по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Системен файл корумпирани, не зареждане - ще конзолата за възстановяване почистване на твърдия диск?

Reply

Нишка Инструменти
Old 24 октомври 2008, 09:22
Член Група

Default Системен файл корумпирани, не зареждане - ще конзолата за възстановяване почистване на твърдия диск?

Привет,

Е не само моя университет интернет не работи на компютъра ми сега е решил да умре

Снощи се обърна за PC, написа нещо на Notepad и след това поставете DVD, за да гледате. Кликване да използвате Nero да гледам го и го разбил, затова взех диска и използван задача ръководител до края Nero, поставете диска в гърба и се опита отново и на едно и също нещо се случи, само този път в жълто съобщение дойде от лентата с инструменти каза: че даден файл е повреден, много кутии дойде за различните програми, които не са в състояние да функционират и след това съобщение, че файлът е бил възстановени успешно. Компютърът разбил отново затова рестартиран, влязъл обратно в профила ми и още прозорци дойде пак рече: програмите, които се движат по стартиране може да се пуска.
Аз възобновява отново и той дойде с "Искате ли да се зареди в safemode, безопасен режим без мрежа, безопасен режим без команда подсказва или нормално - Избрах нормално, тя няма да получи по-далеч от прозорците на екрана и твърд диск светлината беше на постоянно (за разлика от мигащи). Възобновява отново и изберете безопасен режим, товар на командването линии излязоха с различни. DLL и. Системата на файлове върху него и след това го спрели и рестартира компютъра (опитах още няколко пъти, същото нещо се случи). Следващия път съм натоварен, се казва там бе прочетено диск грешка натиснете Ctrl + Alt Изтрий да рестартирате. Оставих го след това.
Днес реших да опитам зареждане от XP диск, сложи това и има екран, където пита какво искам да направя, но не беше сигурен какво да натиснете - ако използвате конзолата за възстановяване ще загубиш всичко?
Аз текста ми приятел, който знае повече от мен за компютри, и той каза, че е вероятно РК ще обърше на твърдия диск, но да мога да се създаде дял и се надяваме, че doesn't се объркат и да възстанови всичко по този начин - може да го правя? Никога не съм създаден дял от себе си или да бъдат използвани RC. На първо каза той да се използва с роби, но не сте ли нещо, но моя компютър в университета (имахме две системи у дома).
Документи не са подкрепени и отчаяно, не искам да имам към ре-формат.

Помощ ценена.
Old 24 октомври 2008, 09:51
Администратор Група

Default Системен файл корумпирани, не зареждане - ще конзолата за възстановяване почистване на твърдия диск?

Моля, не започвайте дубликат конци, благодаря.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 октомври 2008, 09:53
Член Група

Полезна.
Не знам къде да я взема и като я ден за хора, за да отговори тук, аз мислех, че пускането на места, където хората се специализират в двете области, които ми проблем се отнася до мен ще даде повече шансове за определяне на това най-скоро.
Old 24 октомври 2008, 10:21
Администратор Група

О съжалявам, е безплатна услуга, тук не е достатъчно добър, господи.
Old 24 октомври 2008, 11:00
Член Група

Мм.
Аз съм просто annoyed веднага.
Ще трябва да се опита фигура го от мен и се надявам да направя, не си удар в процеса .. или лошо, губи всичко.
Old 24 октомври 2008, 12:49
Злонамерен софтуер група

Цялата точка на конзолата за възстановяване е да се възстанови своя Windows, създаден - AFAIK тя няма да се изтрие от твърдия диск.

А полезно ръководство може да бъде намерена тук

http://www.windowsnetworking.com/art.../wxprcons.html

Друга възможност е, че твърдия диск е на път навън. Убедете се, направете резервно копие каквото мога - просто за всеки случай.

Моята система: Всичко това е мое ...

Процесор (и):
C2D E6750 2.66Ghz
Дънната платка:
Гигабайта P35C-DS3R
RAM памет:
2 х 1GB корсар DDR2 XMS2 PC26400
Графична карта (и):
GeForce 8600GT
Звукова карта:
Creative X-Fi
Hard Drive (и):
Maxtor 320Gb
Оптично устройство (а):
Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
ANTEC 900 / ANTEC TruPower Трио 650
Охлаждане:
Различни ANTEC + Zalman 92 mm
Мрежа / Интернет:
ASUS Router / VirginMedia
Монитор (и):
LGL226WQ 22 "Широкоекранен
Операционна система (и):
XP Pro SP3
Old 24 октомври 2008, 13:23
Номер на групата

Опитайте да вървят Chkdsk / R от командния ред на конзолата за възстановяване.
Това ще проверява за лоши сектори на твърдия диск и възстановяване на тях, ако е възможно.

Ако няма подобрение опитайте fixmbr и fixboot, от командния ред на конзолата за възстановяване, ако там е probleb с магистърска Обувка Запис др това може да реши това.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 25 октомври 2008, 03:57
Член Група

Добре, аз се опитах RC и той няма дори не стига. Моят компютър сега казва, че не е свързан твърдия диск - Не сте изключени и replugged го три пъти (добре, SATA доведе нещица).
Той казва, да си направим диагностика, но не са нищо?
Не можете да стартирате от твърдия диск, защото там вече не е очевидно.
Приятел ми каза да направи капитана & роб, но там не е по-лесен начин?
Old 25 октомври 2008, 04:18
Номер на групата

Има ли в твърдия диск, се показва в BIOS?
Old 25 октомври 2008, 04:37
Член Група

Umm, аз не съм сигурен .. Тя не се показват в началото до екрана.
Намерих това: http://www.windowsreinstall.com/winx...exfullpage.htm
Какво ще правя това? Искате ли да сте напълно инсталирате Windows отново, но с това?
Наистина не искам да загубя моите документи или програми - не е подкрепена от няколко месеца, а само основните дискове програма в университета с мен.

АТРИБУТИ:
Или би тази работа?

"В малко вероятния случай, че не можете да го поправим, вашите файлове, които не са загубили така че не се притеснявай, просто се уверете, че не" Формат "твърдия си диск. Ако не можете да зареждане в Windows можете да изтеглите" Linux обувка диск "от интернет. препоръчвам Knoppix и след изгаряне на файловете върху CD ли си го в компютъра ви позволява да стартиране на Линукс операционна система, която ще ви позволи да съхраните резервни копия и вашите файлове на друг диск или на твърдия диск, така че След това можете да изтриете напълно и преинсталиране на Windows операционна система. "
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Конзолата за възстановяване Помощ ÖGB Windows операционни системи 3 21-ви ноември 2009 година 14:32
Арго дънер на към прозореца син екран, когато използвате конзолата за възстановяване на CD stevevjai Windows операционни системи 14 16-то Jan 2009 10:13
Твърд диск файлове и папки за възстановяване програма всички Дискове & сменяемите носители 2 30 декември 2008 година 16:20
Master & Slaving - трябва да го направиш? Корупционни файл на твърдия диск не е намерено Samantha0101 Дискове & сменяемите носители 5 27 Окт 2008 08:36
Пътят към напълно почистване на твърдия диск Cew27 Дискове & сменяемите носители 7 28 Окт 2007 10:18
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc