μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Σύστημα αρχείων διεφθαρμένη, δεν εκκίνηση - θα Recovery Console σκουπίστε σκληρό δίσκο;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Οκτωβρίου 2008, 09:22
Μέλος Ομάδα

Default Σύστημα αρχείων διεφθαρμένη, δεν εκκίνηση - θα Recovery Console σκουπίστε σκληρό δίσκο;

Γειά,

Δεν μου κάνει μόνο πανεπιστήμιο Διαδικτύου δεν λειτουργούν στον υπολογιστή μου τώρα έχει αποφασίσει να πεθάνει

Χθες το βράδυ θα μετατραπεί σε PC, έγραψε κάτι για το notepad και στη συνέχεια θα τοποθετούνται σε ένα DVD για να δουν. Κλικ για να χρησιμοποιήσετε Nero να τη δεις και τράκαρε και έτσι πήρα το δίσκο και να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή του διαχειριστή τέλος Nero, βάλτε το στο δίσκο και προσπάθησα και πάλι το ίδιο πράγμα συνέβη αυτή τη φορά μόνο ένα κίτρινο μήνυμα ήρθε από τη γραμμή εργαλείων λέγοντας ότι ένα αρχείο είχε καταστραφεί, πολλά κιβώτια ήρθαν για διάφορα προγράμματα δεν είναι σε θέση να εκτελέσετε και, στη συνέχεια, ένα μήνυμα που λέει ότι το αρχείο είχε ήδη ανακτηθεί επιτυχώς. Ο υπολογιστής τράκαρε ξανά έτσι επανεκκίνηση, συνδεδεμένοι νέου σε λογαριασμό μου και τα παράθυρα ήταν πάλι λέει τα προγράμματα που εκτελούνται κατά την εκκίνηση δεν θα μπορούσε να εκτελεστεί.
I επανεκκίνηση ήρθε και πάλι με το "Θέλετε να φορτώσετε σε safemode, safe mode w / δικτύωση, την ασφαλή λειτουργία w / εντολή δημιουργεί ή κανονικά - Επέλεξα κανονικά, δεν θα βρείτε περισσότερες από τα παράθυρα και την οθόνη σκληρό δίσκο φως ήταν συνεχώς (σε αντίθεση με αναβοσβήνει). Επανεκκίνηση και πάλι επέλεξε ασφαλή λειτουργία, ένα φορτίο των γραμμών εντολών κατέληξε σε διαφορετικό. Dll και. Sys αρχεία σε αυτή και στη συνέχεια σταμάτησε και η επανεκκίνηση του υπολογιστή (προσπάθησε μια-δυο φορές ακόμη, ίδιο συνέβη). Την επόμενη φορά που θα φορτωθεί είπε ότι υπήρχε ένα δίσκο διαβάστε λάθους πατήστε Ctrl + Alt Διαγραφή για να ξεκινήσετε πάλι. Έφυγα μετά από αυτό.
Σήμερα αποφάσισε να δοκιμάσει την εκκίνηση από το δίσκο XP, τοποθετήστε το στην οθόνη και έχεις την οποία ζητά από το τι θέλετε να κάνετε, αλλά δεν ήταν σίγουρος τι να Τύπου - αν θ χρήση Recovery Console θα χάσω τα πάντα;
I κείμενο ο φίλος μου ο οποίος γνωρίζει περισσότερα από μένα για τους υπολογιστές και είπε ότι είναι πιθανό RC θα σκουπίστε το σκληρό δίσκο, αλλά ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα διαμέρισμα και ελπίζω ότι doesn't πάει στραβά και να ανακτήσει ό, τι τρόπο - θα μπορούσε να το κάνω; Δεν έχω δημιουργήσει ένα διαμέρισμα με τον εαυτό μου ή να χρησιμοποιηθούν RC. Κατά την πρώτη, είπε για να χρησιμοποιήσετε ένα σκλάβο που έχω, αλλά δεν έχεις τίποτα, αλλά ο υπολογιστής μου στο πανεπιστήμιο (είχαμε δύο συστήματα στο σπίτι).
Έγγραφα δεν υποστηρίζεται απεγνωσμένα και δεν θέλουν να έχουν για την αποκατάσταση μορφή.

Βοήθεια εκτίμησα.
Old 24 Οκτωβρίου 2008, 09:51
Διαχειριστής Ομάδα

Default Σύστημα αρχείων διεφθαρμένη, δεν εκκίνηση - θα Recovery Console σκουπίστε σκληρό δίσκο;

Σας παρακαλώ, μην αρχίσετε διπλές κλωστές, ευχαριστώ.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 Οκτωβρίου 2008, 09:53
Μέλος Ομάδα

Helpful.
Δεν ξέρω από πού να το θέσω και που χρειάζεται ημερών για να απαντήσουν οι άνθρωποι εδώ Νόμιζα το θέτει σε χώρους όπου οι άνθρωποι ειδικεύονται στους δύο τομείς που ισχύει για το πρόβλημά μου θα μου δώσει περισσότερες πιθανότητες για τον καθορισμό αυτό ASAP.
Old 24 Οκτωβρίου 2008, 10:21
Διαχειριστής Ομάδα

Ωχ συγνώμη, είναι η δωρεάν υπηρεσία εδώ δεν αρκεί, Χριστέ μου.
Old 24 Οκτωβρίου 2008, 11:00
Μέλος Ομάδα

Mm.
Είμαι ενοχλημένος μόλις τώρα.
Θα πάρω να προσπαθήσω να καταλάβω εγώ και ελπίζω να κάνω τον εαυτό μου μέχρι που δεν πλήγμα στη διαδικασία .. ή, ακόμη χειρότερα, να χάσει τα πάντα.
Old 24 Οκτωβρίου 2008, 12:49
Malware Group

Το όλο θέμα είναι η Recovery Console των Windows για την ανάκτηση σας συστήσει - AFAIK δεν θα εξαφανίσει το σκληρό δίσκο.

Ένας χρήσιμος οδηγός μπορεί να βρεθεί εδώ

http://www.windowsnetworking.com/art.../wxprcons.html

Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι ο σκληρός δίσκος έχει αρχίσει να υποχωρεί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας ό, τι μπορούμε - μόνο στην περίπτωση.

Το σύστημά μου: Είναι όλος δικός μου ...

Processor (s):
C2D E6750 2.66Ghz
Motherboard:
Gigabyte P35C-DS3R
Μνήμες:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Κάρτα γραφικών (ες):
GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
Creative X-Fi
Hard Drive (s):
Maxtor 320GB
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Ψύξη:
Διάφορα Antec + Zalman 92 χιλιοστά
Network / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (ες):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Operating System (s):
XP Pro SP3
Old 24 Οκτωβρίου 2008, 13:23
Ομάδα Δωρητών

Προσπαθήστε να εκτελείτε το chkdsk / r από την γραμμή εντολών στο Recovery Console.
Αυτό θα ελέγξει για κατεστραμμένους τομείς στον σκληρό δίσκο και την ανάκτησή τους, αν είναι δυνατόν.

Εάν δεν προσπαθήσουμε βελτίωση Fixmbr και Fixboot, από τη γραμμή εντολών σε Recovery Console, αν υπάρχει μια probleb με το Master Boot Record κ.λπ. αυτό μπορεί να το λύσει.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 25 Οκτώβρη 2008, 03:57
Μέλος Ομάδα

Ok, προσπάθησα RC και δεν θα έρθει για ακόμη. Ο υπολογιστής μου λέει τώρα ότι δεν υπάρχει σκληρό δίσκο συνδεδεμένο - έχω αποσυνδεθεί και replugged τρεις φορές (καλά, το SATA οδηγήσουν thingy).
Λέει για να εκτελέσετε ένα διαγνωστικό αλλά δεν έχω τίποτα;
Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση από το σκληρό δίσκο, γιατί υπάρχει τώρα δεν είναι μια φαινομενικά.
Φίλος μου είπε να κάνω ένα master & δούλος αλλά δεν υπάρχει μια πιο εύκολη τρόπο;
Old 25 Οκτώβρη 2008, 04:18
Ομάδα Δωρητών

Θεωρεί το Hard Drive δείτε στο BIOS?
Old 25 Οκτώβρη 2008, 04:37
Μέλος Ομάδα

Umm, δεν είμαι σίγουρος .. Δεν δείχνουν για την έναρξη λειτουργίας της οθόνης.
Βρήκα αυτό: http://www.windowsreinstall.com/winx...exfullpage.htm
Τι θα κάνουμε αυτό; Θα έχω την πλήρη εκ νέου εγκατάσταση των Windows χρησιμοποιώντας πάλι αυτό;
Αλήθεια δεν ήθελε να χάσει τα έγγραφά μου ή προγράμματα - δεν υποστηρίζεται σε λίγους μόνο μήνες και έχουν βασικές πρόγραμμα στο πανεπιστήμιο με τους δίσκους μου.

EDIT:
Ή, θα ήταν αυτό το έργο;

«Στην απίθανη περίπτωση που δεν μπορείτε να το διορθώσετε, τα αρχεία σας δεν θα χαθούν, γι 'αυτό μην ανησυχείτε, απλώς να διασφαλίσουμε ότι δε" Μορφή "σκληρό σας δίσκο. Εάν δεν μπορείτε να εκκινήσετε τα Windows, μπορείτε να κατεβάσετε μια" δισκέτα εκκίνησης του linux "από το διαδίκτυο. συνιστώ Knoppix, και μετά την καύση των αρχείων σας σε ένα CD κολλήσει σε αυτό τον υπολογιστή σας επιτρέποντας σας να εκκινήσετε σε λειτουργικό σύστημα Linux, το οποίο θα σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε και αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων σας δίσκο ή σε άλλο σκληρό δίσκο, έτσι ώστε Στη συνέχεια, μπορείτε να σβήσετε εντελώς και επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος των Windows. "
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Κονσόλα αποκατάστασης Βοήθεια OGB Λειτουργικά συστήματα Windows 3 21 Νοέμβρη του 2009 14:32
Επίκλισης συνδεθείτε σε παράθυρο μπλε οθόνη, όταν χρησιμοποιεί κονσόλα CD stevevjai Λειτουργικά συστήματα Windows 14 16 Ιαν 2009 10:13
Σκληρό δίσκο για αρχεία και φακέλους πρόγραμμα ανάκτησης όλα Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 30 Δεκ. 2008 16:20
Master & Slaving - πρέπει να κάνω αυτό; Διεφθαρένες αρχείο του σκληρού δίσκου δεν βρέθηκε Samantha0101 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 27 Οκτ 2008 08:36
Τρόποι για να εξαφανίσουν εντελώς σκληρό δίσκο Cew27 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 7 28 Οκτ 2007 10:18
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.