menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Systém souborů poškozen, není zavádením - bude Konzola pro zotavení otřete pevný disk?

Reply

Thread Nástroje
Old 24. října 2008, 09:22
Člen Skupina

Default Systém souborů poškozen, není zavádením - bude Konzola pro zotavení otřete pevný disk?

Ahoj,

Nejen, že můj vysokoškolský internet nefunguje můj počítač má nyní rozhodla zemřít

Včera večer jsem se obrátil na PC, napsal něco o notepad a pak vložil DVD do hodinky. Klikli používat Nero sledovat ji a spadla, tak jsem vzal disk a používá Správce úloh ukončit Nero, vložte disk zpět a pokusil znovu a to samé se stalo pouze v této době žlutou zpráva přišla z toolbar rčení že soubor byl poškozen, hodně boxů přišel o různých programů, které nejsou schopny provozovat a pak hlášení, že soubor byl úspěšně využit. Počítač zhroutil zase tak i znovu přihlásit do svého účtu a více oken přišel znovu a řekl, že programy, které běží na startu nemohl spustit.
I restartovány a znovu to přišlo až s' Chceš zatížení v safemode, nouzovém režimu w / networking, nouzovém režimu w / příkaz výzvu nebo normálně - Vybrala jsem si obvykle, že by nebylo možné získat více než okna a obrazovky Pevný disk světla byla na nepřetržitě (na rozdíl od bliká). Restartovány znovu zvolili nouzovém režimu zatížení příkazové řádky přišel s různým. Dll a. Sys soubory na ni a pak ji zastavit a restartovat počítač (pokoušel ještě pár krát, totéž se stalo). Příště mi nahraje ji řekl, že byla chyba čtení disku, stiskněte Ctrl Alt + Delete pro restart. Nechal jsem ho za to.
Dnes se rozhodla zkusit bootování XP z disku, a dej to na tu obrazovku, kde se ptá, co chcete dělat, ale nejsou si jisti, co tisk - pokud i použití konzoly pro zotavení bude i ztratit všechno?
I text mého přítele, který ví více než já o počítačích a řekl, že je to pravděpodobně RC by otřete disk, ale že bych mohl založit oddíl, a doufám, že doesnt pokazí a obnovit vše, co se - mohl jsem to udělat? Nikdy jsem vytvořila oddíl sám nebo použité RC. Nejprve řekl k použití jako otrok, ale jsem nedostal nic, ale můj počítač na univerzitě (měli jsme dva systémy doma).
Dokumenty nejsou zálohována a zoufale nechtějí mít znovu-formátu.

Nápověda ocení.
Old 24. října 2008, 09:51
Administrátor Skupina

Default Systém souborů poškozen, není zavádením - bude Konzola pro zotavení otřete pevný disk?

Please don't start duplicitní vlákna, díky.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. října 2008, 09:53
Člen Skupina

Užitečná.
Nevěděl, kde ji a jak to trvá dny, aby se lidé odpověď zde jsem si myslel, že uvedení v místech, kde se lidé specializují v obou oblastech platí, že můj problém by to dát mi šanci stanovení je ASAP.
Old 24. října 2008, 10:21
Administrátor Skupina

Ó pardon, je bezplatná služba, tady není dost dobrý, ježíši.
Old 24. října 2008, 11:00
Člen Skupina

Mm.
I'm just rozmrzelí hned.
Dám si jen vyzkoušet na to sám a doufám, že nemám vyhodit sám do procesu .. nebo horší, přijít o všechno.
Old 24. října 2008, 12:49
Malware Skupina

Celé místo konzoly pro zotavení je obnovit vaše Windows nastavit - AFAIK nebude utírat pevný disk.

A užitečné vodítko lze nalézt zde

http://www.windowsnetworking.com/art.../wxprcons.html

Další možností je, že pevný disk je na cestě ven. Ujistěte se, že jste zálohu můžete cokoliv - jen pro případ.

Můj systém: Je to moje ...

Processor (s):
C2d E6750 2.66Ghz
Základní deska:
Gigabyte P35C-DS3R
Paměť RAM:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Grafické karty (s):
GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Creative X-Fi
Pevný disk (y):
Maxtor 320GB
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Chlazení:
Různé Antec Žalman + 92 mm
Síť / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (s):
LGL226WQ 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro SP3
Old 24. října 2008, 13:23
Dárce Skupina

Zkuste spustit příkaz chkdsk / r z příkazového řádku v konzole pro zotavení.
To bude pro kontrolu vadných sektorů na pevném disku a zpět, pokud je to možné.

Pokud ne zkuste zlepšení fixmbr a fixboot, z příkazového řádku v konzole pro zotavení, pokud je to probleb s Master Boot Record atd., může to vyřešit.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 25. října 2008, 03:57
Člen Skupina

Ok, jsem se pokusil RC a to ani ne tak pojď. Můj počítač nyní říká, že neexistuje žádný pevný disk připojen - jsem Unplugged replugged a to třikrát (dobře, SATA vést thingy).
Hlásí to spustit diagnostický ale nemám nic?
Není možné zavést systém z pevného disku 'způsobí, že nyní není jedním zdánlivě.
Přítel mi řekl, že to mistr & slave, ale je tam není jednodušší způsob?
Old 25. října 2008, 04:18
Dárce Skupina

Má pevný disk show v BIOSu?
Old 25. října 2008, 04:37
Člen Skupina

Umm, I'm not sure .. Je neukazuje na zakládání obrazovce.
Našel jsem toto: http://www.windowsreinstall.com/winx...exfullpage.htm
Co by to stačit? Nechtěl jsem, aby zcela re-instalaci systému Windows, který používáte?
Opravdu ne chtějí prohrát mé dokumenty nebo programy - nejsou zálohována na několik měsíců a mají pouze základní program disků na vysoké škole se mnou.

EDIT:
Nebo by to fungovat?

"V nepravděpodobném případě, že není možné opravit, vaše soubory nejsou ztraceny takže se nemusíte starat, jen ujistit, nemusíte" Formát "váš pevný disk. Pokud nemůžete spustit systém Windows si můžete stáhnout" linux boot disk "z internetu. Doporučuji KNOPPIX a po vypálení souborů na CD budete držet jej do vašeho počítače, což vám umožní zavedení operačního systému Linux, který vám umožní zálohovat a ukládat své soubory na jiný disk nebo pevný disk, takže pak lze kompletně vymazat a znovu nainstalovat operační systém Windows. "
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.