |||
| |||
| Спасибо ... У мене є хороші антивірусні програми, хоча, і це нічого не знайшов. Крім того, я не забув, іншою проблемою є випадковою, що іноді постійне відкриває той же вікно IE, і зупиняється, коли я кінці процесу за допомогою диспетчера завдань. Я не намагався стиснутому повітрі річ ще, спасибі за відгук ... Шум так дратує |
|
| |||
| |||
| Лі IE вікні перейдіть на певну сторінку або воно просто залишатися порожнім? і це кілька вікон або тільки один? Це дуже ненормально і я як і раніше, вважаю, у вас є форма шкідливого ПЗ на ваш комп'ютер. Це роду вихід з моєї зоні, але я збираюся направити вас до одного з модераторів. Він знає **** навантаження більше, ніж мені про такого роду проблеми. Лі кроки на цій сторінці: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/, А потім опублікувати результат на вірус і шкідливих розділі сайту. Ім'я модератора є Evilfantasy.
__________________ Ну, я офіційно SemiPro музиканта ![]() 1 концерт є 7 червня 2009 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Натискання Шум від Мій ноутбук наступного дня на Start Up I Get жорсткий диск не знайдено | Yaz | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 4 вересня 2009 14:04 |
| Дивний шум, гудуть | sam182666 | Генеральний обладнання чат | 6 | 26 квітня 2008 12:23 |
| Дивний шум найближчі комп'ютер | Axegrinder | Генеральний обладнання чат | 4 | 16 квітня 2008 13:59 |
| Клацання миші шум | mizsua | Операційні системи Windows | 3 | 6 квітня 2008 06:01 |
| Нв пав zv5000 замінити вентилятор, то дивні проблеми | IEatLint4u | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 2 жовтня 2007 12:37 |
| Різьба Інструменти | |
| |