![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я 320GB SATA дисків .... У мене XP встановлений і я збираюся встановити Vista .... так що я розділити жорсткий диск і прийшов дізнатися, я не хочете Vista тому я вилучив розділ тепер я покинути будь-яку незайняте місце до або після того, як "відновлення" диск .... як 10.mb після ... або 10 МБ до відновлюваного розділу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь ласка тільки один потік на кожну тему, будь ласка, отримати дублікати оману, спасибо.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Місця, займаного без причини? | don87 | Операційні системи Windows | 11 | 26 лютого 2009 19:22 |
| Забули простору на жорсткому диску | Стоунер | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 29 вересня 2008 10:52 |
| Простору на 100% Завершення? | Rob8UrChips | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 30 січня 2008 10:34 |
| Stumped і розчарування. | Macmac508 | Графічні карти & Монітори | 3 | 31 грудня 2007 07:59 |
| Я глухий кут ... Так Microsoft. Відеокарта питання. | Dmeyer07 | Графічні карти & Монітори | 5 | 3 листопада 2007 22:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |