![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Е не само моя университет интернет не работи на компютъра ми сега е решил да умре ![]() Снощи се обърна за PC, написа нещо на Notepad и след това поставете DVD, за да гледате. Кликване да използвате Nero да гледам го и го разбил, затова взех диска и използван задача ръководител до края Nero, поставете диска в гърба и се опита отново и на едно и също нещо се случи, само този път в жълто съобщение дойде от лентата с инструменти каза: че даден файл е повреден, много кутии дойде за различните програми, които не са в състояние да функционират и след това съобщение, че файлът е бил възстановени успешно. Компютърът разбил отново затова рестартиран, влязъл обратно в профила ми и още прозорци дойде пак рече: програмите, които се движат по стартиране може да се пуска. Аз възобновява отново и той дойде с "Искате ли да се зареди в safemode, безопасен режим без мрежа, безопасен режим без команда подсказва или нормално - Избрах нормално, тя няма да получи по-далеч от прозорците на екрана и твърд диск светлината беше на постоянно (за разлика от мигащи). Възобновява отново и изберете безопасен режим, товар на командването линии излязоха с различни. DLL и. Системата на файлове върху него и след това го спрели и рестартира компютъра (опитах още няколко пъти, същото нещо се случи). Следващия път съм натоварен, се казва там бе прочетено диск грешка натиснете Ctrl + Alt Изтрий да рестартирате. Оставих го след това. Днес реших да опитам зареждане от XP диск, сложи това и има екран, където пита какво искам да направя, но не беше сигурен какво да натиснете - ако използвате конзолата за възстановяване ще загубиш всичко? Аз текста ми приятел, който знае повече от мен за компютри, и той каза, че е вероятно РК ще обърше на твърдия диск, но да мога да се създаде дял и се надяваме, че doesn't се объркат и да възстанови всичко по този начин - може да го правя? Никога не съм създаден дял от себе си или да бъдат използвани RC. На първо каза той да се използва с роби, но не сте ли нещо, но моя компютър в университета (имахме две системи у дома). Документи не са подкрепени и отчаяно, не искам да имам към ре-формат. Помощ ценена. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моля, не започвайте дубликат конци, благодаря.
| |||
| |||
| Полезна. Не знам къде да я взема и като я ден за хора, за да отговори тук, аз мислех, че пускането на места, където хората се специализират в двете области, които ми проблем се отнася до мен ще даде повече шансове за определяне на това най-скоро. |
|
| |||
| |||
| О съжалявам, е безплатна услуга, тук не е достатъчно добър, господи. |
|
| |||
| |||
| Мм. Аз съм просто annoyed веднага. Ще трябва да се опита фигура го от мен и се надявам да направя, не си удар в процеса .. или лошо, губи всичко. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цялата точка на конзолата за възстановяване е да се възстанови своя Windows, създаден - AFAIK тя няма да се изтрие от твърдия диск.
А полезно ръководство може да бъде намерена тук http://www.windowsnetworking.com/art.../wxprcons.html Друга възможност е, че твърдия диск е на път навън. Убедете се, направете резервно копие каквото мога - просто за всеки случай. Моята система: Всичко това е мое ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте да вървят Chkdsk / R от командния ред на конзолата за възстановяване.
Това ще проверява за лоши сектори на твърдия диск и възстановяване на тях, ако е възможно. Ако няма подобрение опитайте fixmbr и fixboot, от командния ред на конзолата за възстановяване, ако там е probleb с магистърска Обувка Запис др това може да реши това. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Добре, аз се опитах RC и той няма дори не стига. Моят компютър сега казва, че не е свързан твърдия диск - Не сте изключени и replugged го три пъти (добре, SATA доведе нещица). Той казва, да си направим диагностика, но не са нищо? Не можете да стартирате от твърдия диск, защото там вече не е очевидно. Приятел ми каза да направи капитана & роб, но там не е по-лесен начин? |
|
| |||
| |||
| Има ли в твърдия диск, се показва в BIOS? |
|
| |||
| |||
| Umm, аз не съм сигурен .. Тя не се показват в началото до екрана. Намерих това: http://www.windowsreinstall.com/winx...exfullpage.htm Какво ще правя това? Искате ли да сте напълно инсталирате Windows отново, но с това? Наистина не искам да загубя моите документи или програми - не е подкрепена от няколко месеца, а само основните дискове програма в университета с мен. АТРИБУТИ: Или би тази работа? "В малко вероятния случай, че не можете да го поправим, вашите файлове, които не са загубили така че не се притеснявай, просто се уверете, че не" Формат "твърдия си диск. Ако не можете да зареждане в Windows можете да изтеглите" Linux обувка диск "от интернет. препоръчвам Knoppix и след изгаряне на файловете върху CD ли си го в компютъра ви позволява да стартиране на Линукс операционна система, която ще ви позволи да съхраните резервни копия и вашите файлове на друг диск или на твърдия диск, така че След това можете да изтриете напълно и преинсталиране на Windows операционна система. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Конзолата за възстановяване Помощ | ÖGB | Windows операционни системи | 3 | 21-ви ноември 2009 година 14:32 |
| Арго дънер на към прозореца син екран, когато използвате конзолата за възстановяване на CD | stevevjai | Windows операционни системи | 14 | 16-то Jan 2009 10:13 |
| Твърд диск файлове и папки за възстановяване програма | всички | Дискове & сменяемите носители | 2 | 30 декември 2008 година 16:20 |
| Master & Slaving - трябва да го направиш? Корупционни файл на твърдия диск не е намерено | Samantha0101 | Дискове & сменяемите носители | 5 | 27 Окт 2008 08:36 |
| Пътят към напълно почистване на твърдия диск | Cew27 | Дискове & сменяемите носители | 7 | 28 Окт 2007 10:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |