![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Nem csak az én egyetemi internet nem működik, a számítógépet és most úgy döntött, hogy meghal ![]() Tegnap este a PC-be, írtam valamit notepad majd tenni egy DVD nézni. Kattant használni Nero nézni, és úgy lefagyott, így vettem a lemezt, és használják a Feladatkezelőből végéig Nero, tedd a lemezt újra, és újra próbálkozott, és ugyanaz a dolog történt, csak ebben az időben egy sárga üzenet jött az eszköztár mondván hogy a fájl sérült volt, egy nagy doboz jött nagyjából különböző programok nem képesek legyenek majd egy üzenet mondás, hogy a fájl már sikerült behajtani. A számítógép ismét zuhant Szóval újraindítása bejelentkezve vissza fiókomhoz és ablakok jött fel újra azt a programot, hogy futtassa induláskor nem tudta futtatni. ÉN restarted újra és ez jött ki a "Be szeretné tölteni fel safemode, safe mode w / hálózatba, biztonságos módban w / parancs bekéri vagy általában - Úgy döntöttem, rendesen, akkor nem kap, mint az ablakok és a képernyő merevlemezként fény folyamatosan (szemben villog). Restarted újra és biztonságos módot választotta, a terhelés a parancsnoki vonalak jött ki más. Dll és. Sys fájl, és akkor megállt, és újraindítani a számítógépet (kísérlet több alkalommal ugyanaz a dolog történt). Következő alkalommal, amikor betöltve azt mondta volt egy korong olvas hiba a Ctrl + Alt Törlés restart. Hagytam, hogy azt követően. Ma úgy döntött, hogy megpróbálja indításkor XP lemezt, tedd azt, és van a képernyőn, ha megkérdezi, hogy mit akar csinálni, de nem volt biztos benne, mi a sajtó - ha használhatom a helyreállítási konzol fogok veszíteni mindent? I. szöveg a barátom, aki többet tud, mint nekem a számítógép és azt mondta, hogy ez valószínűleg RC törölje azt a merevlemezt, de tudtam, hogy létrehoz egy partíciót, és remélem, ez nem baj, és visszakapja minden módon - tudnám csinálni? Sosem létre egy partíciót magam vagy használt RC. Kezdetben azt mondta, hogy egy rabszolga, de én nem kaptam semmit, de a számítógépet és az egyetemi (még két otthon). Dokumentumok nem fedezett fel, és kétségbeesetten nem akarjuk, hogy újra formában. Help appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kérjük, ne kezdje duplicate threads, köszönöm.
| |||
| |||
| Hasznos. Nem tudom, hogy hol, és mivel úgy nap, hogy az emberek válaszát ide Azt hittem, hogy olyan helyeken, ahol az emberek az adott mindkét területen, hogy a probléma vonatkozik adna nekem több esélyt a rögzítése, hogy amilyen gyorsan csak tudsz. |
|
| |||
| |||
| Ó, bocsánat, az ingyenes szolgáltatás, itt nem elég jó, istenem. |
|
| |||
| |||
| Mm. Én csak bosszúság most. Én csak azt, hogy megpróbálja a szám ki magam, és remélem, nem fúj magam a folyamatban .. vagy ami még rosszabb, elveszti minden. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az egészben az a helyreállítási konzol, hogy visszaszerezze a Windows létre - AFAIK nem fogja törölni a merevlemez.
Egy hasznos útmutató található itt http://www.windowsnetworking.com/art.../wxprcons.html Egy másik lehetőség az, hogy a merevlemezen van a kiút. Győződjön meg róla, hogy vissza, amit csak lehet - csak abban az esetben. My System: Ez mind az enyém ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja futó chkdsk / r a parancssorba a helyreállítási konzolt.
Ez ellenőrzi, a hibás szektorok a merevlemezen, és visszaszerezni őket, ha lehet. Ha nem javul, próbálja fixmbr és fixboot, a parancssorban a helyreállítási konzolt, ha van egy probleb a Master Boot Record stb ez megoldani. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Ok, megpróbáltam RC és nem is jön be. A számítógép most azt mondja, hogy nincs merevlemez csatlakoztatva - Én unplugged replugged és ez háromszor (Nos, a SATA vezethet biszbasz). Azt mondja, hogy fuss egy diagnosztikai de nem volt semmi? Nem lehet elindítani a merevlemezt, mert itt most nem egy látszólag. Barát elmondta, hogy a master és slave de nincs könnyebb út? |
|
| |||
| |||
| Ea Merevlemez mutatja a BIOS-ban? |
|
| |||
| |||
| Umm, nem vagyok biztos benne .. ez nem derül ki az indítási képernyő. Ezt találtam: http://www.windowsreinstall.com/winx...exfullpage.htm Mi lenne az a feladata? Szeretne már teljesen újra telepíteni a Windows újra használja ezt? Igazán nem akarta elveszíteni dokumentumok vagy programok - nem fedezett fel egy pár hónapot, és csak a program alapvető lemezek egyetemi velem. Edit: Vagy, hogy ezt a munkát? "Abban a valószínűtlen esetben, ha nem tudja megjavítani, akkor a fájlok nem elveszett ezért ne aggódj, csak győződjön meg róla, hogy nem" Format "merevlemezre. Ha nem tudja a Windows boot letöltheti a" linux indítólemezéről "az interneten. ajánlom Knoppix és után égett ki a fájlokat rá egy CD-t akkor maradok azt a számítógépet, amely lehetővé teszi, hogy boot a Linux operációs rendszer, amely segítségével mentés és mentsük el a fájlt egy másik lemezre vagy merevlemez, hogy Ezután teljesen törölni, és újratelepíteni a Windows operációs rendszer. " |