kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Rendszer fájl korrupt, nem indítással - a helyreállítási konzol törölje merevlemezt?

Reply

Téma eszközök
Old Október 24 2008, 09:22
Csoport tagja

Default Rendszer fájl korrupt, nem indítással - a helyreállítási konzol törölje merevlemezt?

Helló,

Nem csak az én egyetemi internet nem működik, a számítógépet és most úgy döntött, hogy meghal

Tegnap este a PC-be, írtam valamit notepad majd tenni egy DVD nézni. Kattant használni Nero nézni, és úgy lefagyott, így vettem a lemezt, és használják a Feladatkezelőből végéig Nero, tedd a lemezt újra, és újra próbálkozott, és ugyanaz a dolog történt, csak ebben az időben egy sárga üzenet jött az eszköztár mondván hogy a fájl sérült volt, egy nagy doboz jött nagyjából különböző programok nem képesek legyenek majd egy üzenet mondás, hogy a fájl már sikerült behajtani. A számítógép ismét zuhant Szóval újraindítása bejelentkezve vissza fiókomhoz és ablakok jött fel újra azt a programot, hogy futtassa induláskor nem tudta futtatni.
ÉN restarted újra és ez jött ki a "Be szeretné tölteni fel safemode, safe mode w / hálózatba, biztonságos módban w / parancs bekéri vagy általában - Úgy döntöttem, rendesen, akkor nem kap, mint az ablakok és a képernyő merevlemezként fény folyamatosan (szemben villog). Restarted újra és biztonságos módot választotta, a terhelés a parancsnoki vonalak jött ki más. Dll és. Sys fájl, és akkor megállt, és újraindítani a számítógépet (kísérlet több alkalommal ugyanaz a dolog történt). Következő alkalommal, amikor betöltve azt mondta volt egy korong olvas hiba a Ctrl + Alt Törlés restart. Hagytam, hogy azt követően.
Ma úgy döntött, hogy megpróbálja indításkor XP lemezt, tedd azt, és van a képernyőn, ha megkérdezi, hogy mit akar csinálni, de nem volt biztos benne, mi a sajtó - ha használhatom a helyreállítási konzol fogok veszíteni mindent?
I. szöveg a barátom, aki többet tud, mint nekem a számítógép és azt mondta, hogy ez valószínűleg RC törölje azt a merevlemezt, de tudtam, hogy létrehoz egy partíciót, és remélem, ez nem baj, és visszakapja minden módon - tudnám csinálni? Sosem létre egy partíciót magam vagy használt RC. Kezdetben azt mondta, hogy egy rabszolga, de én nem kaptam semmit, de a számítógépet és az egyetemi (még két otthon).
Dokumentumok nem fedezett fel, és kétségbeesetten nem akarjuk, hogy újra formában.

Help appreciated.
Old Október 24 2008, 09:51
Administrator Group

Default Rendszer fájl korrupt, nem indítással - a helyreállítási konzol törölje merevlemezt?

Kérjük, ne kezdje duplicate threads, köszönöm.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Október 24 2008, 09:53
Csoport tagja

Hasznos.
Nem tudom, hogy hol, és mivel úgy nap, hogy az emberek válaszát ide Azt hittem, hogy olyan helyeken, ahol az emberek az adott mindkét területen, hogy a probléma vonatkozik adna nekem több esélyt a rögzítése, hogy amilyen gyorsan csak tudsz.
Old Október 24 2008, 10:21
Administrator Group

Ó, bocsánat, az ingyenes szolgáltatás, itt nem elég jó, istenem.
Old Október 24 2008, 11:00
Csoport tagja

Mm.
Én csak bosszúság most.
Én csak azt, hogy megpróbálja a szám ki magam, és remélem, nem fúj magam a folyamatban .. vagy ami még rosszabb, elveszti minden.
Old Október 24 2008, 12:49
Malware Group

Az egészben az a helyreállítási konzol, hogy visszaszerezze a Windows létre - AFAIK nem fogja törölni a merevlemez.

Egy hasznos útmutató található itt

http://www.windowsnetworking.com/art.../wxprcons.html

Egy másik lehetőség az, hogy a merevlemezen van a kiút. Győződjön meg róla, hogy vissza, amit csak lehet - csak abban az esetben.

My System: Ez mind az enyém ...

Processzor (ok):
C2D E6750 2.66Ghz
Alaplap:
Gigabyte P35C-DS3R
RAM memória:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Grafikus kártya (k):
GeForce 8600GT
Hangkártya:
Creative X-Fi
Merevlemez (ek):
Maxtor 320GB
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Hűtés:
Various Antec + Zalman 92mm
Hálózat / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (ok):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro SP3
Old Október 24 2008, 13:23
Donor Group

Próbálja futó chkdsk / r a parancssorba a helyreállítási konzolt.
Ez ellenőrzi, a hibás szektorok a merevlemezen, és visszaszerezni őket, ha lehet.

Ha nem javul, próbálja fixmbr és fixboot, a parancssorban a helyreállítási konzolt, ha van egy probleb a Master Boot Record stb ez megoldani.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Október 25 2008, 03:57
Csoport tagja

Ok, megpróbáltam RC és nem is jön be. A számítógép most azt mondja, hogy nincs merevlemez csatlakoztatva - Én unplugged replugged és ez háromszor (Nos, a SATA vezethet biszbasz).
Azt mondja, hogy fuss egy diagnosztikai de nem volt semmi?
Nem lehet elindítani a merevlemezt, mert itt most nem egy látszólag.
Barát elmondta, hogy a master és slave de nincs könnyebb út?
Old Október 25 2008, 04:18
Donor Group

Ea Merevlemez mutatja a BIOS-ban?
Old Október 25 2008, 04:37
Csoport tagja

Umm, nem vagyok biztos benne .. ez nem derül ki az indítási képernyő.
Ezt találtam: http://www.windowsreinstall.com/winx...exfullpage.htm
Mi lenne az a feladata? Szeretne már teljesen újra telepíteni a Windows újra használja ezt?
Igazán nem akarta elveszíteni dokumentumok vagy programok - nem fedezett fel egy pár hónapot, és csak a program alapvető lemezek egyetemi velem.

Edit:
Vagy, hogy ezt a munkát?

"Abban a valószínűtlen esetben, ha nem tudja megjavítani, akkor a fájlok nem elveszett ezért ne aggódj, csak győződjön meg róla, hogy nem" Format "merevlemezre. Ha nem tudja a Windows boot letöltheti a" linux indítólemezéről "az interneten. ajánlom Knoppix és után égett ki a fájlokat rá egy CD-t akkor maradok azt a számítógépet, amely lehetővé teszi, hogy boot a Linux operációs rendszer, amely segítségével mentés és mentsük el a fájlt egy másik lemezre vagy merevlemez, hogy Ezután teljesen törölni, és újratelepíteni a Windows operációs rendszer. "
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.