![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| imam 320gb SATA disk .... imam xp instaliran i sam bio idući u instalirati vidik .... pa sam partitioned moj hard disk dobro doći da saznate ja dont ištanje vidik pa sam obrisane particije sada mogu ostaviti bilo koji nedodijeljenom prostoru prije ili nakon što sam "vratiti" pogon .... kao 10.mb ... ili nakon 10 MB pred obnovljena particiju |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Molimo samo jednu nit po temi molimo, dobiti duplikati zbunjujuće, hvala.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Space uzimaju se bez razloga? | don87 | Windows Operating Systems | 11 | 26. veljača 2009 19:22 |
| Zaboravili ste prostora na HDD | StOnEr | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 29. Ruj 2008 10:52 |
| Prostor za 100% Finalisation? | Rob8UrChips | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 30 siječanj 2008 10:34 |
| Stumped i frustriran. | Macmac508 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 31. prosinac 2007 07:59 |
| I'm stumped ... Tako je Microsoft. Grafička kartica problem. | Dmeyer07 | Graphics Cards & Monitors | 5 | 3. studeni 2007 22:29 |
| Thread Tools | |
| |