![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Se bilo tko znati što "SVG Control Module 2,0 iz Adobe Ststems" je? Moj provider je Djevica, a za nekoliko posljednjih dana ga drži na molba da instalirate ga i ja ne znam što, ali za njegove svaki put kad ga odjavite se ponovno pojavio. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SVG oznacava Skalabilan vektorske grafike. Vi ste sigurno kako bi se omogućilo da se instalira. To je jedini način gledanja takovih datoteka u programu Internet Explorer.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem u Control Panel - otvorite Control panel navika | Violaferoz | Windows Operating Systems | 1 | 14. lipnja 2009 05:40 |
| Sonic Aktiviranje Module | jednostavna stu | Općenito Software Chat | 5 | 20. srpnja 2008 02:13 |
| Control Engineering Win2000/Remote Control Software, Going Network | 597 | Općenito Software Chat | 1 | 28. studeni 2007 13:19 |
| McAfee Proxy Service Module Problemi | chez_fletch2002 | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 22. srpnja 2007 08:49 |
| Daljinsko upravljanje računalom | webcrawler | Općenito Software Chat | 3 | 17. ožujak 2007 21:29 |
| Thread Tools | |
| |