manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Sustav datoteka korumpirana, a ne booting - će Recovery Console obrisati hard disk?

Reply

Thread Tools
Old 24. listopad 2008, 09:22
Member Group

Default Sustav datoteka korumpirana, a ne booting - će Recovery Console obrisati hard disk?

Zdravo,

Ne samo da moje sveučilište internet ne radi moj računalo sada je odlučila umrijeti

Sinoć sam okrenuo na PC, napisao je nešto o notepad i zatim staviti na DVD-u gledati. Kliknuto koristiti Nero gledati ga i ona pala, pa sam uzeo disk i koristiti zadaća voditelj za kraj Nero, stavite disk nazad i pokušao opet i isto se dogodilo samo ovaj put žute poruku izađe iz toolbara govoreći: da je datoteka oštećena, mnogo kutije izađe o različitim programima ne bude u mogućnosti voditi poruku i zatim kazivanje taj file bio uspješno oporavio. Računalo ponovno pala tako da sam ponovno pokretanje, logirati se u moj račun i više prozora opet izađe govoreći: programi koji se pokreću na pokretanje nije mogao pokrenuti.
JA ponovno pokretanje opet i on je došao gore sa "Da li želite učitati u safemode, safe modu w / umrežavanje, sigurnom načinu w / naredba ili upitom normalno - ja izabrao normalno, ne bi se dalje od prozora i ekran hard disk je bio na kontinuirano svjetlo (za razliku od treperi). Ponovno i ponovno pokretanje izabrao sigurnom načinu rada, a teretna linija zapovijedanja došla s drukčija. Dll i. Sys datoteke na njega i onda je prekinut i ponovno pokretanje računala (pokušao još par puta, isto se dogodilo). Sljedeći put kad sam to rekao loaded je disk read error pritisnite Ctrl Alt + Delete ponovno. Ostavih ga nakon toga.
Danas je odlučeno da isprobate booting from XP disk, staviti da se u te je dobio ekran gdje ga pita što želite učiniti, ali nije bio siguran što pritisnuti - ako li koristiti konzolu za oporavak ću sve izgubiti?
I moj prijatelj tekst ko zna više od mene o računalima i on je rekao da je to vjerojatno bi RC obrisati hard disk, ali da bih mogao postaviti particije i nada se da krenu krivo i sve ono što se oporavim način - Mogu li to učiniti? Nikada nisam postavljanje particija po sebi ili koriste RC. Isprva je rekao da koriste rob, ali sam nije dobio ništa, ali moj računalo na sveučilištu (imali smo dva sustava kod kuće).
Dokumenti nisu podupirač gore i očajno ne želite imati na re-formatu.

Pomoć poštovati.
Old 24. listopad 2008, 09:51
Administrator Group

Default Sustav datoteka korumpirana, a ne booting - će Recovery Console obrisati hard disk?

Molimo vas, nemojte početi duple teme, hvala.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. listopad 2008, 09:53
Member Group

Pomoglo.
Nije znao gdje da ga je potrebno i kao dana za ljude da odgovorite ovdje sam da stavi to na mjestima gdje se ljudi specijalizirani za oba polja, da je moj problem se odnosi bi mi dati više šanse za pričvršćivanje to ASAP.
Old 24. listopad 2008, 10:21
Administrator Group

Oh ispričavam je besplatna usluga ovdje nije dovoljno dobar, jeez.
Old 24. listopad 2008, 11:00
Member Group

Mm.
Im 'pravedan annoyed odmah.
Ja ću samo morati probati lik ga po sebe i nadamo se da ja ne raznijeti sebe u procesu .. ili pogoršana, izgubiti sve.
Old 24. listopad 2008, 12:49
Štetni sadržaj grupe

Cijelo mjesto na konzolu za oporavak da se oporavim vaš Windows postavljanje - AFAIK to neće izbrisati hard drive.

A koristan vodič možete naći ovdje

http://www.windowsnetworking.com/art.../wxprcons.html

Druga mogućnost je da je vaš tvrdi disk je na putu van. Pobrinite se za to da se vrati ono što može - samo u slučaju.

My System: To je sve moje ...

Procesor (i):
C2D E6750 2.66Ghz
Matične ploče:
Gigabajt P35C-DS3R
RAM memorija:
2 x 1GB gusar DDR2 XMS2 PC26400
Grafička kartica (e):
GeForce 8600GT
Sound Card:
Creative X-Fi
Tvrdi disk (i):
Maxtor 320Gb
Optički pogon (e):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Hlađenje:
Razne Antec + Zalman 92mm
Network / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (e):
LGL226WQ 22 "Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
XP Pro SP3
Old 24. listopad 2008, 13:23
Donatorska Grupa

Pokušajte sa chkdsk / r iz naredbenog retka u konzolu za oporavak.
To će provjeriti loših sektora na hard disk i ozdraviti ih ako je moguće.

Ako nema poboljšanja pokušajte fixmbr i fixboot, iz naredbenog retka u Recovery Console, ako ima probleb uz Master Boot Record itd. ovaj svibanj riješiti ga.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 25. listopad 2008, 03:57
Member Group

Ok, JA pokušao RC i neće ni doći. Moj računalo sada kaže da nema hard disk spojen - I've UNPLUGGED replugged i to tri puta (dobro, na SATA thingy olova).
Ona kaže pokrenuti dijagnostički ali ja nemam ništa?
Cannot boot from hard disk jer tamo sada nije jedan naizgled.
Prijatelj mi je rekao da majstor i rob, ali je tamo ne lakši način?
Old 25. listopad 2008, 04:18
Donatorska Grupa

Da li Hard Drive show u bios?
Old 25. listopad 2008, 04:37
Member Group

Umm, nisam siguran .. To ne pokazuju na start up screen.
Našao sam ovo: http://www.windowsreinstall.com/winx...exfullpage.htm
Šta bi ovo radimo? Htjedoh to completely re-instalirati Windows koristeći opet to?
Stvarno ne žele izgubiti moje dokumente ili programe - ne podupirač gore u nekoliko mjeseci, a tek su osnovni program na Sveučilištu diskove sa mnom.

EDIT:
Ili bi se taj posao?

"U malo vjerojatnom slučaju da ne možete popraviti, vaše datoteke nisu izgubljene tako ne brini, samo pazite da ne" Oblik "vaš hard disk. Ako ne možete čizma u Windows možete preuzeti" Linux boot disk "s Interneta. preporučujem Knoppix, a nakon paljenja datoteka na CD-u vam staviti ga na svoje računalo omogućava Vam da u boot linux operativni sustav, koji će vam backup i spremite datoteke na drugi disk ili tvrdi disk tako da Nakon toga možete potpuno izbrisati i ponovo instalirati operacijski sustav Windows. "
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Recovery Console Help ÖGB Windows Operating Systems 3 21 studeni 2009 14:32
Cant prijavite na prozoru plavi ekran pri korištenju konzole za oporavak CD stevevjai Windows Operating Systems 14 16 siječanj 2009 10:13
Hard disk za datoteke i mape sanacioni program sve Drives & Izmjenjivi mediji 2 30. prosinac 2008 16:20
Master & Slaving - trebam učiniti? Korumpirane datoteke, hard disk nije pronađena Samantha0101 Drives & Izmjenjivi mediji 5 27. listopad 2008 08:36
Način da u potpunosti obrisati hard disk Cew27 Drives & Izmjenjivi mediji 7 28. listopad 2007 10:18
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.