![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors žino, ką reiškia "SVG valdymo modulis 2,0 Adobe Ststems" yra? Mano teikėjas yra Mergelės ir paskutines kelias dienas ji saugo nuo prašo, kad ją įdiegti ir aš Nežinau, kas už jos, bet kiekvieną kartą aš ją atšaukti jį dar kartą. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SVG stovai Scalable Vector Graphics. Jūs esate saugūs, kad būtų galima jį įdiegti. Tai vienintelis būdas peržiūrėti failus, pavyzdžiui, Internet Explorer.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problema Control Panel - Control Panel įprotis pradėti | Violaferoz | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 14, 2009 05:40 |
| Sonic aktyvinimas modulis | paprastas STU | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 20 liepa 2008 02:13 |
| Automatika Win2000/Remote kontrolės įranga, einu tinklas | 597 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 28, 2007 13:19 |
| McAfee Proxy Service Module problemos | chez_fletch2002 | Virus, Spyware & Security | 5 | 22 liepa 2007 08:49 |
| Nuotolinio valdymo kompiuterio | Webcrawler | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Kovas 17, 2007 21:29 |
| Temos įrankiai | |
| |